Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bence ters tepmedi için temizleniyor adetin bitene kadar uygula bence ekstra çörek otu küründe uygula 10 gün
Canım çok sağol cevap verdiğin için ikisi bit arada zararlı olur mu acaba başka yerlerde iki kürü aynı anda yapmayın diye okumuştum?

Kızlar meraa bi sorum olcak .ben bu soğan kürüne adetimin ilk günü başladım saraçoğlu bi prıgramda içrbilirsinix adetliyken drmişti.ama benim adrtim normalde en az 5 gün sürer iki günde leke şeklinde devam eder.soğan kürüne başladığımdan beri bu 3.günüm ilk iki gün sanki böyle et parçaları gibi koyu renkte katı şeyler grldi:KK43:şimdi 3.günüm leke şeklinde geliyo sanırım yatına biter.bu soğan kürğ bende ters mi tepyi acaba :KK43:yoksa adetliyken içyim diye mi böyle oldu anlamadım:KK43:
Normale gore cok sancin oldumu peki bende olduda sol kasigim cok agridi

Canım çok sağol cevap verdiğin için ikisi bit arada zararlı olur mu acaba başka yerlerde iki kürü aynı anda yapmayın diye okumuştum?

Bence hicbir zararı olmaz ben geçen ay uyguladım çok şükür bu ay hamile kaldım canım rabbimin verdiği nimetlere mucizelere şükürler olsun

Bence hicbir zararı olmaz ben geçen ay uyguladım çok şükür bu ay hamile kaldım canım rabbimin verdiği nimetlere mucizelere şükürler olsun
Gerçekten mi çık sevindim o zaman bende başlayayım trifi nasıl buörek otunun aen nasıl yaptın canım zahmet olmazsa anlatırmısın

ben de bu ay klomenle büyütenlerdenim bugün catlatma iğnesi vuruldum yarın ilişki var cuma da bakcaz bakalım bebeiş olmuş mu :) inşallah olur
Çatlatma iğnesini kimler için yapıyorlar ben doktora gittim rahim filmi genetik test yapıp gönderdi hiç öyle bakalım edelim demedi bir seneyi doldur öyle gel dedi sinir oluyorum bazen doktorlara

916424-bbdcab3a6878d449941ff254226a5a49.jpg

Eklentiler

• 20141217_162056.webp
    20141217_162056.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 82
Çatlatma iğnesini kimler için yapıyorlar ben doktora gittim rahim filmi genetik test yapıp gönderdi hiç öyle bakalım edelim demedi bir seneyi doldur öyle gel dedi sinir oluyorum bazen doktorlara
Canım çatalatma iğnesini klomen diye bi ilaç var yumurta geliştirici onu kullandıktan sonra çatlatma iğnesi yapıolar yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca.sanırım yeni evlisin öyle mi

Gerçekten mi çık sevindim o zaman bende başlayayım trifi nasıl buörek otunun aen nasıl yaptın canım zahmet olmazsa anlatırmısın

Tabiki anlatayım canım soğan kurunu biliyorsun yemeklik soğanın kabuğunu soydum dörde böldüm 2 bardak kaynamış suda 5dk kaynatıp demlemeye bırakıp ilik olana kadar ne cok ılık ne çok sıcak sabah ac karina içtim 7gun boyunca

Bir çay kaşığı dolusu çörek otu bir çay kaşığı tarçın bir yemek kaşığı balı karıştırıp macun kıvamına getirip yedim üstüne su içmedim hemen. Buarada çörek otunu soğan suyundan önce yedim sabah 7de ilk isim uyanır uyanmaz yapıp yiyordum canım rabbime bin şükür darısı sana ve bebiş isteyen herkese versin inşallah

Tabiki anlatayım canım soğan kurunu biliyorsun yemeklik soğanın kabuğunu soydum dörde böldüm 2 bardak kaynamış suda 5dk kaynatıp demlemeye bırakıp ilik olana kadar ne cok ılık ne çok sıcak sabah ac karina içtim 7gun boyunca

Bir çay kaşığı dolusu çörek otu bir çay kaşığı tarçın bir yemek kaşığı balı karıştırıp macun kıvamına getirip yedim üstüne su içmedim hemen. Buarada çörek otunu soğan suyundan önce yedim sabah 7de ilk isim uyanır uyanmaz yapıp yiyordum canım rabbime bin şükür darısı sana ve bebiş isteyen herkese versin inşallah
Canım çok sağol sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah.inşallah bana da faydası olur evde tüm malzemeler var gidip sabah aç karnına içeyim hemen bunarada ben çalıştığım için soğan kürünü akşamları yapabiliyorum ama iki barda içiyorum bi yemekten önce bir fe yatarken sabahları da çörek otuna başlayayım:)imşallah bunlar vesile olur bende bebeğime kavuşurum çok korkuyorum hiç olmayacak diye sende dua ey olur mu bizim için:(

Canım çok sağol sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah.inşallah bana da faydası olur evde tüm malzemeler var gidip sabah aç karnına içeyim hemen bunarada ben çalıştığım için soğan kürünü akşamları yapabiliyorum ama iki barda içiyorum bi yemekten önce bir fe yatarken sabahları da çörek otuna başlayayım:)imşallah bunlar vesile olur bende bebeğime kavuşurum çok korkuyorum hiç olmayacak diye sende dua ey olur mu bizim için:KK43:

Sağol canım allah razı olsun allahın izniyle olur inşallah rabbim sana ve isteyen herkese versin inşallah

Back
X