Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalniw deyil ama 7ci gunden bawlayinca daha faydali oluyorRabbim isteyen her kese bebis nasip etsin insallah.bizde de simdilik bisey yok.sogan kurune kesin olarak ne zaman baslanir ? bir bilgisi olan varmi?ben adetin 14 gunu basladim .acaba yanlis mi yapdim?
ben hep yarim biraktim. ama zarari olurmu wimdi?bu gun 5.gunumdeyim/bu ay o zaman bebis yokkk bize demekYalniw deyil ama 7ci gunden bawlayinca daha faydali oluyor
Yok oyle duwunme herwey olabilir allahin iwi ol derse olur yarim birakma tammla faydasini goreceksin zaten saracoglu 15 gun yapin adet olun ve sonraki ay adete ogun jala 7-8 gun yine yapun diyorben hep yarim biraktim. ama zarari olurmu wimdi?bu gun 5.gunumdeyim/bu ay o zaman bebis yokkk bize demek
arkadasim Allah razi olsun senden.zaten cok shukur kist filan yok bende.adetlerim duzenli.ama ben sadece yapmak istedim bu kuru.ama calisdigim icin bazen sadece aksam bir kere ice biliyorum.Yok oyle duwunme herwey olabilir allahin iwi ol derse olur yarim birakma tammla faydasini goreceksin zaten saracoglu 15 gun yapin adet olun ve sonraki ay adete ogun jala 7-8 gun yine yapun diyor
Evet canim bel agrim hic bitmiyor kasik agrilari vardi wimdi okadarda deyil batma gibi biwey oluyordu benim daha cok bacak diplerim agriyor kasiga yakin tabiki sol tarafim agriyordu kasikda adet gunumden beri ayak dibim sag ayagim omadar agriyorki bazan ikiside cok kafam kariwoyor birde goguslerim wiwmedi ama adet gunumden beri oda sadece uclari cok aciyor hayirlisi olsun canim 20 sine cok biwey kalmamiw bugun test yaptim ben ama negatif 17 gun bir haftaya ancak cikabiliyormuw ikinci gebelikte malum ben bir kez duwuk yaptim tabi bunyeden de kaynakli hayirlisi bu ay inwAllah hepimiz hamiw kaliriz bu arada K kederelanaz86 naber kizlar 3 gun gecti napiyorsunuz?
Evet canim bel agrim hic bitmiyor kasik agrilari vardi wimdi okadarda deyil batma gibi biwey oluyordu benim daha cok bacak diplerim agriyor kasiga yakin tabiki sol tarafim agriyordu kasikda adet gunumden beri ayak dibim sag ayagim omadar agriyorki bazan ikiside cok kafam kariwoyor birde goguslerim wiwmedi ama adet gunumden beri oda sadece uclari cok aciyor hayirlisi olsun canim 20 sine cok biwey kalmamiw bugun test yaptim ben ama negatif 17 gun bir haftaya ancak cikabiliyormuw ikinci gebelikte malum ben bir kez duwuk yaptim tabi bunyeden de kaynakli hayirlisi bu ay inwAllah hepimiz hamiw kaliriz bu arada K kederelanaz86 naber kizlar 3 gun gecti napiyorsunuz?
arkadasim sen hic sogan kuru kullandinmi?benim son iki gunde ara sira akintilarim olmaya basladiYok oyle duwunme herwey olabilir allahin iwi ol derse olur yarim birakma tammla faydasini goreceksin zaten saracoglu 15 gun yapin adet olun ve sonraki ay adete ogun jala 7-8 gun yine yapun diyor
canim su anda senin sikayetlerinin cogu var bende yalniz gogus ucu acimi, dedigin gibi sag bacagimda agri var sol bazen sag kasikta kalkarken birs batma oluo , artik dusunmek istemiyorum yaaa, hayirlisiyla bi olsada artik su yük üstümden bi kalksa bu is dü§üne düsûne yük haline geldi![]()
Canim benim ne demek ozaman bu ay sevinez gibime geliyor ..ayý inssssssss benim gecti ya seninkide gecicek insAllah yaabide canim cvp verdigin icin sagol, eger yazmazssam catlicam, kimsem yok zaten anlatilcak, etrafimdakilere anlatsam bicok kisi var ama daha kapidan cikmadan dedikoduya baslarlar.bide sanki bu sikintilari yasamislar gibi ögüt verirler![]()
Evvet bir kere denedim yarim yamalak alti gun tam kuralina uygun ilk defe bu ay denedim akinti olmasi normaldir borde 14ch gun bawladim demiwsin yumurtluyorda olabilorsinarkadasim sen hic sogan kuru kullandinmi?benim son iki gunde ara sira akintilarim olmaya basladi
canim ama benim adet gunum yaklasmak uzere ayin 24u .ocak 31 de adetim bitti.1 subatdan itibaren fitil kullandim alti gun/doktorum yazmisdi.ben ne zaman ovulyasyon gunum onu bile sasirdim .ama ara sira mide bulantim oluyoduEvvet bir kere denedim yarim yamalak alti gun tam kuralina uygun ilk defe bu ay denedim akinti olmasi normaldir borde 14ch gun bawladim demiwsin yumurtluyorda olabilorsin
Canim benim ne demek ozaman bu ay sevinez gibime geliyor ..ayý inssssssss benim gecti ya seninkide gecicek insAllah yaa
inshallah sevinelim canimayyyy ayyyyy agzin bal yesin agzina saglik hepumiz insallah bu ay sevinelim;-)
InşAllahhhhhayyyy ayyyyy agzin bal yesin agzina saglik hepumiz insallah bu ay sevinelim;-)
Bak canim kafani kariwtirma 14cu gununden itibaren gun awiri duzenli iliwkiye girmiwsindir inwAllah sogan adet getirmez geciktirir bilakis ))))) kafanada fazla takma olmadi gelicek ay tam yaparsin her wey ola bilir
kizlarrrr yardim lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn