Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ınsallah bebegın senınledır ne olsun benımde gecıkelı 62 gun oldu :) artık bebekte kırmızıda beklemıyorum alıstım sanırım:)[/QUOT

canım normalde oluyomuydu bu kadar .ben de hiç gecikme olmazdı oyüzden 5 gün bile bana çok gelio sen doktora falan göründünmü

ınsallah bebegın senınledır ne olsun benımde gecıkelı 62 gun oldu :) artık bebekte kırmızıda beklemıyorum alıstım sanırım:)[/QUOT

canım normalde oluyomuydu bu kadar .ben de hiç gecikme olmazdı oyüzden 5 gün bile bana çok gelio sen doktora falan göründünmü

Cnm test yaptinmi neden geçilebilir bu kadar ki?

Cnm test yaptinmi neden geçilebilir bu kadar ki?

mehlikacım yapmadım kasıklarıma sancı giriyo adet olcakmışım gibi ama test henüz yapmadım bi gün daha geçsin diyorum ama yarın yada öbür gün yapıcam neden böyle bilmiyrm yaaa bende artık bu belirsizlik bitse diyorumm sen ne durumdasın canm inşallah umudumuz boşa çıkmaz

canımm pkon ileri derecede mi??? bendede var pko ama cok az düzeyde olduğu için doktorum hiç söylemedi bile ben öğrendim amaa :1: soğan kürüne başladım bende özellikle pkolular için bu kür cok iyiymiş inş faydasının görürsün ve ilk ayından hamiş kalırsın canımmm

adetimin 7.günü yani dün başladımmm canımm

pko mm çapında yazıyordu kâğıtta çok büyük değil galiba ama adet olamadığım için sürekli kilo alıyorum ve sinir stres yapıyor

Cnm soğan kuru çok iyi gelir birakma devam et pko ya da çok iyi geliyor küçük kistlere küçük miyomlara ve hamileliği kolaylastiriyor. Adeti düzene sokuyor burda kullanan arkadaşlar hep memnun. adetleri düzene girenler pkolarina iyi gelenler çok güzel neticeler duyduk en son iki arkadasimiz hamile haberi verdi düşün artik. Şifa olsun cnm. Bismillahirrahmanirrahim ya şafi de iç inş.

inşallah çok teşekkür ederim sağolun

bu kadar uzamıyordu canım ayrıca sokturucu ıcerdım ve gelırdı ama bu sefer oyşede gelmedı sadece 3 kere koyu kahve leke geldı. Kıst var ama pko degl yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluyor:( regl olsaydım 3. gun gıdecektım ve sogan suyuna baslıycaktım:14:

aradim tatlim 4.29 mus degerim ilkkez "0" uzerine ciktim insallah yukselir die umut ediyorum dualarinizi bekliyorum

had hayırlısı olsunn alalh ım yüzünü güldürsünn hepp.....

günaydın tatlım hayırlısı tatlım benım bende baslıyacam dun bıraz kırmızılar geldi bugun tam gelir herhalde adetın 7.günü başlıyacam bakalım hayırlısı ve gün aşırı ilişkide bulunacam bol bol dua bakalım rabbım yüzümüzü güldürür inş.

canım benim bende hasa oldum hayırlısı yapacak bişe yook bol bol dua ...

Arkadaşlar kimse moralini bozmasın soğan kürü bize moral versın ve hastalananlar adetleri biter bitmez bismillahirrahmanirrahim diyerek soğan kürüne başlasınlar ve gün aşırı ilişki bol bol dua önce herkese sonra kendimize elbet bizde sevindirici haberi verecez herkese elbett bizde çift cizgiyi görecez sıkmayın canınızı hepinizi seviyorum üzmeyin kendinizi :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

mehlikacım yapmadım kasıklarıma sancı giriyo adet olcakmışım gibi ama test henüz yapmadım bi gün daha geçsin diyorum ama yarın yada öbür gün yapıcam neden böyle bilmiyrm yaaa bende artık bu belirsizlik bitse diyorumm sen ne durumdasın canm inşallah umudumuz boşa çıkmaz

Amin canim inş. Bende yirmisine kadar bekliyeyim diyorum sende biraz bekle sonra test yap ins .

Estağfurullah cnm o senin iyi niyetin. güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alir. Amin amin hepimizin inş.
Tamam kuzu seni dinleyip yirmisine kadar bekleyecegim inş. Bugün bende iki kez islaklik geldi ilki yoğundu tamam geldi adet oldum dedim . sonra kirmizilar yoktu nasip cok sevindim anlatamam sana.

inşaAllah kırmızıları bu ay sadece çift çizgi olarak gebelik testinde görürsün kuzummm :16:
Vesdenizcigimm ben duyamadim ama esim duymus ben ekranda gordum inşallah rabbim tum isteyenler e nasip etsin
:16:
çok güzel bir tablo. Allah bağışlasın:nazar: aminn kubbaaacığım :16:
Busecim sonuc geldi fakat ben sonuctan sonra uyuyakaldim zaten cok uyukluyorum bu aralar 4.29 cikmis fakat daha yeni yumurtladim ignemi vurulali 10 gun oldu adetimede 6 gun falan var insallah yukselir degerim yarin dr.a gidicem hayirlisi bakalim :) dr. Dönusu mutlaka yazarim hepinize merak etmeyin ;)
Biliomusun bu 4.29 bile bnm icin buyuk bir umut cunku ilkkez "0"(sifir) harici cikti :))))

pınarım biliyorsun ki dualarımız pozitif netice alman yönünde. Rabbim yüzümüzü güldürsün canımmm... hem daha önce konuşmuştuk burda göbekler atıp. pasta börekler yapacağız :1:
iyi cnm nasıl olsun adet oldum cnm bıraz sıkkın okadar

ass merhaba seni bu gün iyi gördüm. umutla devam edelim yazmışsın. hep böyle ol e mi kuzum. olacak Allahın izniyle. Rabbimizin hazinesi geniş. Bizi de lutfuyla keremiyle evlatla müjdelesin inşaAllah:16:

Son düzenleme:
inşaAllah kırmızıları bu ay sadece çift çizgi olarak gebelik testinde görürsün kuzummm :16:

çok güzel bir tablo. Allah bağışlasın:nazar: aminn kubbaaacığım :16:

pınarım biliyorsun ki dualarımız pozitif netice alman yönünde. Rabbim yüzümüzü güldürsün canımmm... hem daha önce konuşmuştuk burda göbekler atıp. pasta börekler yapacağız :1:

ass merhaba seni bu gün iyi gördüm. umutla devam edelim yazmışsın. hep böyle ol e mi kuzum. olacak Allahın izniyle. Rabbimizin hazinesi geniş. Bizi de lutfuyla keremiyle evlatla müjdelesin inşaAllah:16:

evet tatlım oyle karar verdım bakalım hayırlısı

oyy Allahım hamıleleık takvımıde yapmıs:):) senın her yazdıgın benım umutlarım ınsallah bende bırgun yaparım bu takvımı cok ozenıyorum yaaa:emir_bebek:

olacak senın de arkadasım hıc merak etme dua et sadece ustune dusune yapıp gerısını Allah'a bırakmalıyız doğru zamanını beklıyor bız ınsanoğlu tez canlıyız her sey ıstedıgımızde olsun ıstıyoruz.En ıyı anlayanlardan bırıyım yıllardan berı yasadıgım o kadar husran agladığım o kadar cok zaman var kı tek konum o gıbıydı..sen de bır gun yapacaksın Allah'ın ıznıyle o hamılelık takvımını ben ınanıyorum ondan takıp etmeye devam edecegım herkes hıkayesını yazacak baskalarına moral verecek burada.sabır sadece...Bır de vazgecmek yok her yol mubah.tüp bebegı bıle defalarca deneyen war Allah yeter kı caresiz dert vermesın bızımkıler zorluyor olsa da tedawı seceneklerı olan sorunlar.tek dedıgım ben ne zaman cıft cızgıyı görecegımdı sılık de olsa gördum artık sıra sızde;)

Son düzenleme:
olacak senın de arkadasım hıc merak etme dua et sadece ustune dusune yapıp gerısını Allah'a bırakmalıyız doğru zamanını beklıyor bız ınsanoğlu tez canlıyız her sey ıstedıgımızde olsun ıstıyoruz.En ıyı anlayanlardan bırıyım yıllardan berı yasadıgım o kadar husran agladığım o kadar cok zaman var kı tek konum o gıbıydı..sen de bır gun yapacaksın Allah'ın ıznıyle o hamılelık takvımını ben ınanıyorum ondan takıp etmeye devam edecegım herkes hıkayesını yazacak baskalarına moral verecek burada.sabır sadece...Bır de vazgecmek yok her yol mubah.tüp bebegı bıle defalarca deneyen war Allah yeter kı caresiz dert vermesın bızımkıler zorluyor olsa da tedawı seceneklerı olan sorunlar.tek dedıgım ben ne zaman cıft cızgıyı görecegımdı sılık de olsa gördum artık sıra sızde;)

Bu guzel yazin icin ben ve butun arkaadaslarim adina cok tesekkur ederim o kadar moral verdin ki anlatamam adetim 2 gun gecikti pco dan dir deyip gecistiriyorum o kadar korkuyorum ki kendime bir olasilik ollabilir diye umit vermeyi bile dusunmek istemiyorum defalarca defalarca ayni durumla ve tek cizgiyle hayal kirikligi yasadim insan oglu iste sabirsiz oldugu gibi cesaretsiz de...

Kızlar bu ikinci soğan kürünü adete 10 kala yapmak gerekiyorya.eee o zaman yumurtlama zamanı geçmiş oluyor, hamile kalmaya pek etki etmez o zaman .ne yapsamki erken mi yapsam.bi zararı olurmu acaba.?

Back
X