merhaba mehlikacım sizi sürekli takip ediyorum her ne kadar yazamasamda sana link vereyim saraçoğlu anlatıyor havuç ve inciri ben hiç uygulamadım soğan kürü uyguladım iki ay evvelinde sonra devam edicektim ama kısmet olmadı ara verdim şuan belki önceden yazdıklarımı okumuşsunuzdur diyetisyene gidiyorum kilo vermek için yarında doktorumla randevum var hormon testlerim yapılcak http://www.youtube.com/watch?v=9fGsR8w7Aqo bende soğandan sonra bunu uygulıycaktım ama kısmet olmadı önce ideal kiloma ulaşayım belki sonra ALLAH gönlünüze göre versin inşallah
kızlarrrr günaydınnn güzel günler diliyorum umutlarınız sonsuz dualarınız kabull kürleriniz şifaolsunn inşallahh kızlarr ben hala adet olmadım ve test yaptım pozitif çıktı yanii çift çizgiyii gördümm şaşkınn ve heyecanlıyımmm napıcam bilemedim yaa hala emin olamıyorum kan testi yaptırsam hemen çıkarmıı adetim gecikeli 7 gün oldu randevu aldım ama ayın 28 nnde bekeleyemiyrm o günü yarın tahlil yaptırsammıı
Kizlar teste gerek kalmadan dun regl oldum evde test yapamadim bile. Aslında çok üzgünüm simdi bugün incir ve havuç kurune baslayacagim ümitle kanaatle Rabbim'in emanetini bekleyecegim inş. Elenaz sen ne yaptin ne durumdasin inş hamilesindir. Kizlar incir ve havuca basliyim demi? Bu konuda beni lütfen aydinlatin.
Canimmmmmm hic sikma canini biliyorum her adet bir ayri hayal kirikligi ama umidimiz varrrr.biz soganda ilk seferde tutturamadin ikincisnde kismetse be tekrar sogan kurune basladim bu ay cok umitliyim bozma moralini sakin bu ay daha iyi calis :u
Iyiyim kuzeycim sagol canim sen nasilsin?uzun zamandir yoksun sende,bende arada okuyorum da cok katilamiyorum yorgunluktan.nasil gidiyo diyet guzel kilo vermissindir insallah en basta ideal kilo da olmak saglik icin.sonrada bebisin gelsin ins.dedigin gibi topigimiz senlendi hamileler cogaldi.darisi basimiza insallah arkadasim adetime daha var beklemedeyim.hakkimizda hayirlisi insallah.
Kuzeycim tesekkur ederim cnm Allah razi olsun. Okudum mu hatirlayamadim. Canim burasi çok kalabalık ya takip etmek de zorlaniyor ve isimleride karistiriyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun .
inş ideal kilonuza ulasip kurlerinize baslayip hamile kalirsiniz? Bu arada ne kadarlik evliydiniz?
inşallah canım sağolasın ben 14 senlik evliyim canım 13 yaşında oğlum var yazında bir düşüğüm oldu tedaviyle kalmıştım ağustostan beri çalışmalara devam kısmet canım çok istiyoruz bir yavru daha hakkımızda hayırlısını versin RABBİM ÖNCE OLMAYANLARA SONRA BİZE inşallah
Amin canim ne guzelki bir evladiniz var Allah bagislasin inş.
Amin canım Allah sizinde yuvanızı şenlendirsin inşallah dualarım sizinle cnm
Allah razi olsun kuzeycim. Bebeğimi Rabbim'in emanetini istiyorum ona sarilmak koklamak öpmek o kadar istiyorum ki anlatamam herşeyin hayirlisi.
İnş Allah'in izni ile olur ümitle kanaatle bekleyeceğim. Hayirli geceler. Dua ile...
Oyyyyypinarim bencede pozitif cunku genelde 0 cikiyr ins bebisin tutunmustur guzel haberlerle gel kissssd ins
kıyamam sabır et canım Allah hayırlı zamanda sizi ödüllendirecektir hakkında en hayırlı zamanı rabbim bilir ve o gün çok yakındır inşallah sanada hayırlı geceler kardeşim
Canim bende her ay yaptirdim hic bole yuksek cikmazdi ayyy cok umitlendim ins vardir canim tum kalbim seninle
had hayırlısı olsunn alalh ım yüzünü güldürsünn hepp
Arkadaşlar kimse moralini bozmasın soğan kürü bize moral versın ve hastalananlar adetleri biter bitmez bismillahirrahmanirrahim diyerek soğan kürüne başlasınlar ve gün aşırı ilişki bol bol dua önce herkese sonra kendimize elbet bizde sevindirici haberi verecez herkese elbett bizde çift cizgiyi görecez sıkmayın canınızı hepinizi seviyorum üzmeyin kendinizi
Canim mesajin için tesekkur ederim. Bende Allah'in izni ile bugün incir ve havuca basladim bakalim hayirlisi olsun hakkimizda. İnş bir aksilik olmazsa iyi calisiriz yine sorunlu olursa psikolojim çok bozulur.
pınarım daha bat a varken 4,29 sa gelıyor bebısın Allahın ıznıyle :) bizde teyze oluruz
merhaba pınar aslında buraya katılmam senin sayende oldu biliyor musun? pko lu öğrendğim anda arastırdığım sırada burayı buldum yazılar okudum ve o kadar güzel şeyler yazmıştın ki cok duygulandırdın benisenin için dua ediyorum umarım hamilesindir :) umarım hepimiz hayırlısıyla hamile kaldığımızı öğreniriz. benimde adetime 5 gün var bakalım :)
sanmıyorum canım belkı 3 aydır soyluyorum tamam dıyor arkası yok.. ben artık konusmak ıstemıyorum bu konuda yoksa kavgaya donusecek:26:
Yosunum pozitif degil sanirim cunku dun evde idrarda baktim tek cizgi vardi sanirim olmadi fakat olsun umut etmek bile harika bir duygu cok sükür akil sagligim beden sagligim yerinde ve sükredip sabredebiliyorum :))) 4.29 u gormekte harikaydi :))) adetime 2 gun kaldi adetimin 3. Gunu tedaviye devam edicez nasipse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?