Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Busecim sonuc geldi fakat ben sonuctan sonra uyuyakaldim zaten cok uyukluyorum bu aralar 4.29 cikmis fakat daha yeni yumurtladim ignemi vurulali 10 gun oldu adetimede 6 gun falan var insallah yukselir degerim yarin dr.a gidicem hayirlisi bakalim :) dr. Dönusu mutlaka yazarim hepinize merak etmeyin ;)
Biliomusun bu 4.29 bile bnm icin buyuk bir umut cunku ilkkez "0"(sifir) harici cikti :))))

Canim bende her ay yaptirdim hic bole yuksek cikmazdi ayyy cok umitlendim ins vardir canim tum kalbim seninle

Kızlar bu ikinci soğan kürünü adete 10 kala yapmak gerekiyorya.eee o zaman yumurtlama zamanı geçmiş oluyor, hamile kalmaya pek etki etmez o zaman .ne yapsamki erken mi yapsam.bi zararı olurmu acaba.?

canım soğan yumurtlamak veya yumurta geliştirmek için değil ki. kist, myom, akıntı gibi sorunlardan kurtulmak için uygulanıyor. yani bir nevi rahmi ve yumurtalıkları temizlemek ve gebeliğe hazırlamak için. :10:

canım soğan yumurtlamak veya yumurta geliştirmek için değil ki. kist, myom, akıntı gibi sorunlardan kurtulmak için uygulanıyor. yani bir nevi rahmi ve yumurtalıkları temizlemek ve gebeliğe hazırlamak için. :10:

Bende de polikistik var .ama bazı arkadaşların yumurtasını büyütmüş.sana göre adete 10 gün kala mı başlasam.vesdeniz ?

Bende de polikistik var .ama bazı arkadaşların yumurtasını büyütmüş.sana göre adete 10 gün kala mı başlasam.vesdeniz ?

ben de polikistik overliyim ve 2 aydır uyguluyordum. adetim bitti şimdi 3. küre başlayacağım birkaç günden.
ben 15er gün uyguluyorum canım. adet bittikten birkaç gün sonra başlıyorum. ha bunu da kafama göre yapmıyorum yanlış anlama. saraçoğlunun sitesinde sıkça sorulan sorularda var. uzun süredir pko varsa bu şekilde uygulama önermiş hoca.
ama seninki hafif derece pko ise adete 10 gün kala da başlayabilirsin, adet bitiminden birkaç gün sonra da.

ben de polikistik overliyim ve 2 aydır uyguluyordum. adetim bitti şimdi 3. küre başlayacağım birkaç günden.
ben 15er gün uyguluyorum canım. adet bittikten birkaç gün sonra başlıyorum. ha bunu da kafama göre yapmıyorum yanlış anlama. saraçoğlunun sitesinde sıkça sorulan sorularda var. uzun süredir pko varsa bu şekilde uygulama önermiş hoca.
ama seninki hafif derece pko ise adete 10 gün kala da başlayabilirsin, adet bitiminden birkaç gün sonra da.

Peki canım etkisini görebildinmi.benimkide çok ileri ,iki overde de var malesef.sen ilaç kullanıyormusun

Peki canım etkisini görebildinmi.benimkide çok ileri ,iki overde de var malesef.sen ilaç kullanıyormusun

canım ben tuhaf bir pkoluyum. hiç adet gecikmesi yaşamam. hep erken gelirdi. yani öyle ki arası 15 güne düştüğü olurdu. hangi ara yumurtluyorum diye düşünürdüm. meğer ki yumurtlayamıyormuşum. ve çok sinir bozucuydu. soğandan sonra vakitlice olmaya başladı. bir de akıntılar oluyor. ben yumurtalıklarımdaki hareketlenmeyi hissediyorum. ama henüz kontrole gitmedim. bu ay da uygulayayım da mayıs-haziran gibi doktora gitmeyi düşünüyorum. başkaca bir ilaç kullanmıyorum. yumurta gelişmesine şöyle bir katkısı var. biz pkolularda bir sürü gelişmemiş yumurta var ya, onlar kistleşiyor. işte o kistcikler bir yumurtanın gelişip dominant olmasına izin vermiyor. soğan da kistleri yok ettiği için orada yumurtaya geişecek yer kalıyor :1:
sen neler yapıyorsun peki?

Son düzenleme:
canım ben tuhaf bir pkoluyum. hiç adet gecikmesi yaşamam. hep erken gelirdi. yani öyle ki arası 15 güne düştüğü olurdu. hangi ara yumurtluyorum diye düşünürdüm. meğer ki yumurtlayamıyormuşum. ve çok sinir bozucuydu. soğandan sonra vakitlice olmaya başladı. bir de akıntılar oluyor. ben yumurtalıklarımdaki hareketlenmeyi hissediyorum. ama henüz kontrole gitmedim. bu ay da uygulayayım da mayıs-haziran gibi doktora gitmeyi düşünüyorum. başkaca bir ilaç kullanmıyorum. yumurta gelişmesine şöyle bir katkısı var. biz pkolularda bir sürü gelişmemiş yumurta var ya, onlar kistleşiyor. işte o kistcikler bir yumurtanın gelişip dominant olmasına izin vermiyor. soğan da kistleri yok ettiği için orada yumurtaya geişecek yer kalıyor :1:
sen neler yapıyorsun peki?

Ben geçen mart ayında klomen ve o ay incir havuç kğrünü uyguladım o ay hamile kaldım,ama 4.5 aylıkken su kesesi erken yırtıldı,ve yaşadığı halde kürtaj yaptılar.şimdi iki sydır klomen kullanıyorum,birde glifor şeker ilacı.sogan suyunuda yaptım gecen ay.bakalım hayırlısı artık.sen bence dr git bu şeker ilacı pco iyi grliyormuş,ve 3 da ancak etkisini gösteriyor sanırım.

Ben geçen mart ayında klomen ve o ay incir havuç kğrünü uyguladım o ay hamile kaldım,ama 4.5 aylıkken su kesesi erken yırtıldı,ve yaşadığı halde kürtaj yaptılar.şimdi iki sydır klomen kullanıyorum,birde glifor şeker ilacı.sogan suyunuda yaptım gecen ay.bakalım hayırlısı artık.sen bence dr git bu şeker ilacı pco iyi grliyormuş,ve 3 da ancak etkisini gösteriyor sanırım.

canımmm geçmiş olsun çok üzüldüm :26: Rabbim seni yeniden hayırla sevindirsin inşaAllah.
ben de esasında geçtiğimiz aralık ayında endokrin de dahil doktora gittim. tüm hormon tahlillerim yapıldı. yumurtam da gelişti ama gebelik oluşmadı. gebelik oluşmazsa gel metformin içerikli bir hap yazalım demişti dr. ama o yumurta takip süreci filan çok stresli geliyor. gitmedim tekrar :17: tabii gitmem lazım. bu ay da soğanı uygulayayım da. doktor konusunda da çok kararsızım ben. iletişim çok önemli. ama nihayet bir tavsiye aldım, soğandan sonra aklımda bir dr var. gideceğim inşaAllah.

canımmm geçmiş olsun çok üzüldüm :26: Rabbim seni yeniden hayırla sevindirsin inşaAllah.
ben de esasında geçtiğimiz aralık ayında endokrin de dahil doktora gittim. tüm hormon tahlillerim yapıldı. yumurtam da gelişti ama gebelik oluşmadı. gebelik oluşmazsa gel metformin içerikli bir hap yazalım demişti dr. ama o yumurta takip süreci filan çok stresli geliyor. gitmedim tekrar :17: tabii gitmem lazım. bu ay da soğanı uygulayayım da. doktor konusunda da çok kararsızım ben. iletişim çok önemli. ama nihayet bir tavsiye aldım, soğandan sonra aklımda bir dr var. gideceğim inşaAllah.
Benim yaşafığım yerde de dr problemi var,gölcükten merkez koceliye gidiyorum.endokrine gitmişin yoksa sende demi troid problemi var canım.srn nerede yaşıyorsun

Benim yaşafığım yerde de dr problemi var,gölcükten merkez koceliye gidiyorum.endokrine gitmişin yoksa sende demi troid problemi var canım.srn nerede yaşıyorsun

canım en başta vardı evet. tsh hormonum çok düşüktü. ama sonradan normale döndü. bunu söylememe rağmen kadın doğumcum yine de endokrine gönderdi. iyi de oldu. tüm tahlillerim orda yapıldı. ve endokrin doktorunu daha çok sevdim. daha pozitifti ve insaflıydı. kadın doğumcum tüp bebek uzmanı olduğu için mi bilmem, polikistik overlerime aşırı şaşırdı, ilk defa böylesini görüyormuşmuş :34: ben pozitif o negatif, filan... kayserideyim, burda çok fazla özel hastane var. başarılı sonuçlar da alınıyor. ama diyorum ya ben biraz iletişim konusunda hassasım. aceleci, açıklama yapmayan, negatif doktorlardan hoşlanmıyor ve tatmin olmuyorum. neticede şu aşamada kime gitsem bir klomen eşliğinde yumurta takibi yapacak. ama tavır önemli. :31:

Kızlar selam:)
Bende sanırım öteki ay başlayacağım soğan kürüne.
bebek işine Eylül ayı gibi karar verdik ve ozaman doktora ilk kez muayene oldum, herşey normal dedi, adetlerimde düzenlidir hep, ne bir gün geç gelir ne de erken.
Daha sonra vajinal enfeksiyon için başka bir doktora gittim, o bana pko'lu olduğumu söyledi ultrasonda.
Ama kan tahlili falan yapmadı.
Şimdi yaza kadar beklicem, bu arada soğan kürünü uygulayıp tekrar başka bir doktor araştırıp muayene olayım diyorum.
Allah tez zamanda herkese bebek veriri inşallah:emir_bebek:

Kızlar selam:)
Bende sanırım öteki ay başlayacağım soğan kürüne.
bebek işine Eylül ayı gibi karar verdik ve ozaman doktora ilk kez muayene oldum, herşey normal dedi, adetlerimde düzenlidir hep, ne bir gün geç gelir ne de erken.
Daha sonra vajinal enfeksiyon için başka bir doktora gittim, o bana pko'lu olduğumu söyledi ultrasonda.
Ama kan tahlili falan yapmadı.
Şimdi yaza kadar beklicem, bu arada soğan kürünü uygulayıp tekrar başka bir doktor araştırıp muayene olayım diyorum.
Allah tez zamanda herkese bebek veriri inşallah:emir_bebek:

eveeeett hoş gelmişsin topiğimize. inşaAllah önümüzdeki ay senden de müjde alırız :9:

canım en başta vardı evet. tsh hormonum çok düşüktü. ama sonradan normale döndü. bunu söylememe rağmen kadın doğumcum yine de endokrine gönderdi. iyi de oldu. tüm tahlillerim orda yapıldı. ve endokrin doktorunu daha çok sevdim. daha pozitifti ve insaflıydı. kadın doğumcum tüp bebek uzmanı olduğu için mi bilmem, polikistik overlerime aşırı şaşırdı, ilk defa böylesini görüyormuşmuş :34: ben pozitif o negatif, filan... kayserideyim, burda çok fazla özel hastane var. başarılı sonuçlar da alınıyor. ama diyorum ya ben biraz iletişim konusunda hassasım. aceleci, açıklama yapmayan, negatif doktorlardan hoşlanmıyor ve tatmin olmuyorum. neticede şu aşamada kime gitsem bir klomen eşliğinde yumurta takibi yapacak. ama tavır önemli. :31:

Bende de haşimato troidi var ama ben ömüm boyunca ilaç kullanmalıymışım.bu arada bende kayseriliyim,eşimin görevinden dolayı burdayız şimdilik.aynen benim bu dr da moral vermek yerine hevesimi kırıyor.ikide bir tipik polikisyiksin dıyor.biliyoruz sonuçta devamlı söylüyor.

Allah benden önce daha uzun zaman bekleyenlere versin :)
Burda hep beraber kutlayalım :)

canımm ne kadar iyi niyetlisin. Allah razı olsun. Hep beraber inşaAllah. Allah hepimizi evlat müjdesiyle sevindirsin tez zamanda :16:
Bende de haşimato troidi var ama ben ömüm boyunca ilaç kullanmalıymışım.bu arada bende kayseriliyim,eşimin görevinden dolayı burdayız şimdilik.aynen benim bu dr da moral vermek yerine hevesimi kırıyor.ikide bir tipik polikisyiksinen dıyor.biliyoruz sonuçta devamlı söylüyor.

aaa hemşehrimm :9: canım çok geçmiş olsun. duymuşsundur gerçi ama dereotu tüketmeni tavsiye ederim. benim tsh değerim 0,006 iken normal seviyeye dönmüştü.
evet dr çok önemli. sen boşver. her şeye rağmen güll, pozitif ol. bak bir kez gebe kalmışsın. demek ki oluyor. bu çok iyi bir moral kaynağı. yine olacak Allahın izni ile. şartlar bize uymuyorsa, biz şartlara uyacağız ama gülümseyerek inşaAllah. Allah işinin ehli, vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

kızlar iyi geceler.hormoon testi için özelde ne kadar para isteniyoor bilginiz var mıdır....

olacak senın de arkadasım hıc merak etme dua et sadece ustune dusune yapıp gerısını Allah'a bırakmalıyız doğru zamanını beklıyor bız ınsanoğlu tez canlıyız her sey ıstedıgımızde olsun ıstıyoruz.En ıyı anlayanlardan bırıyım yıllardan berı yasadıgım o kadar husran agladığım o kadar cok zaman var kı tek konum o gıbıydı..sen de bır gun yapacaksın Allah'ın ıznıyle o hamılelık takvımını ben ınanıyorum ondan takıp etmeye devam edecegım herkes hıkayesını yazacak baskalarına moral verecek burada.sabır sadece...Bır de vazgecmek yok her yol mubah.tüp bebegı bıle defalarca deneyen war Allah yeter kı caresiz dert vermesın bızımkıler zorluyor olsa da tedawı seceneklerı olan sorunlar.tek dedıgım ben ne zaman cıft cızgıyı görecegımdı sılık de olsa gördum artık sıra sızde;)

Cnm bir şey sorucam. Gebe olduğunu öğrenmeden önce hamilelik belirtilerini yaşamış mıydın? Yoksa sadece test yaptığında mı anladın

Gunaydin arkadaslar pinar cok sevindim cnm insallah o deger on katina cikar ve sende bebegine kavusursun bende beklemedeym dun adet olmam lazimdi olmadm bu gun de bi isaret yok hayirlisi belkide gecikti gec3n ay 28 gunde olmustum cok sevindim bu ay da ayni bekliyordum ama malesef gecikicek yine :(napalim saglik olsun

Tsk ederim canim guzel yuregin ve dilegin cok mutlu etti bni insallah oyle olur yukselir ..
İnsallah sende guzel haberler alirsin rabbim isteyen herkezin evini senlendirsin

Back
X