- 17 Kasım 2014
- 106
- 38
- 18
- 38
eminimhamile olmadığına eminisin tatlı bende adetimin 7. günü başlamıştı küre sgandan sonra adet oldum şidi ikinciyi yapıcam kanda baktırdın ı kuzum ?
ayy o yumurta çatlayıncamı oluyorrrrrrrrhani yumurta çatlayınca sümüksü bi akıntı gelir yaa uzayan onu diyorum orayı parmagınla kontrol ettiğinde geliyo internettende bakabilirsin istersen
inşallah hakkında hayırlısı olur canım yaaa üzüldüm çok uzun bir dönem 2 ay adetgörmemek yaa benim 1 ayı geçince stres gerilim hat safhada oluyo seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun canımeminim2 gün arayla test yapıyorum nerdeyse 1 aydır. Bende normal 2 ay adet görmediğim çok oldu. Ama soğan kürü işe yararda adet olurum diye bekledim tık yok. Kanda bakıtırıp çıkmaması daha kötü ediyor beni. eşim doktorlar falan utanıyorum kendi kendime gelin güvey oluyorum diye 2 aydır olmuyorumya hamile olsaydım kesin bir testten birinde çıkardı
evet canım yumurta çatladıktan sonra gelir o yumurtanın dışş şeffaf zarı döllenmeye hazır beklemedeyim demek:)ayy o yumurta çatlayıncamı oluyorrrrrrrr( bilmiyordum ben hep kaçırmışım ozamn (((((
Amin cnm yaa evet çok kötü birşeyinşallah hakkında hayırlısı olur canım yaaa üzüldüm çok uzun bir dönem 2 ay adetgörmemek yaa benim 1 ayı geçince stres gerilim hat safhada oluyo seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun canım
hadi yaaaevet canım yumurta çatladıktan sonra gelir o yumurtanın dışş şeffaf zarı döllenmeye hazır beklemedeyim demek:)
o kadar aşırı bir kilon yok aslında neden vermen mi gerekiyo benimde almam gerekiyo nasıl bi tezatlık normalin birazınüzerinde kiloda hamiş daha kolay kalınıomuş dr öle dediAmin cnm yaa evet çok kötü birşeyALLAHımın zoruna gitmesinde zor. tabi daha beterinden saklasın bizi. Kıllanma sinir kilo hepsi var. ama ben 61 kiloyum 27 yaşındayım. Geçen sene 57 kiloydum. ALLAH tan kiloma dikkat ediyorum. Ama 5 kilo vermem lazım
hadiiyaaa aslında yumurtlamayla ilgili bişiler araştırıldıgında çıkıo sitelerdede resimli bazı görsellerde var bu ay dikkat edersin kuzum o zaman 1 ay erken geç hiçfarketmez yeterki gelsin bebişlerimizzz sadece hamiş kalmaklada bitmiyo inan ben kaldım ama düştüü allahım kucagımıza alıcağımız bi hamilelik nasip etsin hepimizeeeinşallahh tez zamandaaahadi yaaa( kuzum ben hep kaçırdım ozamn. tühhh
Amian cnm Aminhadiiyaaa aslında yumurtlamayla ilgili bişiler araştırıldıgında çıkıo sitelerdede resimli bazı görsellerde var bu ay dikkat edersin kuzum o zaman 1 ay erken geç hiçfarketmez yeterki gelsin bebişlerimizzz sadece hamiş kalmaklada bitmiyo inan ben kaldım ama düştüü allahım kucagımıza alıcağımız bi hamilelik nasip etsin hepimizeeeinşallahh tez zamandaaa
benim problemim yok aslında eşimde varikosel var hamile kaldım fakat kalbi durdu kaybettim geçen ay kimyasal yaşadım içim temizlensin die sogan kürü yaptım tekrar adet oldum şuan klomen tedavisine başladık eşimde vitamin ve keçiboynuzu kürü uyguuluyorum bakalım hayırlısı inşallah bu ay umutluyum dr kontrolunde kendime daha şans verebiliyorum bakalım hayırlı zanmanda gelir inşallahhhAmian cnm AminÇok geçmiş olsun. Senim problemin neydi tam olrak
valla şimdi senin durumun nasıl onu bilmediğim için bişey diyemem canım ama ben pko luyum yumurta doğal yollardan büyüyüp çatlamayabiliyor dolayısıyla bebek de olmuyor. klomenle yumurtayı büyüttükten sonra çatlatma iğnesi vuruyolar ki hemen çatlasın ilişkiye girilcek zaman belli olsun diye. mesela benim doktorumun hemşiresiyle de arkadaş olduk. iğneyi hazırlarken kutularını atma cocuk olursa hatıra saklarım dedim aynı sende benim gibisin dedi bana onun da hemen olmamaış cocugu o da catlatma iğneleri falan kullanmış öyle olmuş. tabi bu hastalıkta doktor da çok önemli. tecrübesiz bi doktorsa sadece senin zamanını alır başka da bişey yapmaz araştırman lazım canım. mesela benim doktorum annemin kayınvalidemin de doktoruymuş bizlere hamileyken :) dün de anneme bu kız benim kızım olsun size vermicem diyo :) moral çok önemli.Çatlatma iğnesini kimler için yapıyorlar ben doktora gittim rahim filmi genetik test yapıp gönderdi hiç öyle bakalım edelim demedi bir seneyi doldur öyle gel dedi sinir oluyorum bazen doktorlara
Hadi İnş.Benden daha şanslısın benim eşimde hem varikosel var hemde bende pol,kistikover varbenim problemim yok aslında eşimde varikosel var hamile kaldım fakat kalbi durdu kaybettim geçen ay kimyasal yaşadım içim temizlensin die sogan kürü yaptım tekrar adet oldum şuan klomen tedavisine başladık eşimde vitamin ve keçiboynuzu kürü uyguuluyorum bakalım hayırlısı inşallah bu ay umutluyum dr kontrolunde kendime daha şans verebiliyorum bakalım hayırlı zanmanda gelir inşallahhh
bu arada senin eşinin değerleri nasıl , sperm sayısı, toplam sperm sayısı, hareketliliği ?Hadi İnş.Benden daha şanslısın benim eşimde hem varikosel var hemde bende pol,kistikover varAma ALLAHTAN ümit kesilmez. 24 aralıkta ameliyat olacak kendine gelmesi en az 6 ay. Artık 6 ay sonra artık kısmet olursa tekrar çalışmalara ağırlık veririm
bılmıyorum kı bişey yok dıyorlarCanım benim üzülme bende 2 yul sorun yoktu ama olmadı Allaha kadir gecesi çok yalvardım cok dua ettim inancını sakın yıtırme hersey Allahtan bu arada senin neden olmuyo
kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
Caninmn sogan kuru yaptiktsn sonra adet olup digef aymi adet gormedin hamike kaldin bilgi verrmisin bana lutfsnkızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
ne gusel esin amelyat olcak benimki dusunmuyo erteliyo hareketliligi kotu sayisi iyi ama hareketlilik ortanin altiHadi İnş.Benden daha şanslısın benim eşimde hem varikosel var hemde bende pol,kistikover varAma ALLAHTAN ümit kesilmez. 24 aralıkta ameliyat olacak kendine gelmesi en az 6 ay. Artık 6 ay sonra artık kısmet olursa tekrar çalışmalara ağırlık veririm
Benim adetime 8 gün var dediğiniz akinti bende dün oldu yumurtam bu kadar geç catlamiş olur mu acabahadiiyaaa aslında yumurtlamayla ilgili bişiler araştırıldıgında çıkıo sitelerdede resimli bazı görsellerde var bu ay dikkat edersin kuzum o zaman 1 ay erken geç hiçfarketmez yeterki gelsin bebişlerimizzz sadece hamiş kalmaklada bitmiyo inan ben kaldım ama düştüü allahım kucagımıza alıcağımız bi hamilelik nasip etsin hepimizeeeinşallahh tez zamandaaa
2 senelik evliyim canım, yok olayı biliyorum da bir doktorla bu aşamaya nasıl geliniyor onu merak ediyorum işte doktora gittiğin zaman yok 3 düşük yap öyle araştıralım, çocuğun olmuyorsa bir sene bekle ben bunu anlamıyorum.Canım çatalatma iğnesini klomen diye bi ilaç var yumurta geliştirici onu kullandıktan sonra çatlatma iğnesi yapıolar yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca.sanırım yeni evlisin öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?