Tesekkur ederim mehlikacim iyi dilegin icin .
Evet tatlim gebelik takip testi fakat ben biraz erken yaptirdim adetime tam olarak 5-6 gun var 23 martta olucak yani
Testimin sonucuda cikti 4.29 mus :S aslinda bu bile bnim icin bir umut cunku bu zamana kadar ilk defa "0"(sifir)- ın uzerinde cikti yarin dr.a gidicem bakalim hayirlisi belki yukselir degerim daha cok yeni yumurtladim ve adetime daha var bakalim kismet :))
ALALH ım razı olsunn ..çook güzel dediinn ..ende birşey anlatayım bir arkadaşım anlattı bugüünn ..bayanın iki tüpü de kapalı imiş doktor ksinlkle ameliyat olmadan bebeğin olmaz demiş kadın artık amieliyat olmaya şartlandırmış kendini ameliyat zamanını beklerken hamile kalmış..doktor ne derse desin ALLAH tan ümidini kesme dedi bana..gerçektende ölee ..ALALHım hamileyizz yazarız inşALLAH bizlerde........
Cnm ben yaklaşık elli günde bir regl oluyorum.Hormonlarımda bi problem yok.Sadece troit sınırda yükselmemesi lazım.Sanırım yumurtam çatlamıyor.Çünkü doktorum metformin vermişti adetimi düzenler gebe kalmamı kolaylaştırır diye.Gün aşırı denememize rağmen olmadı.Metformin fayda etmezse klomene başlarız demişti.Ben de geçen ay soğan kürünü uyguladım gitmedim doktara.10 şubatta regl olmuştum hala olmadım iki kez test yaptım negatif çıktı.Soğan kürü de işe yaramadı anlayacağın.Şimdi doktor araştırıyorum.
Oleyyyyytebrik ederim canim kan testinde pozitiftir ins guzel haberlerinin devami gelecek sevindim
Çok şükür bebeğimizin kalp atışını dinledik bugün.
Tam 6 haftalıkmış.
Muhtemel doğum tarihi kısmetse 1-10 kasım arasıymış.2 ay adet görmemiş olmam hesabı bıraz karıstırdı:)
Yanı soğan kürü bıttıgı gıbı hamıle kalmışım.
Bu haberı de paylasmak istedım...Allah sızlere de nasip etsın arkadaslar...Gözlerım kalp kalp sanki .Çok mucızevi bır duyguymuş, herkesın yüzü benım gıbı gülsün inşallah...
bernde ondan korktum bencede iğne olamdan keseyim belkide zararı olur
evet kes canım belkı zararı olmaz ama kafanda acabalar olusmasın kendını rahat bırak:)
CANIM BENİMM mehlikam umutlamıştmı bende senden yana..hayırlısı olsun ne yapalım ALALH a bol bol dua edelim.sizlere ne diyeceğim herkese diyorum..dün hormon testi yaptırdım sonuçları bekledim doktora gösterdim ..prolakin 41 fsh 14.69 ..prolaktin için ilaç verdi..fsh çoo yüksek diğer ay gene tekrarlayalım eğer yüksek çıkarsa gene aiılama ya da tüp ebek diyecem dedii..nye uğradığımı şaşırdıım ..kafam gözüm çıktı ağamaktan ..horm.....on testini mutlaka yaptırı kızlaarr..ben 7 aylık evliyim bu 4. deneme idi pinpirikli olduğum için acaba neden olmuyor dyordum doktora dedim hormon testi yapalım diye böyle bir sonuçla karşılaştım..daha önce karından baklımıştı çook sağlıklı yumurtan var demiştii şimdi böle allak bullak oldu hayatuuıımm..RABBİM aratmasın hiç kimseyyi.
En son nezaman dra gittin kahverengi lekelenme olabiliyo adetinin basindayken ...korkma pko varsa sogan kurunu dene benceArkadaslar bende de pko baslangcı varmış adetlerim çok düzenliyken bu ay 5gün önce geldi ve önce baya kahverengi geldi yerleşme kanaması mı dedim ama devam etti çok üzgünüm hamile olamam heralde düşük mü yaptım acaba asprin mi kullansaydım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım.çok şükür bu halimize.ben güveniyorum bu soğan kürüne.dün tekrar başladım,bir günde adet olcakmışım gibi belimde ağrı başlafı,geçen ilk kürümdede olmuştu.tekrar gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim olurmu.umarım bu ay bu sayfadaki herkezin yüzü güler.
mehlikam canım hayırlı olsun yeni kürün.Vesdenizim nerelerdesin? Bugün incir ve havuç kurune basladim havucu da yaptim acaba havucu adetimin onikinci günümü incire koysam yoksa hep koysam mi bana akil ver lütfen.
çok teşekkür ederim canımm inşallahh öyledirr heyecnlıyım çokkk
tamam canım inşaAllah. ben de yarın 3. ve son kürüme başlayacağım. Allah nasip etsin de biz de anne olalım inşaAllahhh
mehlikam canım hayırlı olsun yeni kürün.iyi yapmışsın. bence adetin düzenli görünüyor ve yumurtlama tarihin değişken değil, o yüzden ilk birkaç gün sade incir yap sonra bir hafta kadar içine havuç kat. sonra yine incirler devam et. yani hoca yumurtlama günlerine yakın havuç katmayı önermişti. incir yumurtayı geliştiriyor havuç çatlamasına yardımcı olutor Allahın izniyle. şifa olsun canım
elanazzzzhadi gözün aydın arkadaşım. senle daha önce bire bir konuşmadık ama takipteydim. :) Rabbim hayırlı eylesin çok mutlu oldum. topiğimiz çok bereketli maşaAllah barekAllah
Vesdenizim simdi iki günlük havucla beraber icecem ins.birşey olmaz demi ? O zaman bir sure sade incir yapayim peki can adetimin kacinci günü havucuda yapip incire katayim? Biliyorum havuç yumurtayi çatlatmak için. Evde test yapmadan dun regl geldi teste gerek kalmadi çok üzüldüm ama ümitle devam inş. Bi sure daha kurlere devam.
İnş olurda tüp bebeğe gerek kalmaz. Vesdenizim seni çok seviyorum çok sicak ve iyisin. Bu incir kuru sanirin 42 gün.
önce 21 gün yapip sonra yedigun ara verip tekrar 21 gün yapilacak demi? Simdi ben soğan kuru yapmiyorum ya buraya yazmamda sakinca olmaz demi buradan ayrılmak istemiyorum. Elenaz ne güzel hamile şayet benimde gecikse idi bugün beraber test yapacaktik ama olmadi hayirlisi inş.
Vesdenizim birde canim adetimin ikinci günü basladim ya sence iyimi ? kotumu ?
tamam canım inşaAllah. ben de yarın 3. ve son kürüme başlayacağım. Allah nasip etsin de biz de anne olalım inşaAllahhh
mehlikam canım hayırlı olsun yeni kürün.iyi yapmışsın. bence adetin düzenli görünüyor ve yumurtlama tarihin değişken değil, o yüzden ilk birkaç gün sade incir yap sonra bir hafta kadar içine havuç kat. sonra yine incirler devam et. yani hoca yumurtlama günlerine yakın havuç katmayı önermişti. incir yumurtayı geliştiriyor havuç çatlamasına yardımcı olutor Allahın izniyle. şifa olsun canım
elanazzzzhadi gözün aydın arkadaşım. senle daha önce bire bir konuşmadık ama takipteydim. :) Rabbim hayırlı eylesin çok mutlu oldum. topiğimiz çok bereketli maşaAllah barekAllah
Pinarim canim bizde seni cok ozledik nerelerdesin sen? Bende durum ayni bugun 3.kurume basladim soganda.onceki kurle arasinda aslan pencesi ictim.bu ay ovulasyon testi almistim erken yumurtladigimi farkettim 2 gun degerlendirdik yeterli olur mu bilemiyorum olursa mucize olur herhalde.simdilik bekliyorum cok umitli olmamakla birlikte.bu arada ayni gun dogmusuz seninle canim onu farkettim :))
mehlikacım herşey nasip incir kürünün yumurta çatlamalarına iyi geldiğini duymuştum ve ayrıca aşılamayı dene hatta doktorunu değiştirip tahlillerini gözden geçittir bence kürünüde ihmal etmeden yap denemekte fayda var
simalim sen nasılsın durumlar nasıl canım sitede hamile kalanlar çoğalıyor maşallah darısı başına güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?