düzensizim en az 35 günde bır görüyorum. bazen 37 38 hatta 41 bıle oldu. hem düzene gırsın dıye hem de belkı hamıle kalırım dıye umut ettımCnm ssenn bi tahtszligin varmiydi sogan suyunu ictin yoksa olesine denemek icinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzensizim en az 35 günde bır görüyorum. bazen 37 38 hatta 41 bıle oldu. hem düzene gırsın dıye hem de belkı hamıle kalırım dıye umut ettımCnm ssenn bi tahtszligin varmiydi sogan suyunu ictin yoksa olesine denemek icinmi
canım benim hamile misin cok sevindim ben de sana bırakma yap demiştim demekki olacağı varmış inşallah kucağına da alırsın bize de dua et lütfenKizlar ben hamileligini cok erken ögrenenlerdenim,dun ogrendik. 15 kasim sat, 20 kasimda sogan kurune baslamistim. Tam 15 gun yapamadim 8.gun birakmistim o mu bebegimi bana getirdi bilmiyorum ama ben vesile oldugunu dusunuyorum cunku 8 aydir sebepsiz yere bebegimiz olmuyordu. Muhakkak deneyin bu kuru birsey kaybetmezsiniz
canım cok sevindim senin adına inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine bizim için de dua et biz de buraya yazalım :)Merhaba.
Bende bu ay sogan kurunu aksatmadan yaptım veee
hanileyimmmm. Az once aldim kan tahlili sonucumu
rabbim isteyen herkese nasip etsinn![]()
Evet cnm hamileyim dün ogrendik, kimbilir belkidr sogan suyu vesile olmustur. Dua etmezmiyim hepiniz dualarimdasinizcanım benim hamile misin cok sevindim ben de sana bırakma yap demiştim demekki olacağı varmış inşallah kucağına da alırsın bize de dua et lütfen
çok sevindim inan ki. nasıl bi duygu anlatsana biraz kaç haftalık hamilesinEvet cnm hamileyim dün ogrendik, kimbilir belkidr sogan suyu vesile olmustur. Dua etmezmiyim hepiniz dualarimdasiniz
25yaşındayım bır buçuk yıllık elıyım 9 aydır ekliyorum olmuyorKac yasindasin ne kadar ewlusin sen canim
soğan suyunu bu ay mı denemiştın. senınde kasıklarında ağrı oldu mu. benım adete 17 gn varken kasık arım oldu adet lacakmışımgıbı bır kaç gundur gectı ama ağrımEvet cnm hamileyim dün ogrendik, kimbilir belkidr sogan suyu vesile olmustur. Dua etmezmiyim hepiniz dualarimdasiniz
canım benim hamile misin cok sevindim ben de sana bırakma yap demiştim demekki olacağı varmış inşallah kucağına da alırsın bize de dua et lütfen
canım cok sevindim senin adına inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine bizim için de dua et biz de buraya yazalım :)
canım benim hamile misin cok sevindim ben de sana bırakma yap demiştim demekki olacağı varmış inşallah kucağına da alırsın bize de dua et lütfen
sorun değil :) herkesin yorumunun alt köşesinde cvapla yazıyo hangi yazıya cevap vermek istiyosan ona tıklayabilirsin canım :)ya yanlış yaptım sıteyı pek kullanmayı becermiyorum sanırım
Soğan suyu bildiğim kadarıyla kistleri küçültüyo böylece kist sebebiyle hamile kalamayanlarda etkilisorun değil :) herkesin yorumunun alt köşesinde cvapla yazıyo hangi yazıya cevap vermek istiyosan ona tıklayabilirsin canım :)
tşk ederim :) senın soru sorduğun kişiye soracaktım . hamileliğini erken öğrenenlerdenim demiş ta ne zaman öğrenmış adete kaç kala dıye merak ettım. benım 13 gun varken negatıftı desorun değil :) herkesin yorumunun alt köşesinde cvapla yazıyo hangi yazıya cevap vermek istiyosan ona tıklayabilirsin canım :)
13 gün erken ya ovülasyon zaten 15 16. günler oluyo mesela 20. gün bak. yani adete 5 10 gün kalatşk ederim :) senın soru sorduğun kişiye soracaktım . hamileliğini erken öğrenenlerdenim demiş ta ne zaman öğrenmış adete kaç kala dıye merak ettım. benım 13 gun varken negatıftı de
evet canım aynen öyle yumurtalıkları rahimi temizlimiyo rahim duvarı kalınsa inceltiyo inceyse kalınlaştırıyo bi çok faydası var. hamile kalamasak bile temizlenmiş oluruz napalım artıkSoğan suyu bildiğim kadarıyla kistleri küçültüyo böylece kist sebebiyle hamile kalamayanlarda etkili
Adete 13 gün kala zaten yumurtlama yada çatlama zamanı test yapılmaz o zaman eger gebelik oluşmuşşa zaten döllenmeden 5 6 gün sonra rahime yerleşir be ondan sonra kam daha donrada idrarda cıkartşk ederim :) senın soru sorduğun kişiye soracaktım . hamileliğini erken öğrenenlerdenim demiş ta ne zaman öğrenmış adete kaç kala dıye merak ettım. benım 13 gun varken negatıftı de
erken öğrenenlerdnım demişsınız ya adete kaç gun kala öğrendınız ben 13 gun kala kan verdım negatıftı de erken mı davrandım yoksa olsa cıkarmıydıEvet cnm hamileyim dün ogrendik, kimbilir belkidr sogan suyu vesile olmustur. Dua etmezmiyim hepiniz dualarimdasiniz
Ben soğan suyunu bıraktım bu ay klomene başladım bakalım hayırlısıevet canım aynen öyle yumurtalıkları rahimi temizlimiyo rahim duvarı kalınsa inceltiyo inceyse kalınlaştırıyo bi çok faydası var. hamile kalamasak bile temizlenmiş oluruz napalım artık
Canım çok geçmiş olsun seninle aynı şeyi yaşamışız seni çok iyi anlıyorum hakkında hayırlısı olsun soğan kürünün zarasız olduğu söyleniyor ben de denedim benim adeti de geciktirdi ama dediğim gb geciktiren kimyasal gebelik mi yoksa soğan mı bilemedim çocuğumu kaybettiğimden bu yana adetlerim hep düzenliydi tam birinci senesinin dolduğu ay hamile kaldım oda kimyasal olduşimdide adetim bozuldu ama birçok kişinin adet düzensizliğini de düzeltmiş denemeye devam