Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba mehlikacım sizi sürekli takip ediyorum her ne kadar yazamasamda sana link vereyim saraçoğlu anlatıyor havuç ve inciri ben hiç uygulamadım soğan kürü uyguladım iki ay evvelinde sonra devam edicektim ama kısmet olmadı ara verdim şuan belki önceden yazdıklarımı okumuşsunuzdur diyetisyene gidiyorum kilo vermek için yarında doktorumla randevum var hormon testlerim yapılcak http://www.youtube.com/watch?v=9fGsR8w7Aqo bende soğandan sonra bunu uygulıycaktım ama kısmet olmadı önce ideal kiloma ulaşayım belki sonra ALLAH gönlünüze göre versin inşallah

Kuzeycim tesekkur ederim cnm Allah razi olsun. Okudum mu hatirlayamadim. Canim burasi çok kalabalık ya takip etmek de zorlaniyor ve isimleride karistiriyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun .

inş ideal kilonuza ulasip kurlerinize baslayip hamile kalirsiniz? Bu arada ne kadarlik evliydiniz?

kızlarrrr günaydınnn güzel günler diliyorum umutlarınız sonsuz dualarınız kabull kürleriniz şifaolsunn inşallahh kızlarr ben hala adet olmadım ve test yaptım pozitif çıktı yanii çift çizgiyii gördümm şaşkınn ve heyecanlıyımmm napıcam bilemedim yaa hala emin olamıyorum kan testi yaptırsam hemen çıkarmıı adetim gecikeli 7 gün oldu randevu aldım ama ayın 28 nnde bekeleyemiyrm o günü yarın tahlil yaptırsammıı

Ayyyyy canim tebrik ederim Allahim kucagina almay nasip etsin masallah

Kizlar teste gerek kalmadan dun regl oldum evde test yapamadim bile. Aslında çok üzgünüm simdi bugün incir ve havuç kurune baslayacagim ümitle kanaatle Rabbim'in emanetini bekleyecegim inş. Elenaz sen ne yaptin ne durumdasin inş hamilesindir. Kizlar incir ve havuca basliyim demi? Bu konuda beni lütfen aydinlatin.

Canimmmmmm hic sikma canini biliyorum her adet bir ayri hayal kirikligi ama umidimiz varrrr.biz soganda ilk seferde tutturamadin ikincisnde kismetse be tekrar sogan kurune basladim bu ay cok umitliyim bozma moralini sakin bu ay daha iyi calis :u

Canimmmmmm hic sikma canini biliyorum her adet bir ayri hayal kirikligi ama umidimiz varrrr.biz soganda ilk seferde tutturamadin ikincisnde kismetse be tekrar sogan kurune basladim bu ay cok umitliyim bozma moralini sakin bu ay daha iyi calis :u

Canim mesajin için tesekkur ederim. Bende Allah'in izni ile bugün incir ve havuca basladim bakalim hayirlisi olsun hakkimizda. İnş bir aksilik olmazsa iyi calisiriz yine sorunlu olursa psikolojim çok bozulur.

Iyiyim kuzeycim sagol canim sen nasilsin?uzun zamandir yoksun sende,bende arada okuyorum da cok katilamiyorum yorgunluktan.nasil gidiyo diyet guzel kilo vermissindir insallah en basta ideal kilo da olmak saglik icin.sonrada bebisin gelsin ins.dedigin gibi topigimiz senlendi hamileler cogaldi.darisi basimiza insallah arkadasim adetime daha var beklemedeyim.hakkimizda hayirlisi insallah.

bende iyiyim canım sağolasın evet güzel kilo verdim 7 kilo 900 gr :1: inşallah bir 10 kg daha verirsem süper olcak yarında kadın doğumdan randevum var bakalım önce kan tahlili vercem hormon testleri bakalım klomenden sonra konntrole hiç gitmedim doktorum iğnelere başlayalım diyor ama pek taraftar değilim olmazsa en son haziran gibi denerim diyorum diyetisyenimde hemfikir çünkü benim diyetimle çok gebe kalan var diyor diyetimde tarçın ceviz çörekotu herşey var dengeli ve sağlıklı besleniyorum deli gibi spor yapıyorum bakalım hayırlısı :1::1: eski arkadaşlardan henüz bi hamile kalan yok yenilerden güzel haberler var inşallah sırada pınar sen vesdeniz nirakft ta vardır sonrada ben :) ve diğer bütün arkadaşlar canım

Kuzeycim tesekkur ederim cnm Allah razi olsun. Okudum mu hatirlayamadim. Canim burasi çok kalabalık ya takip etmek de zorlaniyor ve isimleride karistiriyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun .

inş ideal kilonuza ulasip kurlerinize baslayip hamile kalirsiniz? Bu arada ne kadarlik evliydiniz?

inşallah canım sağolasın ben 14 senlik evliyim canım 13 yaşında oğlum var yazında bir düşüğüm oldu tedaviyle kalmıştım ağustostan beri çalışmalara devam kısmet canım çok istiyoruz bir yavru daha hakkımızda hayırlısını versin RABBİM ÖNCE OLMAYANLARA SONRA BİZE inşallah:emir_bebek:

inşallah canım sağolasın ben 14 senlik evliyim canım 13 yaşında oğlum var yazında bir düşüğüm oldu tedaviyle kalmıştım ağustostan beri çalışmalara devam kısmet canım çok istiyoruz bir yavru daha hakkımızda hayırlısını versin RABBİM ÖNCE OLMAYANLARA SONRA BİZE inşallah:emir_bebek:

Amin canim ne guzelki bir evladiniz var Allah bagislasin inş.

Amin canım Allah sizinde yuvanızı şenlendirsin inşallah dualarım sizinle cnm:nazar:

Allah razi olsun kuzeycim. Bebeğimi Rabbim'in emanetini istiyorum ona sarilmak koklamak öpmek o kadar istiyorum ki anlatamam herşeyin hayirlisi.
İnş Allah'in izni ile olur ümitle kanaatle bekleyeceğim. Hayirli geceler. Dua ile...

Allah razi olsun kuzeycim. Bebeğimi Rabbim'in emanetini istiyorum ona sarilmak koklamak öpmek o kadar istiyorum ki anlatamam herşeyin hayirlisi.
İnş Allah'in izni ile olur ümitle kanaatle bekleyeceğim. Hayirli geceler. Dua ile...

kıyamam sabır et canım Allah hayırlı zamanda sizi ödüllendirecektir hakkında en hayırlı zamanı rabbim bilir ve o gün çok yakındır inşallah sanada hayırlı geceler kardeşim

Oyyyyy :52::nazar::nazar::21:pinarim bencede pozitif cunku genelde 0 cikiyr ins bebisin tutunmustur guzel haberlerle gel kissssd ins

Yosunum pozitif degil sanirim cunku dun evde idrarda baktim tek cizgi vardi sanirim olmadi fakat olsun umut etmek bile harika bir duygu cok sükür akil sagligim beden sagligim yerinde ve sükredip sabredebiliyorum :))) 4.29 u gormekte harikaydi :))) adetime 2 gun kaldi adetimin 3. Gunu tedaviye devam edicez nasipse :))

Arkadaşlar kimse moralini bozmasın soğan kürü bize moral versın ve hastalananlar adetleri biter bitmez bismillahirrahmanirrahim diyerek soğan kürüne başlasınlar ve gün aşırı ilişki bol bol dua önce herkese sonra kendimize elbet bizde sevindirici haberi verecez herkese elbett bizde çift cizgiyi görecez sıkmayın canınızı hepinizi seviyorum üzmeyin kendinizi :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Seni boyle gormek bni mutlu etti ;
Umut verici umutlu ve mutlu bir kadin evet simdi hazirsin artik bebegini bekleyebilirsin unutma sabretmeyi ogrenene rabbim hediye verir umarim bu hediye en cok istedigin sey olur ;)

Bu arada ozelden konysuyoruz ya seninle iste bana o ozel msj lari nasil yaziyosun bana anlatirmisin bebegim?

Canim mesajin için tesekkur ederim. Bende Allah'in izni ile bugün incir ve havuca basladim bakalim hayirlisi olsun hakkimizda. İnş bir aksilik olmazsa iyi calisiriz yine sorunlu olursa psikolojim çok bozulur.

Canim cikmaz ins bi sorun sen kendin saglam ol yeter.ben incir kurunu arastirmistim ilk incirle baslaniyodu 1 hafta sonra incirle birlikte havuc yapiliyodu sanirim.ins sifa olur birlikte mujdeli haberi veririz bende pko oldugu icin gerci gectide korktum yapamadim sogana tekrar basladim hayd hayirlisi kuzum

pınarım daha bat a varken 4,29 sa gelıyor bebısın Allahın ıznıyle :) bizde teyze oluruz:52::49:

Bebegim dun evde idrara baktim tek cizgi cikti hayirlisi olsun adetime 2 gun kaldi insallah adetimin 3. Gunu tedaviye devam edicez nasipse :))
Fakat iyi dilegin ve yuregin icin cok tsk ederim Rabbim seninde yureginden gecen herneyse onu nasip etsin sana ;)

merhaba pınar aslında buraya katılmam senin sayende oldu biliyor musun? pko lu öğrendğim anda arastırdığım sırada burayı buldum yazılar okudum ve o kadar güzel şeyler yazmıştın ki cok duygulandırdın beni :( senin için dua ediyorum umarım hamilesindir :) umarım hepimiz hayırlısıyla hamile kaldığımızı öğreniriz. benimde adetime 5 gün var bakalım :)

Gizemcim merhaba kusura bakma yazini yeni gordum daha dogrusu daha once cvp yazdimmi hatirlamiyorum yazmadiysam telasima verirsen cok sevinirim..
Buraya bnim sayemde cok kisi katildi ve sende onlardan biri oldugun icin beni mutlu ettin ve cok onur duydum aramiza katilmana cok sevindim Hosgeldin ailemize :)
İyi dilegin ve samimiyetin icin tesekkur ederim umarim burdaki ve buraya ulasamamis fakat evlat hasreti icinde olan tum kadinlarimizin Dualari bir olur da anne olmayi nasip eder Rabbim...
Ve gizemcim galiba ikimizde su an ignenin sonucunu beklioruz insallah hayirlisi olur sonuc ne cikarsa ciksin hayirli olan odur ;)

sanmıyorum canım belkı 3 aydır soyluyorum tamam dıyor arkası yok.. ben artık konusmak ıstemıyorum bu konuda yoksa kavgaya donusecek:47::26:

Ozaman folik asit kullanmaya ikna et bu( varsa eger ) olan bi hareketsizlige iyi gelicektir spermlerin daha saglikli olmasini sagliycaktir onuda icmiosa surup olarap yemeklerine koy ve ceviz keciboynuzu havuc tuketmesine ozen goster tatlim ;)
Baktin hic birini kabul etmio ozaman o adama cocuk yapma anne kadar babada onemli bunu idrak etmiosa o bilir!

Son düzenleme:
Yosunum pozitif degil sanirim cunku dun evde idrarda baktim tek cizgi vardi sanirim olmadi fakat olsun umut etmek bile harika bir duygu cok sükür akil sagligim beden sagligim yerinde ve sükredip sabredebiliyorum :))) 4.29 u gormekte harikaydi :))) adetime 2 gun kaldi adetimin 3. Gunu tedaviye devam edicez nasipse :))

:5::5:canim ya uzuldum... bencede sen saglikli mutlu ol gerisi gelir ALLAHİN izniyle

Back
X