Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yaa kızlar bn 4 gun oldu içeli kasıklarım ağromaya başladı ve akıntım da çok artyı. İyi bişey midir bu..

Yaaa kizlar canimsiniz hala olmadi i wAllahhh da olmaz biweyler hisseder gibiyim ama belkide psikolojik ... ayni gun oldugumuz arkadawlar sizler nasilsiiz
teztez @gbbc @caaraameel elanaz86 @keder

canım benimde henüz bisey yok kasğıma ara ara ağrı oluo heralde olcm diorm ama gene yok insllhda gelmz ama tabi geckmeli olablr daha cok erken umutlnmm için

Olmazsın inş hadi gelsin bi bebis haberi daha
canım benimde henüz bisey yok kasğıma ara ara ağrı oluo heralde olcm diorm ama gene yok insllhda gelmz ama tabi geckmeli olablr daha cok erken umutlnmm için

InwAllah canim yaa bu ay cok umutluyum ben ^_^ ha kizlar bu arada ben 14 u yani batdan bir gun once test yaptim biwey gozukmuyordu sadece beyaz bi silik cerceve gibi tohaf sknra misafir geldi bende banyoda sakladim vakit olmadi bakmaya sabah bakiyorum cok cok hafif silik var cerceve pembelewmiw ne dersiniz olmuwmudur ayy 20 si olmadan test yapmamayada soz verdim ewime )) catlarim ha o zamana kadara

Kızlar benim kanamam başladı. Doktora gittim kese gelişmemiş perşembe günü alacaklar çok kötüyüm cildirmak uzereyim

Kızlar benim kanamam başladı. Doktora gittim kese gelişmemiş perşembe günü alacaklar çok kötüyüm cildirmak uzereyim
Çok üzüldüm canım ama şunu unutmayalımki herşeyde bir hayır vardır Allahım nasip etmişse ötesi yok bence başka bir doktora daha görün çünkü bana geçen ay doktor gebesin dedi hatta keseyi bile gösterdi mutluluktan çıldırdık iki gün sonra battan bir gün sonra adet oldum doktorda uzmandı operatordu bunu söyleyen sonra başka doktora gittim o resmi gösterdim o kese değil kist dedi o yüzden başka bir doktora daha görün benim oğluma hamileliğimde iki aylıkken bir kanama bir kanama bacaklarımdan süzülüyordu o derece bir kan neyse hemen dr a gittik alalım düşüuo dedi başka bir doktora gittik iğne yaptı ilaç ve iğne verdi yüzde yüzlük kürtajdan ve düşükten kurtardı her gün ilaç içmiştim iki seferde iğne oluyodum şükür iyleştim bebeğimede bişey olmadı oğlum şimdi 12 yaşında o yüzden canım başka doktorada görün oda öyle derse o zaman yapsınlar ama nasibi varsa ne olursa olsun geliyo allahtan umudunu kesme nolur canım sana çok dua edeceğim sende dua et hakkımda hayırlısını ver de canım çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun

sen 9 ay boyunca mı gunluk iğne kullandn cnm. Eğer oyleyse pıhtılimadan kaynaklanmıştr seninki

bebe aspirinide pıhtılaşma için kullanılıo. Ama bn konu sahibi yerinde olsam kullanırdım. Belki ondada pıhtılşma vardr. Zaten bu saatten sonra kaybedeck daha fazla bişeyi yok
Bu durumda aspirin kullanımı tehlike yaratır kanama var çünkü dahada arttırır kanamayı

anladm cnm.. Guzel allahım mucizelwr yaratıyo işte.. Bnde pıhtılaşma çıktı. 2 duşuk yaptım. Şimdi sabırsızlıkşa hamileliğimi bekliyorum.. Gebe kalınca iğne kullanıcam
Sende pıhtılaşma varsa şimdiden aspirine başla çünkü bu sorunla karşılaşanlar daha önceden aspirine bsşlıyolar birde limon suyu iç oda kanı sulandırıyo hemde vitamin

ama eğer pıhtılaşma varsa henuz teşhis edilmemiş, ona çozum olabiilir. Asprinin kanamayı arttırıcı etkisi var mı bnm bilgim yok
Var canım aspirin kanı sulandırıyo dolayısıyla pıhtılaşmayı önlüyo kan inceliyo yani o yüzden kanama geçirmişler mesela mide kanaması falan kesinlikle aspirin türü vermezler

Sende pıhtılaşma varsa şimdiden aspirine başla çünkü bu sorunla karşılaşanlar daha önceden aspirine bsşlıyolar birde limon suyu iç oda kanı sulandırıyo hemde vitamin

Var canım aspirin kanı sulandırıyo dolayısıyla pıhtılaşmayı önlüyo kan inceliyo yani o yüzden kanama geçirmişler mesela mide kanaması falan kesinlikle aspirin türü vermezler
bn asprine başladm cnm. Bide folik asit kullanıyorum. Haklısın o zamn. Ama arkdaşın gebeliğinde gelişim durmuşsa pek,bi umut yok gibi. Bnimde 2. Gebeliğim oyleydi.. Yinede taktir allahtan

Ben az önce oğluma hamileyken yaşadığımı yazmıştım onun sonrasıda var yani oğlum mucizesi allahın aslında mutlak düşükten kürtajdan kurtuldum yedi aylıkken ben beyin kanaması geçirdim hamileydim neyse doktor acil gebeliğe son verilsin demiş tabi ben hiç hatırlamıyırum bilincim kapalıymış çünkü neyse acil sezeryana almışlar beni bebeğide öldü gözüyle alıyolar şükürki küçücük prematüre doğdu bir kilo falandı yaşaması doğumu hamileliğim tam bir mucize yani o yüzden allah nasip etmişse ediyor yoksa nasipte bişey bahanesi oluyor ben bunu yaşayan biri olarak herşey allahtan ama bizde önlemimizi alıp tıptan olsun alternatif tıptan olsun çare aramalıyız teztez o yüzden üzülme diycem ama üzüntünü çok iyi anlıyorum bende eylülde düşük ve kürtaj oldum beş haftalıktı ama şu an elimden geleni yapıp güçlü olmaya umutlu olmaya devam ediyorum herseyin hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…