Yaa ne guzell sigan suyunu ictigin ay hamis kalmissin ne guzel veb adet oldum ama kasimda kuru yaptim aralikta oldunKizlar ben hamileligini cok erken ögrenenlerdenim,dun ogrendik. 15 kasim sat, 20 kasimda sogan kurune baslamistim. Tam 15 gun yapamadim 8.gun birakmistim o mu bebegimi bana getirdi bilmiyorum ama ben vesile oldugunu dusunuyorum cunku 8 aydir sebepsiz yere bebegimiz olmuyordu. Muhakkak deneyin bu kuru birsey kaybetmezsiniz
Amin canim sagol simdi ise yaramadimi bende die dusunuyorum cunku sofan suyu icip diger ay hamis kalanda oluyo die duydumCnm sogan kuru yaptigim ay hamile kaldim.adet olmadim yani.
sogandan mi zamani geldi ondan mı bilemiyorum ama...
Rabbim sizede yasatsin.
Sağol xanım ben teşekkür ederim asıl sağlıcakla büyütürsün inşallah:)Tam olarak yumurtlama gunumu bilmiyorum cnm.12-15 gun arasindaki zamanlarda oluyo.
ben aderin 7. Gunu baslanistim sogana.umarim faydasi olur
cok tesekkurlerr
canım benim inan o kadar anlıyorumki burda mucizesini bekleyen anne adaylarını, hep dua ediyorum tanıdığım tanımadğım herkese.. allahım dileyen kimsenin kucağını boş koymasın.. bence yapma derim öğrenince acaip suclu hissettim kendimi ama allah verdikten sonra sahip cıkıyo ona inandım şu kısa ömrümde :) dualarım sana da..canım senin adına ben çok sevindim inşallah sağ salim kucağına da alırsın bebişini. bazen insanlar öyle mucizevi anlar yaşıyor ki hayatında şaşıp kalıyorsun, bende deli gb spor yapıyordum yapmayım ozaman :) her ay umudumuzu kaybedip her ay belki işe yarar umuduyla devam ediyoruz zaten tatlım
Canim sen bezamn basladin sogan kurune nezaman adet gordun nezaman hamile kaldin tarihleri yazarmisin15 günlük soğan kürünü yaptıktan sonra adet oluyosun adetin bittikten sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar içiyorsun
Incir kurune baslasammi simdi bilenedimCnm sogan kuru yaptigim ay hamile kaldim.adet olmadim yani.
sogandan mi zamani geldi ondan mı bilemiyorum ama...
Rabbim sizede yasatsin.
Yaa canim umudunu kaybetme bende sogan kuru yaptim adet oldum ocskta etkisini gorurum die bekliorum allahin izniyle ins hamis kalirim allah buyuk simdi incir yapiyim diorum bendebu soğan kürü çok insana faydalı olmuş olabilir ama ben inanmıyorum artık.
ilk yapınca da adet olmuştum belkı dğer ay etkısı olur dedim bu ay da olmadı.
bari bir gün geçse adetim bu ay bir gün önce hasta oldum (bugün)
yerleşme kanamsı vs sanmıyorum oyle bir şey oldğunu
sıkıldım kürlerden de
incir kürü yaparmıyım bilmem
Zamanı var demek ne yapalım
bu gece rüyamda erkek bebek gördüm emzirdim
tabirinde bebek sahıbı olncağı vs yazıyordu
beklemekten başka çarem yok
çk sıkıcı bir süreçmiş
Canim naptin bi gelisme varmi ne yapiyosun incir kurunemi basladins.aleykum arkadaşlar bende geçen ay soğan kürü yaptım ama adet oldum.. bugünde Allahın izni ile incir kürüne başladım hadi hayırlısı.. rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhh..
umudu kaybetmek yook tabıkı:) insan sdc hmn olsun istiyor yahu bakalım biraz daha bekleyelim inşallah olacaktır birgün:)Yaa canim umudunu kaybetme bende sogan kuru yaptim adet oldum ocskta etkisini gorurum die bekliorum allahin izniyle ins hamis kalirim allah buyuk simdi incir yapiyim diorum bende
Inss cnmmm bende beklemedeyim bakalimmmumudu kaybetmek yook tabıkı:) insan sdc hmn olsun istiyor yahu bakalım biraz daha bekleyelim inşallah olacaktır birgün:)
bu ay içtim adete 10 gün varEvet sogan suyu icerken oluyo benimde oldu kasik agrim nezamn icmeye basladin ben kasimda ictim aralikta regl oldum ins diger ay etkisini gosterr
adete 13 gun varken test yatm negatıftı... ama sankı arada mıdem bulanıyor yada psıkolojık bılemedım olsaydı çıkardı tesste dıyorum bı yandan daAma zaten olmasi gereken ictikten sonra regl oluyon sonraki ay hamis kaliyon ole okumustum ben biyerde ins oledir
tmm cnmBenim ictikten sonraki adetimm okadar sancili gectikii yataktan kalkamadim ilk gunu..hic bole olmazdi sogan suyundanmidir nedir kotuydu ins ocakta hamis kalirim burda paylasalim tamm mi
Cnm ssenn bi tahtszligin varmiydi sogan suyunu ictin yoksa olesine denemek icinmitmm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?