- 28 Kasım 2014
- 106
- 24
- 13
ben de bu ay klomenle büyütenlerdenim bugün catlatma iğnesi vuruldum yarın ilişki var cuma da bakcaz bakalım bebeiş olmuş mu :) inşallah olurBen soğan suyunu bıraktım bu ay klomene başladım bakalım hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bu ay klomenle büyütenlerdenim bugün catlatma iğnesi vuruldum yarın ilişki var cuma da bakcaz bakalım bebeiş olmuş mu :) inşallah olurBen soğan suyunu bıraktım bu ay klomene başladım bakalım hayırlısı
ben bu ay soğan kuru kullandım.adete 17 gun varken sancım başladı bırde adetten 10 gun sonra falan akıntı gördüm o gun yumurtlama oldu sandım .oyuzden kan verdım 0.1 yıneAdete 13 gün kala zaten yumurtlama yada çatlama zamanı test yapılmaz o zaman eger gebelik oluşmuşşa zaten döllenmeden 5 6 gün sonra rahime yerleşir be ondan sonra kam daha donrada idrarda cıkar
İnşallah hepimizin olur beklemek çok zor bunalıma girdim her ay testte tek çizgi ve belirsiz ikinci çizgi görüp sevinmekten kendimi öyle bir hamile psikolojısıne sokuyorum her ay eşim bile zavallım benle umutlanıyor bu ay olurda rahatlarız artıkben de bu ay klomenle büyütenlerdenim bugün catlatma iğnesi vuruldum yarın ilişki var cuma da bakcaz bakalım bebeiş olmuş mu :) inşallah olur
inşallah canım aynen ben de öyle sen de mi pkolusunİnşallah hepimizin olur beklemek çok zor bunalıma girdim her ay testte tek çizgi ve belirsiz ikinci çizgi görüp sevinmekten kendimi öyle bir hamile psikolojısıne sokuyorum her ay eşim bile zavallım benle umutlanıyor bu ay olurda rahatlarız artık
Hepimiz aynı durumdayız canım geçen ay 150 tl erken genelik testlerine para verdim başım dönüyo midem bulanıyo aseriyorum kendimi hamile sanıp ikide bir test yaptım testlerde prediktor etken gebelik artık inanmıyorum ona hep şkinci çizgi belli belirsiz cıktı ve hamileyim diyordum ama maalesef yanıldık denemeye devam birbirimize destek olCagız burdanben bu ay soğan kuru kullandım.adete 17 gun varken sancım başladı bırde adetten 10 gun sonra falan akıntı gördüm o gun yumurtlama oldu sandım .oyuzden kan verdım 0.1 yınesoğan kurunden mı ağrım oldu acaba .bırde diş etlerımde şişme oldu.o da belırtıymıs dıyorlar.ne bıleyım herseyden bişey çıkarıyorum
((
Yok canım değiliminşallah canım aynen ben de öyle sen de mi pkolusun
çoksağol canım evet destek olalım ... o kadar bunalıyrum kı en ufak bişeyden ağlıyorum hemen benden sonra evlenen herkesın oldu...tanıdıklarım hep arayıp hamıleyım dıyor .onlar adına sevınıyorum ama neden benım olmuyor dıye çok uzuluyorumHepimiz aynı durumdayız canım geçen ay 150 tl erken genelik testlerine para verdim başım dönüyo midem bulanıyo aseriyorum kendimi hamile sanıp ikide bir test yaptım testlerde prediktor etken gebelik artık inanmıyorum ona hep şkinci çizgi belli belirsiz cıktı ve hamileyim diyordum ama maalesef yanıldık denemeye devam birbirimize destek olCagız burdan
Bendede eşimdede sorun yok ama 2 yıldır olmadı eylül ayında sürprız oldu 4 haftalıktı düşük ve kürtaj oldum sonrası olmadı yasım 38 o yuzden bir an önce olsun istiyoruzinşallah canım aynen ben de öyle sen de mi pkolusun
Canım benim üzülme bende 2 yul sorun yoktu ama olmadı Allaha kadir gecesi çok yalvardım cok dua ettim inancını sakın yıtırme hersey Allahtan bu arada senin neden olmuyoçoksağol canım evet destek olalım ... o kadar bunalıyrum kı en ufak bişeyden ağlıyorum hemen benden sonra evlenen herkesın oldu...tanıdıklarım hep arayıp hamıleyım dıyor .onlar adına sevınıyorum ama neden benım olmuyor dıye çok uzuluyorum(
İncir kürünüde uygula benceSlm kızlar benimde yarın adetin 7. Günü ve sogan kürüne başlıyacam bakalım çok etkisini gören var inşallah bizde görürüz umutla beklemekten yoruldum
anlıyorum cok zor beklemek bizim de 2 yıldır olmuyo ama ben pko luyum. allah isteyen herkese versin ben de çok dua ediyorum her dakika bakalım ne zaman kabul olcakCanım benim üzülme bende 2 yul sorun yoktu ama olmadı Allaha kadir gecesi çok yalvardım cok dua ettim inancını sakın yıtırme hersey Allahtan bu arada senin neden olmuyo
Ben üç ay önce laparoskopi yaptırdım bir kaç gündür göbeğimdeki dikiş izi sızlıyor korktum acaba iltihap mı kapdım birde adet zamanımda da kasık ağrılarım bitmedi halende devam ediyor sogan kürü yapayımda içim temizlensinİncir kürünüde uygula bence
Geçmiş olsunBen üç ay önce laparoskopi yaptırdım bir kaç gündür göbeğimdeki dikiş izi sızlıyor korktum acaba iltihap mı kapdım birde adet zamanımda da kasık ağrılarım bitmedi halende devam ediyor sogan kürü yapayımda içim temizlensin
canım 13 günvarken kan testi yaptırsan bile çıkmazkii çok erken yapışsın benim adete 6 günvarken kanda bile çok düşün çıkmıştı az sabret canım bu ay bende sogan kürü yaptım 15 gün 2 sonrasında adet oldum şimdide klomen tedavisine başlıycam inşallah bu ay gelir melegim ikincisi adete 10 gün kala 5 gün yapılması gerekiyo dimi onuda yapıcam sogan suyu bana iyi geldi çünkü keşke kürtaj olduktan sonra yapsaydımadete 13 gun varken test yatm negatıftı... ama sankı arada mıdem bulanıyor yada psıkolojık bılemedım olsaydı çıkardı tesste dıyorum bı yandan da
canım yalnız değilsin bende yaptım bu ay hatta dr gittim dr yumurta yok eski kist olan yumoşumu sogan kürü yok etti şükür dr yeni yumurta olmadığı için geç adet olursun tedavi için sktürücü kullanalım dedi ama şükür sogan kürü bitince 2. günü adet oldum ve çokk sancılı geçti ilk 2 günüm ve aşırı yoğundu içimin temizlendiğini hissettim inşallah şifa olmuşturBenim ictikten sonraki adetimm okadar sancili gectikii yataktan kalkamadim ilk gunu..hic bole olmazdi sogan suyundanmidir nedir kotuydu ins ocakta hamis kalirim burda paylasalim tamm mi
canım bu bitkisel kürleri bilinçsizce kullanma doktor tavsiyesine göre ilaç al ve bir an önce muayene ol zaten bu kürleri uzun süre kullanmak cok zararlı vücudun metabolizmasını bozuyor geçmiş olsunGünaydıun kızlar,
Ben 2 ay önce soğan kürü uyguladım 15 gün hastalığım bitikten sonra başlamıştım o günden bu yana hasta olmuyorum. 2 ay oldu bebekte yoksürekli midem bulanıyor karnımda tuhaf ağrılar var sökülemiyorum herhalde. Çok sinirlerim bozuk. acaba adetten hemen sonra yaptığım içinmi işe yaramadı. Okuyorum yazıları içenler ya hamile kalıyor ya hasta oluyor benim ikiside olmadı. hasta olmayda razıyım
şimdi ikince küre başlayayım diyorum. Da nezamn başlayacam kaç gün yapıcam bilemiyorum. Yardımcı olacak varsa yazsın lütfen.
sen çok çok erken davranmışsın bu kadar acele etme. zaten adete 14 gün kala yumurtluyoruz. ben tam bat günümde öğrendim 2 haftalık dedi drerken öğrenenlerdnım demişsınız ya adete kaç gun kala öğrendınız ben 13 gun kala kan verdım negatıftı de erken mı davrandım yoksa olsa cıkarmıydı
evet soğan suyunu bu ay denemiştim hatta tam 15 gün yapmamıştım bilesoğan suyunu bu ay mı denemiştın. senınde kasıklarında ağrı oldu mu. benım adete 17 gn varken kasık arım oldu adet lacakmışımgıbı bır kaç gundur gectı ama ağrım