Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarr ben geldimmmmmmmmmm multu umutlu geldim hemdeee doktorum maşallahhhh maşallah dedi 4 yumoşum varmış büyük olan 2 sağda 14mm 2 solda 15 mm büyüklüğünde.arkadan gelen yumurtaların da var maşallahh dedi birde çatlatma iğnesi yapıcakmış bu ay onu yazdı.yrın 3 te tekrar gel yumurtan ne kadar büyüyor ona bakcam dedi.ben hatta cok izin alıyorum falan dedim rapor yazayım dedi yok müdürüm iyi kolaylık sağlıyor yazmayın dedimm bir işi tam yapalım yapmışken sen yarın izin al 3 te gel dedi...bu ay çörek otu kullanmadımm ama sanırım sopan kürü işe yaradıı bence büyüytü yumoşumu klomenninde etkisi var ama soğan kürü bi mucize gerçekten akıntılarımdan anlıyorummm...inş bebişim gelir bu ay inş Allahımmmmm hepimize yardım et

canım inşalljh güzel haberler alırız senden de :))

umudunu hiç bi zaman kaybetme çok dua ettim bende ediyorm da isteyen herkese versin benimde umutlarımı boşa çıkarmasn
sağolasınn canıımm beniimm ALLAH IIM ÇOOK BÜYÜÜKK..

ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL DE BUGÜN DAHA.. iyiyim sizler ve arkadaşlarım sağolasun knusa konusa rahatladım....
fsh yüksekse kötü imiş hemen tüp bebek ya da aşılama öneriyorlarmış.....hayırlısı olsun hepimiz için bol bol dua edelim...saraçoğlunun kürlerini arştırıyorum bende..ben nevşehirde oturuyorum..sen nerde...

Cnm Allah şifa versin.Ne güzel Allah'a sığınmışsın.Ben de evliliğimde üçüncü yıla giriyorum bir yıldır deniyoruz çocuk yok.Pkoluyum ve troitle ilgili problemim var.Artık doktora gitmekten de sıkıldım.Her seferinde hüsran yaşıyorum.Bu ay soğan kürü uyguladım o da işe yaramadı regl de olamadım hamile de değilim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah bize de nasip olur evlat sahibi olmak

evet nasip değilmiişş..sonuçları başkasına göstersem oda aynını diyecektir diğer ay telkrarlayacam bakalım snra başka doktora gidecem..o kür hakkında fazla bilgim yok ynlış yönlendrimeyeyim ..bende güya herşey noraldi çook sağlıklı yumurtan var diyoduu bana doktor ama hormon sonucu kötü çıktı ALALH ım en güzelni bilir......

ıyı ya cok sukur canım cok sevındım adına ınsallah tez vakıtte hamıs haberını ulastırırsın bıze:)

evet canım başka çare yokki ALAH ım ilir dotor ne derse desiin..ağladım ettim elime ne geçti hiçbişey..adetli olmasanm kuranı alıp okuyacam normalde okuyodum şimdi şeytan iyice uğraşıyor benimle farkındayım ama ALALH ım anlış birşey demeyeyim diyorum dua ediyorum sağolsun rahatlatan 2 can dostum ve buradaki arkafdaşlarım da var..eşimde sağolsun dünden beri beni sakinleştiriyor..canım benim sizde sıkıntı nee..tez zamanda inşALALH.. EN DE HİÇ İ SKIKINTI YOKTU YUMURTALIKLAR RAHİM İYİDİ GÜYA DÜNE KADAR HORON SONUÇLARINA KADAR..HAIRLISI RABBİMDEN..PKO OLANLARDA soğan kürünü 2 ya da 3 kere filan öneriyordu saraçoğlu sen devam et küre......sağlıcakla dua ,ile kalın hanımlar ben güzelce yemek yeapayım dünden beri mideme sıcak bişiler girmedi yeme içme kesilir bende hemen üzüntü ile ..oparlanmam lazım eşimi güzelce karşılayacamm iyi akşamalr görüşmek üzere..........

ist cnm keşke burda olsaydın sana yardımcı olurdum bu doktorum cok ıyı senı ona gotururdum sıkma cnını bol bol dua et bende edrm sana veren o alan o bak sana bısey anlatayım esskı zamanlarda bir kadın varmış uzun bir sure çocuğu olmamış sureklı dua sureklı dua edermiş sonra rüyasında bır evliyayı görmüş ona sormus benım cocugum olacakmı diye oda Rabbime sormuş Rabbim olmayacak demiş evliya bu kadına olmayacak demiş kadın duasını eksik etmemiş bellli bir zaman sonra kadın hamıle kalmış bu evliyayın yanına gitmiş bak ben hamileyim demiş evliya ise ben bilmem Rabbim oyle söyledi sonra tekrar Rabbiyle konustu ya rabbi hanı okadının çocugu olmayacaktı Rabbim ise ben o kulumun daha fazla yalvarmasına kıyamadım demiş yanı ol dese rabbim olur yok ol dese bi an yok olur bu ınancını yıtırme cnm anlıyorum seni bende bunları duyunca daha sıkı bağlandım bol bol dua yasın ne olursa okurum sende cnm bnm elbett bizde bir gün buraya bizde hamileyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye yazı yazacaz :13::13::13::13::13::13:

Cnm ben yaklaşık elli günde bir regl oluyorum.Hormonlarımda bi problem yok.Sadece troit sınırda yükselmemesi lazım.Sanırım yumurtam çatlamıyor.Çünkü doktorum metformin vermişti adetimi düzenler gebe kalmamı kolaylaştırır diye.Gün aşırı denememize rağmen olmadı.Metformin fayda etmezse klomene başlarız demişti.Ben de geçen ay soğan kürünü uyguladım gitmedim doktara.10 şubatta regl olmuştum hala olmadım iki kez test yaptım negatif çıktı.Soğan kürü de işe yaramadı anlayacağın.Şimdi doktor araştırıyorum.

Son düzenleme:

Oleyyyyy tebrik ederim canim kan testinde pozitiftir ins guzel haberlerinin devami gelecek sevindim

ALALH ım razı olsunn ..çook güzel dediinn ..ende birşey anlatayım bir arkadaşım anlattı bugüünn ..bayanın iki tüpü de kapalı imiş doktor ksinlkle ameliyat olmadan bebeğin olmaz demiş kadın artık amieliyat olmaya şartlandırmış kendini ameliyat zamanını beklerken hamile kalmış..doktor ne derse desin ALLAH tan ümidini kesme dedi bana..gerçektende ölee ..ALALHım hamileyizz yazarız inşALLAH bizlerde........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…