canımm sen hamişsinnnnn maşllahhhayy sabah gitmeee akşam acile git yaptır valla ben meraktan catlayacam [/Q
inşallahhh canımmm öyle gibii rabbim nasip etsinn canım eşim görevde tek gidemiyorum yani bu panik ve heyecnla gidemiyrm yanımda olsun istyrm o yüzden sabah gidicezz
kızlarr ben geldimmmmmmmmmm multu umutlu geldim hemdeeedoktorum maşallahhhh maşallah dedi 4 yumoşum varmış büyük olan 2 sağda 14mm 2 solda 15 mm büyüklüğünde.arkadan gelen yumurtaların da var maşallahh dedi birde çatlatma iğnesi yapıcakmış bu ay onu yazdı.yrın 3 te tekrar gel yumurtan ne kadar büyüyor ona bakcam dedi.ben hatta cok izin alıyorum falan dedim rapor yazayım dedi yok müdürüm iyi kolaylık sağlıyor yazmayın dedimm bir işi tam yapalım yapmışken sen yarın izin al 3 te gel dedi...bu ay çörek otu kullanmadımm ama sanırım sopan kürü işe yaradıı bence büyüytü yumoşumu klomenninde etkisi var ama soğan kürü bi mucize gerçekten akıntılarımdan anlıyorummm...inş bebişim gelir bu ay inş Allahımmmmm hepimize yardım et
ahhh canımmm ne zmaan bitcek bizim eşlerin görevlericanımm sen hamişsinnnnn maşllahhhayy sabah gitmeee akşam acile git yaptır valla ben meraktan catlayacam [/Q
inşallahhh canımmm öyle gibii rabbim nasip etsinn canım eşim görevde tek gidemiyorum yani bu panik ve heyecnla gidemiyrm yanımda olsun istyrm o yüzden sabah gidicezzben de tek gittim napim mecburummm.sabah erken olsaydı yakında sağlık ocağına git dicektim ama 3 ten sonra kan almıyorlr beklemiyor diye.olmadı yarın sabah erkenden sağlık ocağına git sıra beklemeden ver kanını canımmm bebişin seninleee içime öyle doğuyorr inş öyledirr
inşşşşşşşşşşşşş kuzummcanım inşalljh güzel haberler alırız senden de :))
sağolasınn canıımm beniimm ALLAH IIM ÇOOK BÜYÜÜKK..umudunu hiç bi zaman kaybetme çok dua ettim bende ediyorm da isteyen herkese versin benimde umutlarımı boşa çıkarmasn
üzülme cnm bende hormon testlerini yaptık benımkıler daha dusuk normal dedi doktor bi sorun yok guya stres yapıyormusum rahim filmi bile çektırdım sadece rahım duvarın dönuk oda engel değilmiş bakalım artık doğall yola kalabilirsin dedi istersen tahlilllerini baska bır doktora gster bakalım ne diyecek sıkma canını bende senın gıbı hastane hastane gezdım en son bı doktor buldum oda cok ıyı cnm moral verdı bana bende bıraz dinlenecem sayet olmazsa çatlatma ve aşılama yapacam bakalım artık rabbımden hayırlısı sen nerde ist oturuyorsun
CANIM BENİMM mehlikam umutlamıştmı bende senden yana..hayırlısı olsun ne yapalım ALALH a bol bol dua edelim.sizlere ne diyeceğim herkese diyorum..dün hormon testi yaptırdım sonuçları bekledim doktora gösterdim ..prolakin 41 fsh 14.69 ..prolaktin için ilaç verdi..fsh çoo yüksek diğer ay gene tekrarlayalım eğer yüksek çıkarsa gene aiılama ya da tüp ebek diyecem dedii..nye uğradığımı şaşırdıım ..kafam gözüm çıktı ağamaktan ..horm.....on testini mutlaka yaptırı kızlaarr..ben 7 aylık evliyim bu 4. deneme idi pinpirikli olduğum için acaba neden olmuyor dyordum doktora dedim hormon testi yapalım diye böyle bir sonuçla karşılaştım..daha önce karından baklımıştı çook sağlıklı yumurtan var demiştii şimdi böle allak bullak oldu hayatuuıımm..RABBİM aratmasın hiç kimseyyi.
ahhh canımmm ne zmaan bitcek bizim eşlerin görevleriben de tek gittim napim mecburummm.sabah erken olsaydı yakında sağlık ocağına git dicektim ama 3 ten sonra kan almıyorlr beklemiyor diye.olmadı yarın sabah erkenden sağlık ocağına git sıra beklemeden ver kanını canımmm bebişin seninleee içime öyle doğuyorr inş öyledirr
inşşşşşşşşşşşşş kuzumm
evet canım inşallh yarın öğrenicem tam olarak :)))) heyecannnnnnnn bi umutt bi şaşkınlıkkk sevinçççç offffff çabuk yarın olsunnnnn :)))
Kuzum benim nasip değilmiş. Hayirlisi.Cnm ya sonuçları başka doktora da göster istersen . canini slkma. Daha yeni evlisin kurlere devam et senin herşey normaldi demi? Birde ben bugün incir ve havuç kurune basladim ya beni bu konuda aydinlatin diyorum bu soruma cvp veren yok. Sence iyimi devam edeyim demi? Sen simdi kur ne yapiyorsun ? İncir ve havuç sendemi yapan acaba?
kızlarr ben geldimmmmmmmmmm multu umutlu geldim hemdeeedoktorum maşallahhhh maşallah dedi 4 yumoşum varmış büyük olan 2 sağda 14mm 2 solda 15 mm büyüklüğünde.arkadan gelen yumurtaların da var maşallahh dedi birde çatlatma iğnesi yapıcakmış bu ay onu yazdı.yrın 3 te tekrar gel yumurtan ne kadar büyüyor ona bakcam dedi.ben hatta cok izin alıyorum falan dedim rapor yazayım dedi yok müdürüm iyi kolaylık sağlıyor yazmayın dedimm bir işi tam yapalım yapmışken sen yarın izin al 3 te gel dedi...bu ay çörek otu kullanmadımm ama sanırım sopan kürü işe yaradıı bence büyüytü yumoşumu klomenninde etkisi var ama soğan kürü bi mucize gerçekten akıntılarımdan anlıyorummm...inş bebişim gelir bu ay inş Allahımmmmm hepimize yardım et
Cnm Allah şifa versin.Ne güzel Allah'a sığınmışsın.Ben de evliliğimde üçüncü yıla giriyorum bir yıldır deniyoruz çocuk yok.Pkoluyum ve troitle ilgili problemim var.Artık doktora gitmekten de sıkıldım.Her seferinde hüsran yaşıyorum.Bu ay soğan kürü uyguladım o da işe yaramadı regl de olamadım hamile de değilim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah bize de nasip olur evlat sahibi olmak
evet canım inşallh yarın öğrenicem tam olarak :)))) heyecannnnnnnn bi umutt bi şaşkınlıkkk sevinçççç offffff çabuk yarın olsunnnnn :)))
dualarım seninleeeeeee canımmmmgüzel hberlerle gel yaz hemen
ıyı ya cok sukur canım cok sevındım adına ınsallah tez vakıtte hamıs haberını ulastırırsın bıze:)
inşşşşşşş canımm tutar yumoşlar inşşşşşşşşşşbişey sorcam bu çatlatma iğnesi olcam ben acaba ondan sonra kssem mi kürü devam etsemmi ne diyorsunuz ????
ben daha önce kullandım asılamadan sonra vajınal yolla.ve adetım erken geldı önce 4- 5 gun kahwerengı camur gıbıydı sonra söküldu dr um progestandan demiştı.tutunması ıcın ve düşük tehlıkelerınde verıyorlar onu. bır seferınde de sabah içmıştım cok bas dönmesı yapmıştı sarhoş gıbıydım,elımden cüzdanımı dusurdugum oluyordu yürürken sersemletıyordu yanı sonra yatarken içmeye baslamiştım.bende böyleydı dıye sende de aynısı olacak dıye bır sey yok elbette.rahım duvarını kalınlastırdıgını o kahverengı pıhtımsı seylerın o yuzden oldugunu söylemiştı sanırım dr. ben artık foto cekıp gösterıyordum napıyım...her gıdısımde de ayrı heyecanlı oluyordum bazen ne dedıgını duysam da anlamıyordum:)
yosunumm bence kaç gün kullanman gerekiyorsa devam et. zaten progestan hamile isen bile rahmi kuvvetlendiren bir ilaç. ama ben heyecanlandım açıkçası. yerleşme lekesi olabilir mi diye. adetine de 5 gün kalmış zaten. eğer çok tasalanırsan doktorunu ara canım.
Yardiminiz icin tsk kizlar pzt druma gittim ogun ilaci icmedim bu ilaci bana aile hekimi vermisti drumdan fircayi yedimherkes kendi isini yapsin dedi usgden bakti rahim duvarimi inceltmis 16 tane ictim 5 gun once geldi adetim kanaman cok olursa korkma dedi dunden itibaren kanamam cok ben sana 7 ay dogal yolla olmasini bekle dedim baska ilaci neden ictinki dedi bu hsmile kalmani engeller dedi.cunku kizima dogal yolla gebe kaldim duzenleyicileri bende verirdim dedi bende simdi tedaviye baslasak boyle cok stresli oluyo dedim dr.unsam bana guveniyrsn bekle duzensiz adet gorupte cok gebe kalan hastam var dedi yok beklemem diyrsan adetin 5.gunu gel dedi ben beklemekten yanayim adet gecikmemi 20 gun bekleyip test yapicakmisim eger hamile degilsem progestani 5gun gunde2 defa icecekmisim
Amannnn hayirlisi nasil olsa bir evladim var olacaksa olacak takmicam hiccc
sağolasınn canıımm beniimm ALLAH IIM ÇOOK BÜYÜÜKK..
ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL DE BUGÜN DAHA.. iyiyim sizler ve arkadaşlarım sağolasun knusa konusa rahatladım....
fsh yüksekse kötü imiş hemen tüp bebek ya da aşılama öneriyorlarmış.....hayırlısı olsun hepimiz için bol bol dua edelim...saraçoğlunun kürlerini arştırıyorum bende..ben nevşehirde oturuyorum..sen nerde...
inşşşşşşş canımm tutar yumoşlar inşşşşşşşşşşbişey sorcam bu çatlatma iğnesi olcam ben acaba ondan sonra kssem mi kürü devam etsemmi ne diyorsunuz ????
evet bırde o var bence ıgne olmadan onceı gun kes canım sonucta tedavı basladı ıgnenın etkısını falan azaltmasın ınsallah olurda eger olmazsa dıger ay devam edersın tekrar
evet bırde o var bence ıgne olmadan onceı gun kes canım sonucta tedavı basladı ıgnenın etkısını falan azaltmasın ınsallah olurda eger olmazsa dıger ay devam edersın tekrar
bernde ondan korktum bencede iğne olamdan keseyim belkide zararı olur
inşallah kızlar canm bu konuda fikrim yok
evet canım başka çare yokki ALAH ım ilir dotor ne derse desiin..ağladım ettim elime ne geçti hiçbişey..adetli olmasanm kuranı alıp okuyacam normalde okuyodum şimdi şeytan iyice uğraşıyor benimle farkındayım ama ALALH ım anlış birşey demeyeyim diyorum dua ediyorum sağolsun rahatlatan 2 can dostum ve buradaki arkafdaşlarım da var..eşimde sağolsun dünden beri beni sakinleştiriyor..canım benim sizde sıkıntı nee..tez zamanda inşALALH.. EN DE HİÇ İ SKIKINTI YOKTU YUMURTALIKLAR RAHİM İYİDİ GÜYA DÜNE KADAR HORON SONUÇLARINA KADAR..HAIRLISI RABBİMDEN..PKO OLANLARDA soğan kürünü 2 ya da 3 kere filan öneriyordu saraçoğlu sen devam et küre......sağlıcakla dua ,ile kalın hanımlar ben güzelce yemek yeapayım dünden beri mideme sıcak bişiler girmedi yeme içme kesilir bende hemen üzüntü ile ..oparlanmam lazım eşimi güzelce karşılayacamm iyi akşamalr görüşmek üzere..........
kızlarrrr günaydınnn güzel günler diliyorum umutlarınız sonsuz dualarınız kabull kürleriniz şifaolsunn inşallahh kızlarr ben hala adet olmadım ve test yaptım pozitif çıktı yanii çift çizgiyii gördümm şaşkınn ve heyecanlıyımmm napıcam bilemedim yaa hala emin olamıyorum kan testi yaptırsam hemen çıkarmıı adetim gecikeli 7 gün oldu randevu aldım ama ayın 28 nnde bekeleyemiyrm o günü yarın tahlil yaptırsammıı
ist cnm keşke burda olsaydın sana yardımcı olurdum bu doktorum cok ıyı senı ona gotururdum sıkma cnını bol bol dua et bende edrm sana veren o alan o bak sana bısey anlatayım esskı zamanlarda bir kadın varmış uzun bir sure çocuğu olmamış sureklı dua sureklı dua edermiş sonra rüyasında bır evliyayı görmüş ona sormus benım cocugum olacakmı diye oda Rabbime sormuş Rabbim olmayacak demiş evliya bu kadına olmayacak demiş kadın duasını eksik etmemiş bellli bir zaman sonra kadın hamıle kalmış bu evliyayın yanına gitmiş bak ben hamileyim demiş evliya ise ben bilmem Rabbim oyle söyledi sonra tekrar Rabbiyle konustu ya rabbi hanı okadının çocugu olmayacaktı Rabbim ise ben o kulumun daha fazla yalvarmasına kıyamadım demiş yanı ol dese rabbim olur yok ol dese bi an yok olur bu ınancını yıtırme cnm anlıyorum seni bende bunları duyunca daha sıkı bağlandım bol bol dua yasın ne olursa okurum sende cnm bnm elbett bizde bir gün buraya bizde hamileyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye yazı yazacaz:13::13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?