Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

çok sevindim inan ki. nasıl bi duygu anlatsana biraz kaç haftalık hamilesin
sağol canım Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin biran önce inşallah. sat a göre 5. haftanın içindeyiz ama gerçekte henüz 2,5 haftalık. şuan varlığını hissetmediğim için çok da birşey anlamıyorum yok gibi yani. hiçbir belirtim rahatsızlığım da olmadı bu zamana kadar. sadece korku, endişe gibi duygular var. çok çok küçük olduğu için dr çok dikkat et şuan sana tutunmaya çalışıyor dedi. ya tutunamazsa diye korkuyorum :( ya 2 hafta sonra kalp atışlarını duyamazsam diye endişe var işte

sağol canım Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin biran önce inşallah. sat a göre 5. haftanın içindeyiz ama gerçekte henüz 2,5 haftalık. şuan varlığını hissetmediğim için çok da birşey anlamıyorum yok gibi yani. hiçbir belirtim rahatsızlığım da olmadı bu zamana kadar. sadece korku, endişe gibi duygular var. çok çok küçük olduğu için dr çok dikkat et şuan sana tutunmaya çalışıyor dedi. ya tutunamazsa diye korkuyorum :KK43: ya 2 hafta sonra kalp atışlarını duyamazsam diye endişe var işte
gözünüz aydın hayırlısıyla Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hiç korkma stres yapma lütfen hepimiz bunu yapıyoruz ve hormonlarımızda o yüzden etkılenıp doğru çalışmıyor sakın ol bol bol dua et canım bu arada senın ne gibi sorunun vardı klomenle mı hamıle kaldın ben daha dün katıldım da siteye pek takıp edemedim iyi günler

gözünüz aydın hayırlısıyla Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hiç korkma stres yapma lütfen hepimiz bunu yapıyoruz ve hormonlarımızda o yüzden etkılenıp doğru çalışmıyor sakın ol bol bol dua et canım bu arada senın ne gibi sorunun vardı klomenle mı hamıle kaldın ben daha dün katıldım da siteye pek takıp edemedim iyi günler
sağol canım Allah razı olsun, Allah sizlerede nasip etsin inşallah. dr gebe kalmam için bir problem olmadığını söylüyordu ama 8aydır da olmuyordu. adetlerim sürekli düzensiz ve hızlı kilo almıştım. hiçbir ilaç kullanmadım tamamen doğal şekilde oldu. hatta bu ay bebek fikrini bir kenara atıp idrar yolumu temizlemek ve zayıflamak için soğan kürüne başlamıştım ama zayıflayamadım :) Allahım mucizemi verdi bu ay :)

Arkadaş lar soğan kürünü 13 gün yapabildim ....herkes yazmis cok fazla akintim falan oldu demisler bende hiç olmadi yumurtlama günümü bile anlayamadim akinti falan olmayinca canim çok sıkıldı :( :( bu aksamdan itibaren de incir kürüne basliyacam:(

sağol canım Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin biran önce inşallah. sat a göre 5. haftanın içindeyiz ama gerçekte henüz 2,5 haftalık. şuan varlığını hissetmediğim için çok da birşey anlamıyorum yok gibi yani. hiçbir belirtim rahatsızlığım da olmadı bu zamana kadar. sadece korku, endişe gibi duygular var. çok çok küçük olduğu için dr çok dikkat et şuan sana tutunmaya çalışıyor dedi. ya tutunamazsa diye korkuyorum :KK43: ya 2 hafta sonra kalp atışlarını duyamazsam diye endişe var işte
ben hissediyorum tutunucak ve sen kalp atışlarını da duyucaksın hiç korkma. sen çok zor bulduğun için ondan korkuyosun korma iyi düşün iyi olsun. haereketlerine ayaklarınakarnına dikkat et dua et artık. o zaman ben bu soruyu bebişin büyüyünce sorayım :)

sağol canım Allah razı olsun, Allah sizlerede nasip etsin inşallah. dr gebe kalmam için bir problem olmadığını söylüyordu ama 8aydır da olmuyordu. adetlerim sürekli düzensiz ve hızlı kilo almıştım. hiçbir ilaç kullanmadım tamamen doğal şekilde oldu. hatta bu ay bebek fikrini bir kenara atıp idrar yolumu temizlemek ve zayıflamak için soğan kürüne başlamıştım ama zayıflayamadım :) Allahım mucizemi verdi bu ay :)
Cok guzel allah bagislasin cnm bu ay icip bu aymi hamis kaldin

Yani ictikten sonraki adetini olmadinmi cnm sen

Günaydıun kızlar,

Ben 2 ay önce soğan kürü uyguladım 15 gün hastalığım bitikten sonra başlamıştım o günden bu yana hasta olmuyorum. 2 ay oldu bebekte yok :KK43: sürekli midem bulanıyor karnımda tuhaf ağrılar var sökülemiyorum herhalde. Çok sinirlerim bozuk. acaba adetten hemen sonra yaptığım içinmi işe yaramadı. Okuyorum yazıları içenler ya hamile kalıyor ya hasta oluyor benim ikiside olmadı. hasta olmayda razıyım :KK43: şimdi ikince küre başlayayım diyorum. Da nezamn başlayacam kaç gün yapıcam bilemiyorum. Yardımcı olacak varsa yazsın lütfen.
hamile olmadığına eminisin tatlı bende adetimin 7. günü başlamıştı küre sgandan sonra adet oldum şidi ikinciyi yapıcam kanda baktırdın ı kuzum ?

Bide adetten 7 gun sonra baslayin ucmeye deniluyor yumurtlama donemine denk geldi zaten bdnimde
birçok yerde öyle diyor ama bir arkadaşım adet biter bitmez başla birkaç gün içinde demişti sağolsun. belki vesile olmuştur belki olmamıştır ama Allaha şükürler olsun mucizem geldi.

Yaaa kafam cok karisti yumurtlama doneminde icilmicekmiydi ozamn cnm hakkini helal et cok sordum
aşk olsun olurmu öyle şey ne demek sende hakkını helal, istediğin kadar sorabilirsin. inan çok ayrıntılı bilmiyorum bende. zaten üşengeçlikten 15 gün yapamamıştım bile ben. 8. günde bırakmıştım.

Kızlar meraa bi sorum olcak .ben bu soğan kürüne adetimin ilk günü başladım saraçoğlu bi prıgramda içrbilirsinix adetliyken drmişti.ama benim adrtim normalde en az 5 gün sürer iki günde leke şeklinde devam eder.soğan kürüne başladığımdan beri bu 3.günüm ilk iki gün sanki böyle et parçaları gibi koyu renkte katı şeyler grldi:(şimdi 3.günüm leke şeklinde geliyo sanırım yatına biter.bu soğan kürğ bende ters mi tepyi acaba :(yoksa adetliyken içyim diye mi böyle oldu anlamadım:(

Kızlar meraa bi sorum olcak .ben bu soğan kürüne adetimin ilk günü başladım saraçoğlu bi prıgramda içrbilirsinix adetliyken drmişti.ama benim adrtim normalde en az 5 gün sürer iki günde leke şeklinde devam eder.soğan kürüne başladığımdan beri bu 3.günüm ilk iki gün sanki böyle et parçaları gibi koyu renkte katı şeyler grldi:KK43:şimdi 3.günüm leke şeklinde geliyo sanırım yatına biter.bu soğan kürğ bende ters mi tepyi acaba :KK43:yoksa adetliyken içyim diye mi böyle oldu anlamadım:KK43:

Bence ters tepmedi için temizleniyor adetin bitene kadar uygula bence ekstra çörek otu küründe uygula 10 gün

Back
X