Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Siz soğan da satiyorsunuz sanırım bu kabalik niye pek anlamadim kirici oluyorsunuz allah analı babalı buyutsun hanfendi. Benimle konuşma tarzinizdan hiç haz etmedim beni etiketlemezseniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili uzun;
Sana uzun uzun konuyu alatmak isterdim fakat bunu saolsun sevgili vezdeniz sabirla ve ozveri ile yapmis ona tesekkuru bir borc biliyorum...
Ben tibbin kosesinden deil sanirim biraz icinden biri olarak bir BİLİM insani olarak bu kürü uyguladim test ettim ve uzman dr.ufuk göker tasdemir (jinekolog) uzm.dr özlem özer(jinekolog) bunlar bnim hem dostlarim hem doktorlarim onlarda bu sogan sayesinde degerlerimin cokiyi seviyeye geldigini bizzat kndileri soyledi...
Ayrica cok unlu kimyager arkadaslarim vedahi prof.hocalarim bu kürü onadi tasdik etti umarim sen veya cevrendeki kisilerde kullandiginizda deva olur ;)

Psikolog hekim pinar kavak coskun Saygilar.

kızlarrrr günaydınnn güzel günler diliyorum umutlarınız sonsuz dualarınız kabull kürleriniz şifaolsunn inşallahh kızlarr ben hala adet olmadım ve test yaptım pozitif çıktı yanii çift çizgiyii gördümm şaşkınn ve heyecanlıyımmm napıcam bilemedim yaa hala emin olamıyorum kan testi yaptırsam hemen çıkarmıı adetim gecikeli 7 gün oldu randevu aldım ama ayın 28 nnde bekeleyemiyrm o günü yarın tahlil yaptırsammıı

Elacim saatlerdir bu sayfaya ulasmaya calisiyorum hayirlu olsun yazmak icin ugrasiyorum :))))
Sükür kavusturana :)
İnsallah bugun dr.dan cok guzel duygularla ayrilip bizlere mujdeni paylasirsin (ay oglunmu olucak ne icimden ogluna kavusursun yazmak geldi :)) )
Rabbim sGlikla sorunsuz rahat bir hamilelik nasip etsin sonrada nir avazda insallahhhhh :)))

Tatlim uzulme bence baska dra gorun hemen pes etmek yok asilama tup bebek son cozum olsun tup bebekte bile benim drum herkeste tutma olasiligi%30 dedi.Prolaktine yuksekligine incir kuru yasak fsh yuksekligine testere disli aslan pencesini oneririm ben martin. 2 den itibaren iciyrm arastir hormon bozukluguna iyi geliyo

sağolasın canıım benim..o dediğin asan pencesii nerden alabiiriimm..ben de aşlayayım ona..prolaktin için dostinexs verdi ama fsh için hiçbişey demedii ..ALALH ım hepimize nasip etsinn........

Seni boyle gormek bni mutlu etti ;
Umut verici umutlu ve mutlu bir kadin evet simdi hazirsin artik bebegini bekleyebilirsin unutma sabretmeyi ogrenene rabbim hediye verir umarim bu hediye en cok istedigin sey olur ;)

Bu arada ozelden konysuyoruz ya seninle iste bana o ozel msj lari nasil yaziyosun bana anlatirmisin bebegim?

pınarcım sabah sabah bu mübarek cuma gününde yüzümün ifadesi gülümsedi çok mutlu oldum bana da yardımcı oluyorsun cnm bnm senın son durum ne takip edemedim son yazdığını anlamadım cnm

Vesdenizim simdi iki günlük havucla beraber icecem ins.birşey olmaz demi ? O zaman bir sure sade incir yapayim peki can adetimin kacinci günü havucuda yapip incire katayim? Biliyorum havuç yumurtayi çatlatmak için. Evde test yapmadan dun regl geldi teste gerek kalmadi çok üzüldüm ama ümitle devam inş. Bi sure daha kurlere devam.

İnş olurda tüp bebeğe gerek kalmaz. Vesdenizim seni çok seviyorum çok sicak ve iyisin. Bu incir kuru sanirin 42 gün.
önce 21 gün yapip sonra yedigun ara verip tekrar 21 gün yapilacak demi? Simdi ben soğan kuru yapmiyorum ya buraya yazmamda sakinca olmaz demi buradan ayrılmak istemiyorum. Elenaz ne güzel hamile şayet benimde gecikse idi bugün beraber test yapacaktik ama olmadi hayirlisi inş.

Vesdenizim birde canim adetimin ikinci günü basladim ya sence iyimi ? kotumu ?

günaydın canım hayırlı cumalar :16: üzülme her şeyin bir vakti var. biz istiyoruz ama hakkımızda hayırlı olan bu mu veya bu zaman mı bilmiyoruz. O yüzden olsa da olmasa da hamd olsun Allaha. sağ ol, ben de seni seviyorum biliyorsun canım. ve inan mutlu olmanı istiyorum. o yüzden lütfen rahat ol. başaracağız Allahın izniyle :16: ayrıca tabii ki topiğimizde bulun ne sakıncası var canım. hepimiz emek veriyoruz sonuçta, ha soğan ha incir. :34:
incirin başlanma zamanı için gün tayin etmiyor hoca, herhangi bir zamanda başlayabilirsiniz diyor. içine iki gün incir katmandan bişey olmaz canım biraz daha sade incir yap sonra havuçla katıştırırsın. evet 21U+7A+21U formulü vermiş hoca. hayırlı olsun şifa olsun canım :16:
canıım nasılsın çok özledim sizi takipteyim sizi ara ara girsemde okuyorum yazdıklarınızı pınardanda güzel haberler gelcek sanırım darısı senin ve tüm isteyenlere arkadaşım

kuzeyimmm uzun zamandır yoksun canım. özlettin kendini yaaa :20: arada gel ya çok ara verme.yukarıda okudum, epey kilo vermişsin sevindim canım. bebek fikri konusunda da kafanın rahat olması çok güzel. amin canım amin hep beraber inşaAllah. pınarcık da sanırım negatif sonuç aldı ama biz umutlular kervanındanız. her ay vücudumuz yenileniyor ve bomba gibi yola koyuluyoruz :) Rahman hayırlı olanı biliyor, lutfundan kereminden bizlere de bahşetsin. :16:

Uzulme tatlim bn hic uzulmedim bunu umut etmek bile harika daha once bu umut bile yoktu fakat artik bir umut var ve tup bebek ertelendi ;) buna sevinmezmi insan? Bn sevincliyim:)

pınarımmm sen zaten güçlü bir kadınsın. avutucu cümleler yazmak istemedim o yüzden. hakkında hayırlısı canım. inşaAllah hayırla yola devam. ben de bu gün 3. ve son soan kürüme başladım. :34:

gizemcim merhaba kusura bakma yazini yeni gordum daha dogrusu daha once cvp yazdimmi hatirlamiyorum yazmadiysam telasima verirsen cok sevinirim..
Buraya bnim sayemde cok kisi katildi ve sende onlardan biri oldugun icin beni mutlu ettin ve cok onur duydum aramiza katilmana cok sevindim hosgeldin ailemize :)
iyi dilegin ve samimiyetin icin tesekkur ederim umarim burdaki ve buraya ulasamamis fakat evlat hasreti icinde olan tum kadinlarimizin dualari bir olur da anne olmayi nasip eder rabbim...
Ve gizemcim galiba ikimizde su an ignenin sonucunu beklioruz insallah hayirlisi olur sonuc ne cikarsa ciksin hayirli olan odur ;)

pınarcım ve diğer arkadaş inş pozitif sonuclar alırsınız uzmeyin kendinizi

:5::5:canim ya uzuldum... Bencede sen saglikli mutlu ol gerisi gelir allahin izniyle

pınarcım azımlı bı kadın sen uzulme bak bugun sabah eşim sende bende sorun yok allaha şükür sıkma canını olacak dedi artık eşimde benım gıbı konusuyr uzme kendını ınan iç güdüsel olarak çok etkılenıyoruz buda beynı ve beyınde hormonları tetıklıyor o yuzden durmak yok yola devam:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Bebegim dun evde idrara baktim tek cizgi cikti hayirlisi olsun adetime 2 gun kaldi insallah adetimin 3. Gunu tedaviye devam edicez nasipse :))
Fakat iyi dilegin ve yuregin icin cok tsk ederim Rabbim seninde yureginden gecen herneyse onu nasip etsin sana ;)

amin canım cumlemıze gonul muradını versın ınsallah bebısın gelır ve yuzun guler:49:

Ozaman folik asit kullanmaya ikna et bu( varsa eger ) olan bi hareketsizlige iyi gelicektir spermlerin daha saglikli olmasini sagliycaktir onuda icmiosa surup olarap yemeklerine koy ve ceviz keciboynuzu havuc tuketmesine ozen goster tatlim ;)
Baktin hic birini kabul etmio ozaman o adama cocuk yapma anne kadar babada onemli bunu idrak etmiosa o bilir!

evet su kıstımı temızleyeyım ona yapacagımı bılıyorum:) korksun benden:47::51:

Gizemcim merhaba kusura bakma yazini yeni gordum daha dogrusu daha once cvp yazdimmi hatirlamiyorum yazmadiysam telasima verirsen cok sevinirim..
Buraya bnim sayemde cok kisi katildi ve sende onlardan biri oldugun icin beni mutlu ettin ve cok onur duydum aramiza katilmana cok sevindim Hosgeldin ailemize :)
İyi dilegin ve samimiyetin icin tesekkur ederim umarim burdaki ve buraya ulasamamis fakat evlat hasreti icinde olan tum kadinlarimizin Dualari bir olur da anne olmayi nasip eder Rabbim...
Ve gizemcim galiba ikimizde su an ignenin sonucunu beklioruz insallah hayirlisi olur sonuc ne cikarsa ciksin hayirli olan odur ;)

önemli değil canım:) bugün adet olmam gerekiyordu ama hala gelmedi, bu ikinci denememdi.bu ay ilk defa soğan suyu yaptım. ama iğne falan olmadım ben:) dün test yaptım negatifti.bkalım ne olacak

hayırlı cumalar...
Adetim gecikti kızlar biliyorsunuz ilk defa yapmıştım soğan kürünü ve benim adetim hep düzenli gelmiştir bugün 3. Gün çok heycanlıyım akşama test yapıcam tekrar burdan haber veririm..

hayırlı cumalar...
Adetim gecikti kızlar biliyorsunuz ilk defa yapmıştım soğan kürünü ve benim adetim hep düzenli gelmiştir bugün 3. Gün çok heycanlıyım akşama test yapıcam tekrar burdan haber veririm..

hadi hayırlısı bakalım brcu :) bende ilk defa bu ay yaptım soğanı. bugün olmam lazımdı ama olmadım umarım güzel haberler alırız ;)

sağolasın canıım benim..o dediğin asan pencesii nerden alabiiriimm..ben de aşlayayım ona..prolaktin için dostinexs verdi ama fsh için hiçbişey demedii ..ALALH ım hepimize nasip etsinn........

Canim galiba fshin cok yuksek olmadigi icin bisey vermedi aslan pencesini aktardan alacaksin posetli olanindan al daha iyi taze oluyo yalniz testere disli aslan pencesi olacak yapraklarinin kenarlari tirtikli oluyo Sogan kuruyle beraber sakin kullanma :34:

pınarcım azımlı bı kadın sen uzulme bak bugun sabah eşim sende bende sorun yok allaha şükür sıkma canını olacak dedi artık eşimde benım gıbı konusuyr uzme kendını ınan iç güdüsel olarak çok etkılenıyoruz buda beynı ve beyınde hormonları tetıklıyor o yuzden durmak yok yola devam:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Aynen tatlim stres vucudumuzun buyuk dusmani eslerinde birbirlerine destek olmasi insani daha guclu mutlu eder...

hadi hayırlısı bakalım brcu :) bende ilk defa bu ay yaptım soğanı. bugün olmam lazımdı ama olmadım umarım güzel haberler alırız ;)

inş. Tatlım ben adet olmadan 3. Gün önce tast yapmıştm negatif çıkmıştı üzülmüştüm ama çok erken yapmışım eğer yeniyse idrardan çıkmıyormuş zaten... Benim gecikeli 3 gün oldu ama 4-5 gün kasıklarımda sanki adet olmuşum gibi iyi ağrı çektim bugün ağrım yok çok şükür ama göğüslerim acaip şişti dokunamıyorum bile senin belirtin var mı? Allah bu mubarek günde herkesin duasını kabul etsin....

Back
X