Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar meraba..benim polikistik overim var gecen ay klomen kullandim ama hamile degilim suan bu ay sogan kuru kullanmak istiyorm yanliz yumurtalik tedavisi icin doktora gitmiycem nasil olur bu sogan kuru nasil

Soğan kürüne başlayalı 14 gün oldu ama bir kaç gün içemedim aksattım..
başladığım günden itibaren 5 -6 gün ilişki oldu.. geçen hafta yumurtlama dönemimde haftada 3-4 defa oldu.. ve dünden beri midem bulanıyor belim ağrıyor sürekli uyku halindeyim..
batıma 10 var daha işe aradı mı ki kızlar??

Sa kizlar, ben gecen ay ilk sogan kürümü yapmistim. Adetimi 14 gun geciktirmisti. Neyse bugun dr a gittim, kistler GITMIIIS. ☺️ Elhamdulillah. Pko vardi bende. Ins ikinci kuru de yapicam yine de. Cok cok tavsiye ediyorum. Hepimize sifa olsun insallah.

merhaba canım kimyasal gebelik nasıl oluyor? ilk defa senden duydum. bende başladım soğan kürüne 2 gündür içiyorum ama pek düzenli değil hep aynı saatte mi içmek gerek acaba.
canım kimyasal gebelik yumurtanın sağlıklı bir şekilde döllenemeyip adetle birlikte vücuttan tekrar atılması olayıdır, bir çok kişi bu durumla karşılaşabiliyormuş ama anlamıyormuş çünkü diğer gebelik gibi kürtaja ya da düşüğe sebep olmuyor vücudunda hormon artşı oluyor gibi gözüküor ama kısa sürede vücut onu geri atıyor. Tatlım aynı saatte mi içmek gerekiyor bilmiyorum bu konuda sana yardımcı olamıycam ha ben hep aynı saattemi içtim diye sorarsan içmedim

Soğan kürüne başlayalı 14 gün oldu ama bir kaç gün içemedim aksattım..
başladığım günden itibaren 5 -6 gün ilişki oldu.. geçen hafta yumurtlama dönemimde haftada 3-4 defa oldu.. ve dünden beri midem bulanıyor belim ağrıyor sürekli uyku halindeyim..
batıma 10 var daha işe aradı mı ki kızlar??
Aynen bnm de sogan kurunun 14. Gunundeyim 1 gün aksattim bnm de reglime 10 gün var... ben de değişik lik varmis gibi hissediyorum psikolojik herhalde:( internetten baya arastrdim da bulamadim ama inşallah hamileyizdir:)

"egeninannesi, post: 38330767, member: 27113"]Merhaba.
Bende bu ay sogan kurunu aksatmadan yaptım veee
hanileyimmmm. Az once aldim kan tahlili sonucumu
rabbim isteyen herkese nasip etsinn :KK66:[/QUOTE]
Hayirli olsun. Iliski sikligin nasildi peki.

Aynen bnm de sogan kurunun 14. Gunundeyim 1 gün aksattim bn? m de reglime 10 gün var... ben de değişik lik varmis gibi hissediyorum psikolojik herhalde:KK43: internetten baya arastrdim da bulamadim ama inşallah hamileyizdir:)

Insallah canim :) her ay bekleyip hayal kirikligi yasamaktan biktim artik
Merhaba.
rabbim isteyen herkese nasip etsinn :KK66:
Ayy cok sevindim senin adina canim bizlere bol bol dua et :) batiniz gelmeden mi ogrendiniz hamileliginizi

whiterose00 whiterose00 teşekkür ederim.
Iliski soyleydi adetin 7-9-13-14-17-20-24. Gunlero olmus. Kaydetmistim :)
M miray nur nur cok tesekkurler. Darisi sizlere olsunnn :D
Canim sen kasimda kuru yapipta bu aymi hamis kaldin 1 aymi girdi kuru yaptiltan sonra adet olmadinmi yaaa canim bende kasim 21i basladim icmeye 15 gun ictim ve aralikta zamanimda 8inde adet oldum hamilw kalmis olabilirmiyimo normalmi yoksa bende ise yaramadimi

Egeninannesi bu arada allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin senin adina cookk sevindim ins darisi basimiza lutfen bana cvp yazarmisin cok umutlanmistim simdi cookk uzgunum

Kizlar ben hamileligini cok erken ögrenenlerdenim,dun ogrendik. 15 kasim sat, 20 kasimda sogan kurune baslamistim. Tam 15 gun yapamadim 8.gun birakmistim o mu bebegimi bana getirdi bilmiyorum ama ben vesile oldugunu dusunuyorum cunku 8 aydir sebepsiz yere bebegimiz olmuyordu. Muhakkak deneyin bu kuru birsey kaybetmezsiniz

Canim sen kasimda kuru yapipta bu aymi hamis kaldin 1 aymi girdi kuru yaptiltan sonra adet olmadinmi yaaa canim bende kasim 21i basladim icmeye 15 gun ictim ve aralikta zamanimda 8inde adet oldum hamilw kalmis olabilirmiyimo normalmi yoksa bende ise yaramadimi

Cnm sogan kuru yaptigim ay hamile kaldim.adet olmadim yani.
sogandan mi zamani geldi ondan mı bilemiyorum ama...
Rabbim sizede yasatsin.

Insallah canim :) her ay bekleyip hayal kirikligi yasamaktan biktim artik

Ayy cok sevindim senin adina canim bizlere bol bol dua et :) batiniz gelmeden mi ogrendiniz hamileliginizi

Cok sagol cnm. Hep dualarimdasiniz. Bat gelmeden evde testlerle ogrendim. Bat gunude kan testiyle...
Allahim gonlunuze gore versin

Kızlar bende soğan kürüne başladım ama adryin ilk günü başladım saraçoğlu adrt günü dr başlayanilşysiniz denişti bi programda ama genelde adet bitimi başlanıyormuş faydası olmaz mı acaba?

whiterose00 whiterose00 teşekkür ederim.
Iliski soyleydi adetin 7-9-13-14-17-20-24. Gunlero olmus. Kaydetmistim :)
M miray nur nur cok tesekkurler. Darisi sizlere olsunnn :D
Canım hayırlı olsun öncelikle allah sağ salim kucağına da almayı basip etsin inşallah.bişey sorcam yukarda ilişkşnin olduğu tarihleti vermişsin canım yumurtlama günün hangi gündü bilşyor musun?bu arada bende soğan kürüne adetimin birinci günü başlafım faydası olur mu acaba

Merhaba.
rabbim isteyen herkese nasip etsinn :KK66:

canım senin adına çok sevindim darısı isteyen herkeze inşallahh bende bu ay hastalıgım bitince başlayacagım bakalım benim yumurtalıklarım hiç çalışmıyormuş :(

Canım hayırlı olsun öncelikle allah sağ salim kucağına da almayı basip etsin inşallah.bişey sorcam yukarda ilişkşnin olduğu tarihleti vermişsin canım yumurtlama günün hangi gündü bilşyor musun?bu arada bende soğan kürüne adetimin birinci günü başlafım faydası olur mu acaba

Tam olarak yumurtlama gunumu bilmiyorum cnm.12-15 gun arasindaki zamanlarda oluyo.
ben aderin 7. Gunu baslanistim sogana.umarim faydasi olur
cok tesekkurlerr

Back
X