Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

inş. Tatlım ben adet olmadan 3. Gün önce tast yapmıştm negatif çıkmıştı üzülmüştüm ama çok erken yapmışım eğer yeniyse idrardan çıkmıyormuş zaten... Benim gecikeli 3 gün oldu ama 4-5 gün kasıklarımda sanki adet olmuşum gibi iyi ağrı çektim bugün ağrım yok çok şükür ama göğüslerim acaip şişti dokunamıyorum bile senin belirtin var mı? Allah bu mubarek günde herkesin duasını kabul etsin....

canım benimde bugün adet olmam gergkiyordu ama olmadım. bende yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı çekiyorum, inşş canım amin allah dualarımızı kabul eder.:16:

canım benimde bugün adet olmam gergkiyordu ama olmadım. bende yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı çekiyorum, inşş canım amin allah dualarımızı kabul eder.:16:

Inşallah hamilesinizdir kızlar.:49:
Geçen ay bende tüm belirtiler vardı, kasık agrısı mide bulantısı duygusallık birde adetim 10 gun gecikince dedim kesin hamileyim sonra test yaptım negatif çıktı, teste yarım saat sonra baktım hafif ikinci çizgi görüldü umutlandım sevindim ertesi günü adetim geldi :(
Çok kötü oldum. Şimdi adetime yine 10 gun var kasık ağrısı başladı hiç olmazdı ama umutlanmıcam bu ay çok üzülüyorum sonra:5:
Adetim gelirse ki inşallah gelmez :) soğan kürüne başlıcam:)
Etrafımda çoğu arkadaşım bekar, çocuguolanlarda fırt diye doğurdu. Sizlerin yazdıklarını okumak paylaşmak iyi geliyor.
Bizi bizden başka kimse anlamaz sanırım :)

Bu şifremi değiştirmek istiyorumda,nereden değiştiriliyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi

tamam canım inşaAllah. ben de yarın 3. ve son kürüme başlayacağım. Allah nasip etsin de biz de anne olalım inşaAllahhh :16:

mehlikam canım hayırlı olsun yeni kürün. :34: iyi yapmışsın. bence adetin düzenli görünüyor ve yumurtlama tarihin değişken değil, o yüzden ilk birkaç gün sade incir yap sonra bir hafta kadar içine havuç kat. sonra yine incirler devam et. yani hoca yumurtlama günlerine yakın havuç katmayı önermişti. incir yumurtayı geliştiriyor havuç çatlamasına yardımcı olutor Allahın izniyle. şifa olsun canım :16:

elanazzzz :52::52: hadi gözün aydın arkadaşım. senle daha önce bire bir konuşmadık ama takipteydim. :) Rabbim hayırlı eylesin çok mutlu oldum. topiğimiz çok bereketli maşaAllah barekAllah :16:

vesdeniz teşekkür ederim bugün gitiim tahlil için ultrasonda göremedi doktor görünmüo dedi ama kan tahliline bakalım dedi bakalım sonuçları bekliyrm

Elacim saatlerdir bu sayfaya ulasmaya calisiyorum hayirlu olsun yazmak icin ugrasiyorum :))))
Sükür kavusturana :)
İnsallah bugun dr.dan cok guzel duygularla ayrilip bizlere mujdeni paylasirsin (ay oglunmu olucak ne icimden ogluna kavusursun yazmak geldi :)) )
Rabbim sGlikla sorunsuz rahat bir hamilelik nasip etsin sonrada nir avazda insallahhhhh :)))

pınarcım çok teşekkür ederimm bi umutla bekliyorum inşallah güzel haber alırım sonuçlarımı bekliyorum canım ama doktor ultrasonda görünmedi dedi moralim bozuldu ama kan tahlili yapalım dedi sonuçlarım 3te çıkcak inşllh olumlu gelişmeler olur ALAH isteyen herkese aratmadan nasip etsin

Geçen ay bende tüm belirtiler vardı, kasık agrısı mide bulantısı duygusallık birde adetim 10 gun gecikince dedim kesin hamileyim sonra test yaptım negatif çıktı, teste yarım saat sonra baktım hafif ikinci çizgi görüldü umutlandım sevindim ertesi günü adetim geldi :(
Çok kötü oldum. Şimdi adetime yine 10 gun var kasık ağrısı başladı hiç olmazdı ama umutlanmıcam bu ay çok üzülüyorum sonra:5:
Etrafımda çoğu arkadaşım bekar, çocuguolanlarda fırt diye doğurdu. Sizlerin yazdıklarını okumak paylaşmak iyi geliyor.

aynen canım :) bende çok umutlanmak istemiyorum ama işte insanın içi de olsun istiyor :(:49:

Canim galiba fshin cok yuksek olmadigi icin bisey vermedi aslan pencesini aktardan alacaksin posetli olanindan al daha iyi taze oluyo yalniz testere disli aslan pencesi olacak yapraklarinin kenarlari tirtikli oluyo Sogan kuruyle beraber sakin kullanma :34:

yokk canım benim benim fsh da yüksek 14.69 doktor bu değer çok yüksek diğer ay tekrarlayaım dedi unun iiçin ilaç filan vermedi bende araştırdım da tedavisi yook yazıyor..hayıt otunu tavsiye etmişler fsh yüksekliği için ..endde onu içmeye başlayacamm ..kaç gündür göz yaşım dinmiyoorr tutamıyorum kendimi ..birde anasınıfı öğretmeniyim kii zaman çok zor işliyorrr.......

yokk canım benim benim fsh da yüksek 14.69 doktor bu değer çok yüksek diğer ay tekrarlayaım dedi unun iiçin ilaç filan vermedi bende araştırdım da tedavisi yook yazıyor..hayıt otunu tavsiye etmişler fsh yüksekliği için ..endde onu içmeye başlayacamm ..kaç gündür göz yaşım dinmiyoorr tutamıyorum kendimi ..birde anasınıfı öğretmeniyim kii zaman çok zor işliyorrr.......

okulum... cnm bnm bak yapma oyle seni çok iyi anlıyorum bende düşün ekmek fabrikasında çalışan bır bayan vardı yaklaşık ongün falan ıse gelmemiş merak ettım sordum nerde ısten mı cıktı merak ıste bak kendi kendime kaşındım yanı anlıyacağın sana ne nerdeyse kımdeyse nye gelmemiş neyse bana hamile oyuzden evde dinleniyor dediler ekmek aldım eve nasıl gittiğimi kafam öne eğik benı kımse görmesın dye ağlaya ağlaya eve gtmısım Allah ım bugunun hurmetı uzerıne bu okulum arkadasım hormo n testleri normale dussun ve ıns bu aay gebe kalır bızde sevınırız moralini bozmaaa bak bu soylediğin kurleri uygula içerken severek besmele çekerek rabbım bana şifa olsun diyerek kıbleye dönerek iç cnm arkadaşım bız burda bırbırımıze destek vermek için varız elbet bızde hamıleyız dıyecez bu sıtede tamam mı tatlım veren ALLAH alan ALLAH SABIR AEO

ınşallah hamilesinizdir kızlar.:49:
çok kötü oldum. şimdi adetime yine 10 gun var kasık ağrısı başladı hiç olmazdı ama umutlanmıcam bu ay çok üzülüyorum sonra:5:
etrafımda çoğu arkadaşım bekar, çocuguolanlarda fırt diye doğurdu. Sizlerin yazdıklarını okumak paylaşmak iyi geliyor.

aynen cnm bızı bızden baska kımse anlamaz anlayamaz gelde anlat

canım senin adetin düzenlimi? Tabi bazen psikolojik olabiliyor belirtiler o yüzden fazla umutlanmamak gerek... Ben diğer belirtilere pek takılmadım ilk defa gecikti adetim ondan yana umutluyum tabi yinede allah hayırlısı neyse onu versin...

canım senin adetin düzenlimi? Tabi bazen psikolojik olabiliyor belirtiler o yüzden fazla umutlanmamak gerek... Ben diğer belirtilere pek takılmadım ilk defa gecikti adetim ondan yana umutluyum tabi yinede allah hayırlısı neyse onu versin...
Benim adetim duzenli canim cok sukur hic gecikmezdi iste gecen ay gecikti. Bu ayda ayni belirtilerim var ama dinlemiyorum kendimi:) mutlu haberlerini bekliyoruz:)
Nekadar gecikti adetin.

kızlar bugün normalde adet günümdü gelmeyince umutlanıp test yaptım yine negatif çıktı :( bir hafta içinde hep test yaptım farklı farklı markalarla belki yanlışlık vardır diye ama yine negatiff:( kesin hamile değilim olsaydım bu kadar testin kesin birinde çıkardı :43::43::43::50:

Kizlar daha oncede yazmistim ama kimse cevap vermemisti bir kez daha yazip sansimi denemek istedim. Yumurta buyutme tedavisi hakkinda bilgisi olan varmi? Sogan kuru yaptiktan sonra gecikmelide olsa adet oldum ama yumurta kucukmus dr buyutmek icin tedaviye baslicaz dedi yarin icin incir faydali olurmu adetimin 4.gunundeyim

kızlar bugün normalde adet günümdü gelmeyince umutlanıp test yaptım yine negatif çıktı :( bir hafta içinde hep test yaptım farklı farklı markalarla belki yanlışlık vardır diye ama yine negatiff:( kesin hamile değilim olsaydım bu kadar testin kesin birinde çıkardı :43::43::43::50:

sende benim gibi erken yapmışsın bence biraz beklemelisin acele etme :) inş.hamilesindlr..

sende benim gibi erken yapmışsın bence biraz beklemelisin acele etme :) inş.hamilesindlr..

Erken yapmışsınız kılzar, normalde adetin 5 gün geçmesi gerekir.
Eğer geç döllenme olduysa bazı durumlarda adet geçtükten 10 gun sonra idrarda çıkıyor. En sağlıklısı kan testi aslında.

okulum... cnm bnm bak yapma oyle seni çok iyi anlıyorum bende düşün ekmek fabrikasında çalışan bır bayan vardı yaklaşık ongün falan ıse gelmemiş merak ettım sordum nerde ısten mı cıktı merak ıste bak kendi kendime kaşındım yanı anlıyacağın sana ne nerdeyse kımdeyse nye gelmemiş neyse bana hamile oyuzden evde dinleniyor dediler ekmek aldım eve nasıl gittiğimi kafam öne eğik benı kımse görmesın dye ağlaya ağlaya eve gtmısım Allah ım bugunun hurmetı uzerıne bu okulum arkadasım hormo n testleri normale dussun ve ıns bu aay gebe kalır bızde sevınırız moralini bozmaaa bak bu soylediğin kurleri uygula içerken severek besmele çekerek rabbım bana şifa olsun diyerek kıbleye dönerek iç cnm arkadaşım bız burda bırbırımıze destek vermek için varız elbet bızde hamıleyız dıyecez bu sıtede tamam mı tatlım veren ALLAH alan ALLAH SABIR AEO

canım benim ALALH razı olsun bnlerce kere çok güzel yazmışsın sağolasın..bugün daha iyiyim çok şükür bir an önce abdest almak istiorum artık adetim bitsin artık.. oyy canım benimm düşünmek hata demekki insanları dülşünmek hata onu diyenlere göre..RABBİM BİZLEREDE NASP ETSİN EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA..ÖPÜYORUM SENİ DUA İLE.......

Back
X