Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım bende ilk zamandan beri adet düzensizliği vardı aslında her ay oluodum ama 10 günlük sapmalarla.son gittiğimde doktora pko var biraz demişti. iki hafta önce gittiğimde 12mm ulaşmış yumurta dedi. iyi dedi. soğan kürünüde bizzat doktora sordum. ben doktorum ama bizzat tavsiye ediyorum pkolulara cok ii soğan kürü dedi. iç dedi. bugün gittim yumurtaların catlamış görünüyor dedi bi sıkıntı yok umarım tutmuştur dedi. o yüzden umutlan bencede allahın nimeti :44:

Vesdeniziminde dediği gibi doktora tebrikler her doktor demez bunu. İyi doktorlarda var böyle. Allah cumlemizi iyi doktorlarla karsilastirsin canim.

kubbaaa iyiyiz hamd olsun. sen nasılsın esas, gebelik takvimin de hayırlı olsun. duydun mu kuzucuğunun kalbinin pıtpıtlarını?:16:
Vesdenizcigimm ben duyamadim ama esim duymus ben ekranda gordum inşallah rabbim tum isteyenler e nasip etsin
:16:

Merakliyim merakli :)))
Amin insallah hayirlara cikar ruyam :))
İste indimi napti yolculugu tamamladimi falan filan hehehe :))
Hayir canimcim ariycam simdiiiiiii :))))

Canim yaaa heyecandan olcem simdi haber gelmedimi daha takipteyiz hepimiz ogre ir ogrenmez haberdar et ne olur morale ihtiyacimiz var hepimizin

Maşallah yaa ne güzel :)
Çok soru sordugumun farkındayım ama ümidim arttıkça heyecanlandım :))
Hamile kalanlar acaba ne zaman başladılar benim adetimin yarın 7.günüde vakit geçirmeden başlasam mı acep :)

Canim ben temmuz ayinda dusuk yasadim sen cok iyi anliyorumben 2 aydir istiyorum adetim gelmemeye basladi hep sokturucu ilac ictim geldi.bende bide pko vard bildim bileli hic br tedavile gecmemisti.ben gecen ay sogan kur yaptim ilk kez bu ay doktora gttm pko die birsey kalmamis adetimde 3gun gecikmeli geldi sonucta ilac icmeden geldi keske hamis kalsaydim ama olmadi bu ay.3 gun oldu yine sogan kurune basladim bu ay cok umitliyim ins olur hepimizn

Anladim Cnm acaba gebelik olabilirmi? Hemen idrarda cikmiyormus ki. Yedi gün gecikmiş hayirlisi olsun tatlim.

Cnm pkolu olmak o kadar garip bir şey ki ne hamile olduğumu tahmin edebiliyorum ne de adet olacağımı.2 ay regl olmadığımı bilirim.Sadece bu ay soğan kürü uyguladığım için tereddütteyim.Nasipte varsa olur ne diyelim.Rabbim hepimize bu güzel duyguyu tattırır inşallah

Cnm pkolu olmak o kadar garip bir şey ki ne hamile olduğumu tahmin edebiliyorum ne de adet olacağımı.2 ay regl olmadığımı bilirim.Sadece bu ay soğan kürü uyguladığım için tereddütteyim.Nasipte varsa olur ne diyelim.Rabbim hepimize bu güzel duyguyu tattırır inşallah

İnş cnm yinede belli olmaz tatlim.sen kendine dikkat et bekleyelim bakalim inan ki bende beklemedeyim.daha.

Çok şükür bebeğimizin kalp atışını dinledik bugün.
Tam 6 haftalıkmış.
Muhtemel doğum tarihi kısmetse 1-10 kasım arasıymış.2 ay adet görmemiş olmam hesabı bıraz karıstırdı:)
Yanı soğan kürü bıttıgı gıbı hamıle kalmışım.
Bu haberı de paylasmak istedım...Allah sızlere de nasip etsın arkadaslar...Gözlerım kalp kalp sanki .Çok mucızevi bır duyguymuş, herkesın yüzü benım gıbı gülsün inşallah...:nazar:

Son düzenleme:
Pinarcim simdi bu gebelik tahlilimi? ya bize de haber et inş pozitiftir.

Konuşmalarında çok pozitif herkese destek oluyorsun .

İnş tahlilinde pozitiftir.

Tesekkur ederim mehlikacim iyi dilegin icin .
Evet tatlim gebelik takip testi fakat ben biraz erken yaptirdim adetime tam olarak 5-6 gun var 23 martta olucak yani
Testimin sonucuda cikti 4.29 mus :S aslinda bu bile bnim icin bir umut cunku bu zamana kadar ilk defa "0"(sifir)- ın uzerinde cikti yarin dr.a gidicem bakalim hayirlisi belki yukselir degerim daha cok yeni yumurtladim ve adetime daha var bakalim kismet :))

Evet tatlim gebelik takip testi fakat ben biraz erken yaptirdim adetime tam olarak 5-6 gun var 23 martta olucak yani
Testimin sonucuda cikti 4.29 mus :S aslinda bu bile bnim icin bir umut cunku bu zamana kadar ilk defa "0"(sifir)- ın uzerinde cikti yarin dr.a gidicem bakalim hayirlisi belki yukselir degerim daha cok yeni yumurtladim ve adetime daha var bakalim kismet :))

Back
X