Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim yaaa heyecandan olcem simdi haber gelmedimi daha takipteyiz hepimiz ogre ir ogrenmez haberdar et ne olur morale ihtiyacimiz var hepimizin

Busecim sonuc geldi fakat ben sonuctan sonra uyuyakaldim zaten cok uyukluyorum bu aralar 4.29 cikmis fakat daha yeni yumurtladim ignemi vurulali 10 gun oldu adetimede 6 gun falan var insallah yukselir degerim yarin dr.a gidicem hayirlisi bakalim :) dr. Dönusu mutlaka yazarim hepinize merak etmeyin ;)
Biliomusun bu 4.29 bile bnm icin buyuk bir umut cunku ilkkez "0"(sifir) harici cikti :))))

ay kuzum sorma ya başıma da ağrı girdi kaç saattir. iş güç beni bekliyor. gidip bir kısmını olsun halledeyim bari :9:
pınarın da sonuc askıya alındı ya cihaz bozulmuş :31:

Bebisim cvp geldi fakat bn uyuya kalmisim haber veremedim :)) 4.29 mus bnce bu deger yukselir gibi gelio bana cunku yeni yumurtladim vede adetime 6 gun civarinda bir zaman var belki gec dollendi yumurtam bilmiyorumki fakat umudumu kaybetmedim hic bisi olnasa bile cikan bu 4.29 bile bni cpk mutlu etti ilkkez "0" sifirin uzerinde bir deger cikti ayy denizim insallah iyi olur hersey :)))

Gunaydin kizlar hersey yureginizden gecen sekliyle olsun insallah tez vakitte hayirli ve uzun omurlu evlatlarimiza kavusuruz:43:

Bebisim cvp geldi fakat bn uyuya kalmisim haber veremedim :)) 4.29 mus bnce bu deger yukselir gibi gelio bana cunku yeni yumurtladim vede adetime 6 gun civarinda bir zaman var belki gec dollendi yumurtam bilmiyorumki fakat umudumu kaybetmedim hic bisi olnasa bile cikan bu 4.29 bile bni cpk mutlu etti ilkkez "0" sifirin uzerinde bir deger cikti ayy denizim insallah iyi olur hersey :)))
Gunaydin arkadaslar pinar cok sevindim cnm insallah o deger on katina cikar ve sende bebegine kavusursun bende beklemedeym dun adet olmam lazimdi olmadm bu gun de bi isaret yok hayirlisi belkide gecikti gec3n ay 28 gunde olmustum cok sevindim bu ay da ayni bekliyordum ama malesef gecikicek yine :(napalim saglik olsun

Canim ben temmuz ayinda dusuk yasadim sen cok iyi anliyorumben 2 aydir istiyorum adetim gelmemeye basladi hep sokturucu ilac ictim geldi.bende bide pko vard bildim bileli hic br tedavile gecmemisti.ben gecen ay sogan kur yaptim ilk kez bu ay doktora gttm pko die birsey kalmamis adetimde 3gun gecikmeli geldi sonucta ilac icmeden geldi keske hamis kalsaydim ama olmadi bu ay.3 gun oldu yine sogan kurune basladim bu ay cok umitliyim ins olur hepimizn

Bende aynı durumdayım işte canım :) Nasip yaaa bende bugün başladım soğan kürüne hadi hayırlısı inşallah :)

Günaydın arkadaşlar :)
Benimde bugün adetimin 7.günü ve soğan kürüne başlıyorum tabi ki diğer bat ma çok var ama şimdiden heveslendim :)
Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah :)

Benimde bugün adetimin 7.günü ve soğan kürüne başlıyorum tabi ki diğer bat ma çok var ama şimdiden heveslendim :)

günaydın canımmmm ben faydasının görüyorum zannedersemm çünkü bu ay ki akıntım değişik inş faydasının görürrzz :16:

günaydın canımmmm ben faydasının görüyorum zannedersemm çünkü bu ay ki akıntım değişik inş faydasının görürrzz :16:

İnşallah canım yaaaa :)
Senin soğan küründe kaçıncı günün?
Haberleşelim burdan ya :) Batın kaçtı söylemişmiydin unuttum :?

Tesekkur ederim mehlikacim iyi dilegin icin .
Evet tatlim gebelik takip testi fakat ben biraz erken yaptirdim adetime tam olarak 5-6 gun var 23 martta olucak yani
Testimin sonucuda cikti 4.29 mus :S aslinda bu bile bnim icin bir umut cunku bu zamana kadar ilk defa "0"(sifir)- ın uzerinde cikti yarin dr.a gidicem bakalim hayirlisi belki yukselir degerim daha cok yeni yumurtladim ve adetime daha var bakalim kismet :))

pınarım daha bat a varken 4,29 sa gelıyor bebısın Allahın ıznıyle :) bizde teyze oluruz:52::49:

günaydın tatlım hayırlısı tatlım benım bende baslıyacam dun bıraz kırmızılar geldi bugun tam gelir herhalde adetın 7.günü başlıyacam bakalım hayırlısı ve gün aşırı ilişkide bulunacam bol bol dua bakalım rabbım yüzümüzü güldürür inş.

günaydın tatlım hayırlısı tatlım benım bende baslıyacam dun bıraz kırmızılar geldi bugun tam gelir herhalde adetın 7.günü başlıyacam bakalım hayırlısı ve gün aşırı ilişkide bulunacam bol bol dua bakalım rabbım yüzümüzü güldürür inş.

Eevet bende aynı kararlardayım gün aşırı ve sabahları :):)

Arkadaşlar ben klomen kullandım bitti şimdi yumurtam olgunlaşmıştır diye düşünüyorum.acaba ikinci soğan kürüme başlasam,büyüyen yumurtalar küçülürmü?lütfen cevap verin....

Çok şükür bebeğimizin kalp atışını dinledik bugün.
Tam 6 haftalıkmış.
Muhtemel doğum tarihi kısmetse 1-10 kasım arasıymış.2 ay adet görmemiş olmam hesabı bıraz karıstırdı:)
Yanı soğan kürü bıttıgı gıbı hamıle kalmışım.
Bu haberı de paylasmak istedım...Allah sızlere de nasip etsın arkadaslar...Gözlerım kalp kalp sanki .Çok mucızevi bır duyguymuş, herkesın yüzü benım gıbı gülsün inşallah...:nazar:

İnsallah sıkıntısız bir hamilelik yasarsın arkadaşım.sana birşey sorcam soğan kürü kullandığın zaman klomen filan kullanmışmıydın?yada bu soğan suyu yumurtayı olgunlaştırırmı?ben klomen kullandım,ikinci soğan kürümüde yapayım diyorum ama klomen sonrası olgunlaşmış ise tekrar küçülmesine sebep olurmu diye endişeleniyorum.senşn fikrini almak istedim.

İnsallah sıkıntısız bir hamilelik yasarsın arkadaşım.sana birşey sorcam soğan kürü kullandığın zaman klomen filan kullanmışmıydın?yada bu soğan suyu yumurtayı olgunlaştırırmı?ben klomen kullandım,ikinci soğan kürümüde yapayım diyorum ama klomen sonrası olgunlaşmış ise tekrar küçülmesine sebep olurmu diye endişeleniyorum.senşn fikrini almak istedim.

tesekkur ederım canım.soğan kuruyle beraber klomen kullanmadım çünkü ben tedawımın ılk basladıgı dönemde 3 regl dönemınde klomen kullandım doz artırarak hıc işe yaramadı buyutmedı yumurtalarımı.benımkıler o kadar ınatcıydı sadece gonal f iğne ve menogon ığneyle buyuyordu.ben soğan kurunu yaptıgım esnada glucophage seker hapını kullnıyordum sadece.ben soğan kurunun yumurtalarımı buyutmesıyle hamıle kalmişim işte bugune kadar takvıye olmadan hıc buyumedıler kı ondan sasırıyorum ben de...ÖZETLE SOĞAN KÜRÜNÜ YAPIN YAPTIRIN...adetım 7 ocaktı su anda 18 mart ve bebegım tam 6 haftalık çıktı Allah'ın ıznıyle...yanı bır ay boş gecen zaman var .bu da benım de bıldıgım ığnesız buyumeyen yumurtaların mucızevı bıcımde ilk kez soğan kürüyle büyümüş olması baska da acıklaması yok.

Son düzenleme:
tesekkur ederım canım.soğan kuruyle beraber klomen kullanmadım çünkü ben tedawımın ılk basladıgı dönemde 3 regl dönemınde klomen kullandım doz artırarak hıc işe yaramadı buyutmedı yumurtalarımı.benımkıler o kadar ınatcıydı sadece gonal f iğne ve menogon ığneyle buyuyordu.ben soğan kurunu yaptıgım esnada glucophage seker hapını kullnıyordum sadece.ben soğan kurunun yumurtalarımı buyutmesıyle hamıle kalmişim işte bugune kadar takvıye olmadan hıc buyumedıler kı ondan sasırıyorum ben de...ÖZETLE SOĞAN KÜRÜNÜ YAPIN YAPTIRIN...adetım 7 ocaktı su anda 18 mart ve bebegım tam 6 haftalık çıktı Allah'ın ıznıyle...yanı bır ay boş gecen zaman var .bu da benım de bıldıgım ığnesız buyumeyen yumurtaların mucızevı bıcımde ilk kez soğan kürüyle büyümüş olması baska da acıklaması yok.

Tebrik ederim hayırlısı ile kucagınıza da alırısınız inşallaah :)
Bende bugün başladım soğan suyuna da adetimin 7.günü..
Siz ne zaman başlamıştınız ?

Tebrik ederim hayırlısı ile kucagınıza da alırısınız inşallaah :)
Bende bugün başladım soğan suyuna da adetimin 7.günü..
Siz ne zaman başlamıştınız ?

amin ınsallah çok sag olun. adetım bıttıkten 7 gun sonra baslanacak dıye okumustum hatta 10. gunumde baslamıstım dr kontrolum wardı ondan sarkmıstı 3 gun daha..Insallah sız de faydasını görursunuz.Çok mucızevı bır kür hala onun gıbı basıt bır yöntemın ıse yaradıgına ınanamıyorum.O kadar asılama tutmadı ıgneler tedavıler her gun usg kontrollerı masraf,yorgunluk,umudun kırılması...onca zaman yapmadıgıma pişmanım.Külfet gıbıydı yaparken ama sımdı şükredıyorum ıyı kı denedım dıyorum burdakı ark lar bılıyor ben adetım gelsın dıye yaptım tüp bebege baslayacaktık...sızlerı de böyle sasırtsın inşallah bebişlerınız:)

Son düzenleme:
amin ınsallah çok sag olun. adetım bıttıkten 7 gun sonra baslanacak dıye okumustum hatta 10. gunumde baslamıstım dr kontrolum wardı ondan sarkmıstı 3 gun daha..Insallah sız de faydasını görursunuz.Çok mucızevı bır kür hala onun gıbı basıt bır yöntemın ıse yaradıgına ınanamıyorum.O kadar asılama tutmadı ıgneler tedavıler her gun usg kontrollerı masraf,yorgunluk,umudun kırılması...onca zaman yapmadıgıma pişmanım.Külfet gıbıydı yaparken ama sımdı şükredıyorum ıyı kı denedım dıyorum burdakı ark lar bılıyor ben adetım gelsın dıye yaptım tüp bebege baslayacaktık...sızlerı de böyle sasırtsın inşallah bebişlerınız:)

Çok çok sevindim sizin adınıza :)
Darısı tüm bekleyenlere inşallah...acaba bende adetim bittikten 7 gün sonra mı başlasam yine kararsız kaldım yaaa ??

Back
X