Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tesekkur ederim mehlikacim iyi dilegin icin .
Evet tatlim gebelik takip testi fakat ben biraz erken yaptirdim adetime tam olarak 5-6 gun var 23 martta olucak yani
Testimin sonucuda cikti 4.29 mus :S aslinda bu bile bnim icin bir umut cunku bu zamana kadar ilk defa "0"(sifir)- ın uzerinde cikti yarin dr.a gidicem bakalim hayirlisi belki yukselir degerim daha cok yeni yumurtladim ve adetime daha var bakalim kismet :))

Oyyyyy :52::nazar::nazar::21:pinarim bencede pozitif cunku genelde 0 cikiyr ins bebisin tutunmustur guzel haberlerle gel kissssd ins

ALALH ım razı olsunn ..çook güzel dediinn ..ende birşey anlatayım bir arkadaşım anlattı bugüünn ..bayanın iki tüpü de kapalı imiş doktor ksinlkle ameliyat olmadan bebeğin olmaz demiş kadın artık amieliyat olmaya şartlandırmış kendini ameliyat zamanını beklerken hamile kalmış..doktor ne derse desin ALLAH tan ümidini kesme dedi bana..gerçektende ölee ..ALALHım hamileyizz yazarız inşALLAH bizlerde........

amin cnm aminnnnnnnnnnnnnn

Cnm ben yaklaşık elli günde bir regl oluyorum.Hormonlarımda bi problem yok.Sadece troit sınırda yükselmemesi lazım.Sanırım yumurtam çatlamıyor.Çünkü doktorum metformin vermişti adetimi düzenler gebe kalmamı kolaylaştırır diye.Gün aşırı denememize rağmen olmadı.Metformin fayda etmezse klomene başlarız demişti.Ben de geçen ay soğan kürünü uyguladım gitmedim doktara.10 şubatta regl olmuştum hala olmadım iki kez test yaptım negatif çıktı.Soğan kürü de işe yaramadı anlayacağın.Şimdi doktor araştırıyorum.

ALLAH ım yardımcımız olsun..o hormonu neye etki ettiğinni bilmiyorum da şifa versin ..canım benim yumurtan çatlamıyorsa eğer soğan kürü değil incir kürü öneriliyoorr bunu i araştırr canım benim.......hatta incir ile havuşç suyu lkürü......

Çok şükür bebeğimizin kalp atışını dinledik bugün.
Tam 6 haftalıkmış.
Muhtemel doğum tarihi kısmetse 1-10 kasım arasıymış.2 ay adet görmemiş olmam hesabı bıraz karıstırdı:)
Yanı soğan kürü bıttıgı gıbı hamıle kalmışım.
Bu haberı de paylasmak istedım...Allah sızlere de nasip etsın arkadaslar...Gözlerım kalp kalp sanki .Çok mucızevi bır duyguymuş, herkesın yüzü benım gıbı gülsün inşallah...:nazar:

Ayy canim :nazar:o ilk kalp atislarini duymak varya harika birsey ben ilk dinledigimde sanki benim kalbim disari cikacakmis gibiydi...bu arada benim kizimla ayni ayda dogacakmis ins ...akrep burcu olcak hiperaktif olacak evinin icinde ne var ne yokkk karistiracak haaa birde sakin ac birakma acikinca cokkk sinirli oluyo akrepler ....kizima 12 kasim demisti 17 kasim 2011 de yavruma kavustum:38:

Arkadaslar bende de pko baslangcı varmış adetlerim çok düzenliyken bu ay 5gün önce geldi ve önce baya kahverengi geldi yerleşme kanaması mı dedim ama devam etti çok üzgünüm hamile olamam heralde düşük mü yaptım acaba asprin mi kullansaydım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CANIM BENİMM mehlikam umutlamıştmı bende senden yana..hayırlısı olsun ne yapalım ALALH a bol bol dua edelim.sizlere ne diyeceğim herkese diyorum..dün hormon testi yaptırdım sonuçları bekledim doktora gösterdim ..prolakin 41 fsh 14.69 ..prolaktin için ilaç verdi..fsh çoo yüksek diğer ay gene tekrarlayalım eğer yüksek çıkarsa gene aiılama ya da tüp ebek diyecem dedii..nye uğradığımı şaşırdıım ..kafam gözüm çıktı ağamaktan ..horm.....on testini mutlaka yaptırı kızlaarr..ben 7 aylık evliyim bu 4. deneme idi pinpirikli olduğum için acaba neden olmuyor dyordum doktora dedim hormon testi yapalım diye böyle bir sonuçla karşılaştım..daha önce karından baklımıştı çook sağlıklı yumurtan var demiştii şimdi böle allak bullak oldu hayatuuıımm..RABBİM aratmasın hiç kimseyyi.

Tatlim uzulme bence baska dra gorun hemen pes etmek yok asilama tup bebek son cozum olsun tup bebekte bile benim drum herkeste tutma olasiligi%30 dedi.Prolaktine yuksekligine incir kuru yasak fsh yuksekligine testere disli aslan pencesini oneririm ben martin. 2 den itibaren iciyrm arastir hormon bozukluguna iyi geliyo

Arkadaslar bende de pko baslangcı varmış adetlerim çok düzenliyken bu ay 5gün önce geldi ve önce baya kahverengi geldi yerleşme kanaması mı dedim ama devam etti çok üzgünüm hamile olamam heralde düşük mü yaptım acaba asprin mi kullansaydım

En son nezaman dra gittin kahverengi lekelenme olabiliyo adetinin basindayken ...korkma pko varsa sogan kurunu dene bence

Vesdenizim nerelerdesin? Bugün incir ve havuç kurune basladim havucu da yaptim acaba havucu adetimin onikinci günümü incire koysam yoksa hep koysam mi bana akil ver lütfen.

Merhaba arkadaşlar ben de 2yıl 8 aylık evliyim hiç korunmadıgımız halde gebe kalamadım..benim de 5-6 ayda bir kistim oluşuyor ben de soğan kürü yapıyorum 1 hafta içmeden kendiliginden eriyor..bu ayda adetten 5 gün önce kahverengi akıntılarım geldi hamileyim die seviniyordum test yaptırdık çıkmadı busefer de adetim geçikti gene test yaptırdık bişey yok gene kist oluşmuş..bi de benim kanallarım tıkalı dendi bazı doktorlar acık dior ama kapalı herhal de bu ay laparoskopi
yapmayı düşünüyorduk adet günümü bekliyorum..Allahın işi işte her zamn düzünli adet görürüm bu ay adet olmadım...:(

Amin canım.çok şükür bu halimize.ben güveniyorum bu soğan kürüne.dün tekrar başladım,bir günde adet olcakmışım gibi belimde ağrı başlafı,geçen ilk kürümdede olmuştu.tekrar gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim olurmu.umarım bu ay bu sayfadaki herkezin yüzü güler.

tamam canım inşaAllah. ben de yarın 3. ve son kürüme başlayacağım. Allah nasip etsin de biz de anne olalım inşaAllahhh :16:
Vesdenizim nerelerdesin? Bugün incir ve havuç kurune basladim havucu da yaptim acaba havucu adetimin onikinci günümü incire koysam yoksa hep koysam mi bana akil ver lütfen.
mehlikam canım hayırlı olsun yeni kürün. :34: iyi yapmışsın. bence adetin düzenli görünüyor ve yumurtlama tarihin değişken değil, o yüzden ilk birkaç gün sade incir yap sonra bir hafta kadar içine havuç kat. sonra yine incirler devam et. yani hoca yumurtlama günlerine yakın havuç katmayı önermişti. incir yumurtayı geliştiriyor havuç çatlamasına yardımcı olutor Allahın izniyle. şifa olsun canım :16:
çok teşekkür ederim canımm inşallahh öyledirr heyecnlıyım çokkk

elanazzzz :52::52: hadi gözün aydın arkadaşım. senle daha önce bire bir konuşmadık ama takipteydim. :) Rabbim hayırlı eylesin çok mutlu oldum. topiğimiz çok bereketli maşaAllah barekAllah :16:

tamam canım inşaAllah. ben de yarın 3. ve son kürüme başlayacağım. Allah nasip etsin de biz de anne olalım inşaAllahhh :16:

mehlikam canım hayırlı olsun yeni kürün. :34: iyi yapmışsın. bence adetin düzenli görünüyor ve yumurtlama tarihin değişken değil, o yüzden ilk birkaç gün sade incir yap sonra bir hafta kadar içine havuç kat. sonra yine incirler devam et. yani hoca yumurtlama günlerine yakın havuç katmayı önermişti. incir yumurtayı geliştiriyor havuç çatlamasına yardımcı olutor Allahın izniyle. şifa olsun canım :16:

elanazzzz :52::52: hadi gözün aydın arkadaşım. senle daha önce bire bir konuşmadık ama takipteydim. :) Rabbim hayırlı eylesin çok mutlu oldum. topiğimiz çok bereketli maşaAllah barekAllah :16:

Vesdenizim simdi iki günlük havucla beraber icecem ins.birşey olmaz demi ? O zaman bir sure sade incir yapayim peki can adetimin kacinci günü havucuda yapip incire katayim? Biliyorum havuç yumurtayi çatlatmak için. Evde test yapmadan dun regl geldi teste gerek kalmadi çok üzüldüm ama ümitle devam inş. Bi sure daha kurlere devam.

İnş olurda tüp bebeğe gerek kalmaz. Vesdenizim seni çok seviyorum çok sicak ve iyisin. Bu incir kuru sanirin 42 gün.
önce 21 gün yapip sonra yedigun ara verip tekrar 21 gün yapilacak demi? Simdi ben soğan kuru yapmiyorum ya buraya yazmamda sakinca olmaz demi buradan ayrılmak istemiyorum. Elenaz ne güzel hamile şayet benimde gecikse idi bugün beraber test yapacaktik ama olmadi hayirlisi inş.

Vesdenizim birde canim adetimin ikinci günü basladim ya sence iyimi ? kotumu ?

Son düzenleme:
Arjadasım benmde normakden 5gün erken geldi ben de de mi kist oluştu acaba doktora mı gtsem nasıl anladın?

Vesdenizim simdi iki günlük havucla beraber icecem ins.birşey olmaz demi ? O zaman bir sure sade incir yapayim peki can adetimin kacinci günü havucuda yapip incire katayim? Biliyorum havuç yumurtayi çatlatmak için. Evde test yapmadan dun regl geldi teste gerek kalmadi çok üzüldüm ama ümitle devam inş. Bi sure daha kurlere devam.

İnş olurda tüp bebeğe gerek kalmaz. Vesdenizim seni çok seviyorum çok sicak ve iyisin. Bu incir kuru sanirin 42 gün.
önce 21 gün yapip sonra yedigun ara verip tekrar 21 gün yapilacak demi? Simdi ben soğan kuru yapmiyorum ya buraya yazmamda sakinca olmaz demi buradan ayrılmak istemiyorum. Elenaz ne güzel hamile şayet benimde gecikse idi bugün beraber test yapacaktik ama olmadi hayirlisi inş.

Vesdenizim birde canim adetimin ikinci günü basladim ya sence iyimi ? kotumu ?

merhaba mehlikacım sizi sürekli takip ediyorum her ne kadar yazamasamda sana link vereyim saraçoğlu anlatıyor havuç ve inciri ben hiç uygulamadım soğan kürü uyguladım iki ay evvelinde sonra devam edicektim ama kısmet olmadı ara verdim şuan belki önceden yazdıklarımı okumuşsunuzdur diyetisyene gidiyorum kilo vermek için yarında doktorumla randevum var hormon testlerim yapılcak http://www.youtube.com/watch?v=9fGsR8w7Aqo bende soğandan sonra bunu uygulıycaktım ama kısmet olmadı önce ideal kiloma ulaşayım belki sonra ALLAH gönlünüze göre versin inşallah

canıım nasılsın çok özledim sizi takipteyim sizi ara ara girsemde okuyorum yazdıklarınızı pınardanda güzel haberler gelcek sanırım darısı senin ve tüm isteyenlere arkadaşım

Pinarim canim bizde seni cok ozledik nerelerdesin sen? Bende durum ayni bugun 3.kurume basladim soganda.onceki kurle arasinda aslan pencesi ictim.bu ay ovulasyon testi almistim erken yumurtladigimi farkettim 2 gun degerlendirdik yeterli olur mu bilemiyorum olursa mucize olur herhalde.simdilik bekliyorum cok umitli olmamakla birlikte.bu arada ayni gun dogmusuz seninle canim onu farkettim :))

simalim sen nasılsın durumlar nasıl canım sitede hamile kalanlar çoğalıyor maşallah darısı başına güzelim:emir_bebek:

mehlikacım herşey nasip incir kürünün yumurta çatlamalarına iyi geldiğini duymuştum ve ayrıca aşılamayı dene hatta doktorunu değiştirip tahlillerini gözden geçittir bence kürünüde ihmal etmeden yap denemekte fayda var

tebrikler elenaz Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bi haber darısı evlat sahibi olmak isteyen herkese inşallah

simalim sen nasılsın durumlar nasıl canım sitede hamile kalanlar çoğalıyor maşallah darısı başına güzelim:emir_bebek:

Iyiyim kuzeycim sagol canim sen nasilsin?uzun zamandir yoksun sende,bende arada okuyorum da cok katilamiyorum yorgunluktan.nasil gidiyo diyet guzel kilo vermissindir insallah en basta ideal kilo da olmak saglik icin.sonrada bebisin gelsin ins.dedigin gibi topigimiz senlendi hamileler cogaldi.darisi basimiza insallah arkadasim adetime daha var beklemedeyim.hakkimizda hayirlisi insallah.

Back
X