Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bilmiorum canım anlamadım bende ultrasondan bakmıcakmısınz dedim yok burdan belli oluo dedi . sanırım yumurtalar catlayınca tahlil normal seviyeye iniyor oradan biliyor

Demek kan tahlilinden de görünüyor inan bilmiyordum . cnm hakkında hayirlisi olsun. Cuma günü gelsin bakalim. Hadi hayirlisi.

sende durumlar nasıl canım yakınmı adet günün

Evet yakin bugün olmam gerekiyor. Biz yedi yillik evliyiz cnm daha bebek yok. Çok önce özele gittik rahim filmi çekildim tüplerim elh acikti eşimin de normaldi herşeyi. doktor asilama dedi herseyimiz normal diye olmadik. Yakin Zamanda da devlete gidiyordum doktordan çok memnundum asilama olacaktim labaratuvar daki doktor gidince asilamam kaldi çok umitlenmistim uç tanede yumurtam olmuştu kismet değilmiş. Labaratuvar daki doktorun yerine gelende yok. Öyle iste canim.

esimde simdi hareketsizlik var ama ikimizde de elh ciddi bir sorun yok.

Son düzenleme:
mehlika bu senin yumurtlama zamanına bağlı canım. adetin bir kaç gün geciktikten sonra belli olur. ama adet gününde veya bir gün öncesi öğrenenler de oluyor. tabii en doğrusu gecikmeyi beklemek.

ayyy pınaaaarrr şurda bayılıp gideceğim şimdi . o kadar bekledik. :9: neyse şimdi çıkayım işlerimi halledip geri dönerim inşaAllah. takipteyim. :18::16::54:

Ayy denizim sen mi bnmi valla heyecan yaptim uyuz makina bni buldu :)))) bni ariycaklarmis cikarsa olursa eger :))

Evet yakin bugün olmam gerekiyor. Biz yedi yillik evliyiz cnm daha bebek yok. Çok önce özele gittik rahim filmi çekildim tüplerim elh acikti eşimin de normaldi herşeyi. doktor asilama dedi herseyimiz normal diye olmadik. Yakin Zamanda da devlete gidiyordum doktordan çok memnundum asilama olacaktim labaratuvar daki doktor gidince asilamam kaldi çok umitlenmistim uç tanede yumurtam olmuştu kismet değilmiş. Labaratuvar daki doktorun yerine gelende yok. Öyle iste canim.

e canım başka doktor yokumu iyibildiğin gitseydin bi nerede yaşıyorsun küçük bi yer mi ? bak benim gün arkadasım var 6 yıllık evli onlarda istiyorlarmış hiç olmadı onlarında en sonuna gecen öğrendi hamile oldugunu doktorunu değiştirdi ve hamile su anda allah hayırlı zamanda sanada versin

e canım başka doktor yokumu iyibildiğin gitseydin bi nerede yaşıyorsun küçük bi yer mi ? bak benim gün arkadasım var 6 yıllık evli onlarda istiyorlarmış hiç olmadı onlarında en sonuna gecen öğrendi hamile oldugunu doktorunu değiştirdi ve hamile su anda allah hayırlı zamanda sanada versin

Evet cnm kurlere verdim şuan kendimi. Kurlerime bi sure devam edecem olmazsa gidicegiz ins.esimde şuan para biriktiriyormus tüp bebek için inş gerek kalmadan Rabbim emanetini gönderir.

Cnm nolduki ? bu soruyu bende merak ediyorum kizlar ne zaman belli olur?Regline az kalmisti demi?

Cnm ben bu ay soğan kürü uyguladım.10 şubatta regl olmuştum adetim düzene girmedi.Pko var hep düzensiz regl olurum çünkü.14 martta yaptm testi negatif çıkmıştı.Hala regl olamadım.

evet kendiliğinden catlamış canım doktor bi sorun görmedi yani :) insan bi belirtiyi hemen hamileliğle yormak istiyor işte :( o yüzden bu paniklikler :) rabbim hepimize versin inşallah :)

canım inşaAllah hayırlı haberlerini verirsin bize. hem çok yeniymişsin evlilikte. gör bak kısa süre sonra senden müjde alacağız Allahın lutfuyla :16:
peki klomen tarzı yumurta geliştirici bir hap kullanmış mıydın? çünkü pkoda yumurtalar kendiliğinden zor gelişiyor. veya daha öncesinde adet düzensizliğin var mıydı? yani dr sana neye göre pko var dedi? kusura bakma şunu anlamaya çalışıyorum: soğan kürü pkoda oldukça etkili. eğer bu son gidişinde dr pkodan bahsetmediyse soğan kürü kistlerini yok etmiş demektir :9: ben de pkoluyum ve soğan küründe 3. ayıma başlayacağım birkaç günden. hani kendi adıma da accık umutlanayım diye şeyettim :1:
Vesdenizim sana birşey soracagim simdi aralikta ve ocakta yirmisinde adet oldum. Şubatta da onbesinde kahvemsi ve pembemsi leke leke geldi iki günde öyle geldi. Onyedisinde kirmizilar geldi. Simdi bu ay onbesindemi onyedisindemi olmam lazim? sana zahmet bir hesaplarmisin? ben çok anlamıyorum. Simdi daha bekliyim demi ? test yapmiyim. Evde bu belki de benim ya uç ya dördüncü testim olacak. Çok heyecanliyim. Acaba psikolojikmende mi gecikiyor. Biliyorsun bu ay çok stresliydim. :( :( :(
kuzum ayın 20sine kadar bekle bence. çünkü önceki aylar öyle gelmiş. şubatta biraz erken gelmiş.
mehlikacığım sen çok iyi niyetli bi insansın ve kalbin çok temiz. ben öyle hissediyorum nedense. Rabbim inşaAllah tez zamanda muradını versin canımmm :16:
Ayy denizim sen mi bnmi valla heyecan yaptim uyuz makina bni buldu :)))) bni ariycaklarmis cikarsa olursa eger :))

hadi kız inşaAllah heyecanla bekliyoruhh :1:

Arkadaşlar nasilsiniz umarim herşey gonlunuzce olur

canım inşaAllah hayırlı haberlerini verirsin bize. hem çok yeniymişsin evlilikte. gör bak kısa süre sonra senden müjde alacağız Allahın lutfuyla :16:
peki klomen tarzı yumurta geliştirici bir hap kullanmış mıydın? çünkü pkoda yumurtalar kendiliğinden zor gelişiyor. veya daha öncesinde adet düzensizliğin var mıydı? yani dr sana neye göre pko var dedi? kusura bakma şunu anlamaya çalışıyorum: soğan kürü pkoda oldukça etkili. eğer bu son gidişinde dr pkodan bahsetmediyse soğan kürü kistlerini yok etmiş demektir :9: ben de pkoluyum ve soğan küründe 3. ayıma başlayacağım birkaç günden. hani kendi adıma da accık umutlanayım diye şeyettim :1:

kuzum ayın 20sine kadar bekle bence. çünkü önceki aylar öyle gelmiş. şubatta biraz erken gelmiş.
mehlikacığım sen çok iyi niyetli bi insansın ve kalbin çok temiz. ben öyle hissediyorum nedense. Rabbim inşaAllah tez zamanda muradını versin canımmm :16:

canım bende ilk zamandan beri adet düzensizliği vardı aslında her ay oluodum ama 10 günlük sapmalarla.son gittiğimde doktora pko var biraz demişti. iki hafta önce gittiğimde 12mm ulaşmış yumurta dedi. iyi dedi. soğan kürünüde bizzat doktora sordum. ben doktorum ama bizzat tavsiye ediyorum pkolulara cok ii soğan kürü dedi. iç dedi. bugün gittim yumurtaların catlamış görünüyor dedi bi sıkıntı yok umarım tutmuştur dedi. o yüzden umutlan bencede allahın nimeti :44:

canım bende ilk zamandan beri adet düzensizliği vardı aslında her ay oluodum ama 10 günlük sapmalarla.son gittiğimde doktora pko var biraz demişti. iki hafta önce gittiğimde 12mm ulaşmış yumurta dedi. iyi dedi. soğan kürünüde bizzat doktora sordum. ben doktorum ama bizzat tavsiye ediyorum pkolulara cok ii soğan kürü dedi. iç dedi. bugün gittim yumurtaların catlamış görünüyor dedi bi sıkıntı yok umarım tutmuştur dedi. o yüzden umutlan bencede allahın nimeti :44:

doktorunu baştan tebrik etmek lazım. seviyorum yeniliğe açık insanları :9:
yumurtan kendiliğinden gelişip çatlayabildiğine göre hiç tasalanma canım senin polikistik overin hafif derecede sanırım. soğanla beraber de akıp gitmişlerdir. :) inşaAllah kısa sürede sonuç alırsın :16:

yumurtan kendiliğinden gelişip çatlayabildiğine göre hiç tasalanma canım senin polikistik overin hafif derecede sanırım. soğanla beraber de akıp gitmişlerdir. :) inşaAllah kısa sürede sonuç alırsın :16:

inşallah allah isteyen herkese versin canım :)

Cnm ben bu ay soğan kürü uyguladım.10 şubatta regl olmuştum adetim düzene girmedi.Pko var hep düzensiz regl olurum çünkü.14 martta yaptm testi negatif çıkmıştı.Hala regl olamadım.

Anladim Cnm acaba gebelik olabilirmi? Hemen idrarda cikmiyormus ki. Yedi gün gecikmiş hayirlisi olsun tatlim.

Evet ya her doktor demez bunu doktora tebrikler.:)

Estağfurullah cnm o senin iyi niyetin. güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alir. Amin amin hepimizin inş.
Tamam kuzu seni dinleyip yirmisine kadar bekleyecegim inş. Bugün bende iki kez islaklik geldi ilki yoğundu tamam geldi adet oldum dedim . sonra kirmizilar yoktu nasip cok sevindim anlatamam sana.

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım polikistik over var 110 kg civarındayım ayrıca yani nerden bakarsan bak çok kötü durumdayım 6 aydır adet olmuyorum arkadaşlarım birde soğan kürünü kullan dedi 2 gündür onu içiyorum bakalım etkili olacak mı evliyim 3 aydır bebek istiyoruz ama ben kilom çok olduğu için istemiyorum 1 aydır diyet yapıyorum 6 kg vermişim ne dersiniz bu soğan kürü ile adetimi düzene sokabilir miyim çocuk sahibi olabilir miyim çok umutsuzum kimse ile de acık acık konuşamıyorum en azından buradan sizinle dertleşirim ne olur benimle bilgilerinizi paylaşın

Canim benidede pko vardi 1ayda bitti cok iy geliyo ben 2.kurume basladim hem sogan kuru kiloda verdiriyor

Back
X