Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Gunaydin arkadaslar pinar cok sevindim cnm insallah o deger on katina cikar ve sende bebegine kavusursun bende beklemedeym dun adet olmam lazimdi olmadm bu gun de bi isaret yok hayirlisi belkide gecikti gec3n ay 28 gunde olmustum cok sevindim bu ay da ayni bekliyordum ama malesef gecikicek yine :(napalim saglik olsun

Tsk ederim canim guzel yuregin ve dilegin cok mutlu etti bni insallah oyle olur yukselir ..
İnsallah sende guzel haberler alirsin rabbim isteyen herkezin evini senlendirsin

Gunaydin arkadaslar pinar cok sevindim cnm insallah o deger on katina cikar ve sende bebegine kavusursun bende beklemedeym dun adet olmam lazimdi olmadm bu gun de bi isaret yok hayirlisi belkide gecikti gec3n ay 28 gunde olmustum cok sevindim bu ay da ayni bekliyordum ama malesef gecikicek yine :(napalim saglik olsun

Tsk ederim canim guzel yuregin ve dilegin cok mutlu etti bni insallah oyle olur yukselir ..
İnsallah sende guzel haberler alirsin rabbim isteyen herkezin evini senlendirsin

günaydın kızlarrr bugün soğan kürümde 4. günüm ama gerçekten etkisini göryorumm akıntım cok arttı ve değişik bi akıntı içimin temizleniyor sanırsammm :1::1: inş bebişlerimize kavuşuruz gari:16::16:

günaydın kızlarrr bugün soğan kürümde 4. günüm ama gerçekten etkisini göryorumm akıntım cok arttı ve değişik bi akıntı içimin temizleniyor sanırsammm :1::1: inş bebişlerimize kavuşuruz gari:16::16:

Benimde 2.günüm ama henüz farkı anlamadım hehe :)
Daha bi günden anlaşılmaz dimi çokkk aceleciyim çoookkkkkk:)))

canımm ne kadar iyi niyetlisin. Allah razı olsun. Hep beraber inşaAllah. Allah hepimizi evlat müjdesiyle sevindirsin tez zamanda :16:

aaa hemşehrimm :9: canım çok geçmiş olsun. duymuşsundur gerçi ama dereotu tüketmeni tavsiye ederim. benim tsh değerim 0,006 iken normal seviyeye dönmüştü.
evet dr çok önemli. sen boşver. her şeye rağmen güll, pozitif ol. bak bir kez gebe kalmışsın. demek ki oluyor. bu çok iyi bir moral kaynağı. yine olacak Allahın izni ile. şartlar bize uymuyorsa, biz şartlara uyacağız ama gülümseyerek inşaAllah. Allah işinin ehli, vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Amin canım.çok şükür bu halimize.ben güveniyorum bu soğan kürüne.dün tekrar başladım,bir günde adet olcakmışım gibi belimde ağrı başlafı,geçen ilk kürümdede olmuştu.tekrar gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim olurmu.umarım bu ay bu sayfadaki herkezin yüzü güler.

Cnm bir şey sorucam. Gebe olduğunu öğrenmeden önce hamilelik belirtilerini yaşamış mıydın? Yoksa sadece test yaptığında mı anladın

göğüslerim çok hassastı ve şiştii ama adet olacagım zamnda yasıyordum bu belırtıyı.bulantı bas dönmesı iştah gıbı klasık seyler yoktu wc ye de öğrendıkten bırkac gun sonra daha sık çıkmaya basladım o da suyu artırdığım için .göğüslerımdekı hassaslıkte terk fark kol altına doğru kısım daha cok acıyordu ve daha sertti.

göğüslerim çok hassastı ve şiştii ama adet olacagım zamnda yasıyordum bu belırtıyı.bulantı bas dönmesı iştah gıbı klasık seyler yoktu wc ye de öğrendıkten bırkac gun sonra daha sık çıkmaya basladım o da suyu artırdığım için .göğüslerımdekı hassaslıkte terk fark kol altına doğru kısım daha cok acıyordu ve daha sertti.

Hayırlısı olsun bebişin :nazar::nazar:
Bende önümüzdeki ay başlayacağım soğan kürüne ama bişey danışıcam herkese:26:
Internetten araştırdım, sadece 15 gün uygulayınız diyor. Diğer aylar devam etmeyecek miyiz? Ya da nasıl devam edeceğiz bilgisi olan var mı?

olacak senın de arkadasım hıc merak etme dua et sadece ustune dusune yapıp gerısını Allah'a bırakmalıyız doğru zamanını beklıyor bız ınsanoğlu tez canlıyız her sey ıstedıgımızde olsun ıstıyoruz.En ıyı anlayanlardan bırıyım yıllardan berı yasadıgım o kadar husran agladığım o kadar cok zaman var kı tek konum o gıbıydı..sen de bır gun yapacaksın Allah'ın ıznıyle o hamılelık takvımını ben ınanıyorum ondan takıp etmeye devam edecegım herkes hıkayesını yazacak baskalarına moral verecek burada.sabır sadece...Bır de vazgecmek yok her yol mubah.tüp bebegı bıle defalarca deneyen war Allah yeter kı caresiz dert vermesın bızımkıler zorluyor olsa da tedawı seceneklerı olan sorunlar.tek dedıgım ben ne zaman cıft cızgıyı görecegımdı sılık de olsa gördum artık sıra sızde;)

amin insallah canım benım sen benım umut kaynagımsın bebısımıze ve kendıne cok cok ıyı bak olurmu Allaha emanet olun.. Insallah rabbım bızler ıcınde ol der ve tez vakıtte bebıslerımız gelır:49:

amin insallah canım benım sen benım umut kaynagımsın bebısımıze ve kendıne cok cok ıyı bak olurmu Allaha emanet olun.. Insallah rabbım bızler ıcınde ol der ve tez vakıtte bebıslerımız gelır:49:

aminnnn aminnn aminnnnn inşşşşşşşşşşşşş hayırlısıyla bebişimiz gelirr :16:soğan küründe 5.günüm ama dün hiç yapmadım yaa neyse bugğn yapyım bari akıntılarım cok cok artttı ıslaklık var sürekli :17: bu iyiye işaret dimi ??

Benimde 2.günüm ama henüz farkı anlamadım hehe :)
Daha bi günden anlaşılmaz dimi çokkk aceleciyim çoookkkkkk:)))

ben daha ilk günden farkettim vallaa daha azdı akıntım ama vardı öncesinde öyle olmuyor şimdi ise bayqağı akıntım var ne iltihap varmış öyle diyomm.hamiş olmasam bilee bu ay yinede iyiki yapmışım derimmm gerçekten işe yaradığını hissediyorum birde bende enfwksiyon cok oluyor sanırım bu iyi geliyor onada dimi??

aminnnn aminnn aminnnnn inşşşşşşşşşşşşş hayırlısıyla bebişimiz gelirr :16:soğan küründe 5.günüm ama dün hiç yapmadım yaa neyse bugğn yapyım bari akıntılarım cok cok artttı ıslaklık var sürekli :17: bu iyiye işaret dimi ??

evet canım akıntıyla atıyor ıltıhap vs sıfa olur ınsallah

evet canım akıntıyla atıyor ıltıhap vs sıfa olur ınsallah

ay inş yaaa bende hep enfeksiyon oluyordu zatennn doktorum fitil veriyordu ama geri başlıyordu iyi geldiğini hissediyorum hataa bu kür bitsin hemen incire gecmicem 10 günlük o soan kürünüde yapcam inş temizlensin içimmm aminnnn canım hepimize şifa olsunnn inş :16:

ay inş yaaa bende hep enfeksiyon oluyordu zatennn doktorum fitil veriyordu ama geri başlıyordu iyi geldiğini hissediyorum hataa bu kür bitsin hemen incire gecmicem 10 günlük o soan kürünüde yapcam inş temizlensin içimmm aminnnn canım hepimize şifa olsunnn inş :16:
insallah bunlar vesile olurda tez vakitte yavrularımıza kavusuruz:)

Kizlar teste gerek kalmadan dun regl oldum evde test yapamadim bile. Aslında çok üzgünüm simdi bugün incir ve havuç kurune baslayacagim ümitle kanaatle Rabbim'in emanetini bekleyecegim inş. Elenaz sen ne yaptin ne durumdasin inş hamilesindir. Kizlar incir ve havuca basliyim demi? Bu konuda beni lütfen aydinlatin.

amin canım inş kac aydır istiyorsunuz ?

canım ben evlenelı 9 ay oldu hıc korunmadık ama gelen gıdende yok:( beklıyoruz ınsallah rabbım ol der ve bebegım bebeklerımız gelır:( benım yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluyor bu ayda oyle oldu en son ocak 16 da regl oldum sokturucu maydonoz suyu ıcmeme ragmen tekrar olmadım:( salı gunu dokt aradım hemen gel dedı ama gıtmek ıcımden gelmedı ctesı gıdıcem verır bır sokturucu daha gonderır

canım ben evlenelı 9 ay oldu hıc korunmadık ama gelen gıdende yok:( beklıyoruz ınsallah rabbım ol der ve bebegım bebeklerımız gelır:( benım yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluyor bu ayda oyle oldu en son ocak 16 da regl oldum sokturucu maydonoz suyu ıcmeme ragmen tekrar olmadım:( salı gunu dokt aradım hemen gel dedı ama gıtmek ıcımden gelmedı ctesı gıdıcem verır bır sokturucu daha gonderır

canım pko mu var sende.bendede var az ama bende düzensizlik yapmıyor soğan kürü işe yarayacaktır kistleri faaln temizliyormuş bende 1 yıldır istiyorum sadece 1 kimyasalım var başkada yok...inş bebişimiz gelir ya bazen tip bebeğe mi geçsek diyorum yeni olmamıza rağmen cok stresli zor bi süreç :50:

canım pko mu var sende.bendede var az ama bende düzensizlik yapmıyor soğan kürü işe yarayacaktır kistleri faaln temizliyormuş bende 1 yıldır istiyorum sadece 1 kimyasalım var başkada yok...inş bebişimiz gelir ya bazen tip bebeğe mi geçsek diyorum yeni olmamıza rağmen cok stresli zor bi süreç :50:

yok canım sorun o hıc bırsey yok hormonlar falan hepsı normal ama kıst olusuyor:( olmus sonucta senın ınsallah yenıden olur canım benım Allahım daha cok aratmadan versın bebıslerımızı:49:

yok canım sorun o hıc bırsey yok hormonlar falan hepsı normal ama kıst olusuyor:( olmus sonucta senın ınsallah yenıden olur canım benım Allahım daha cok aratmadan versın bebıslerımızı:49:

inş yaa canımmmm eşimin ddğerleri cok cok iyi değil.sana tavsyiemm eşinin testlerini yaptırmadıysanı<z önce onu yaptır sonrsında tedvine başla.benim kac ayım gitti öyle boşu boşuna 2.ayım tedavide şimdi

inş yaa canımmmm eşimin ddğerleri cok cok iyi değil.sana tavsyiemm eşinin testlerini yaptırmadıysanı<z önce onu yaptır sonrsında tedvine başla.benim kac ayım gitti öyle boşu boşuna 2.ayım tedavide şimdi

bende ıstıyorum ama esım yaptırmıyor:( sureklı sorun cıkarıyor :41: artık soylemıyorum ben su kıstımı halledeyım naparsa yapsın olmazsa da olmasın bu sekılde 2 kısı yasarız yasanırsa tab

Back
X