- 31 Aralık 2013
- 246
- 38
- 73
- 35
Beklemedeyim canim
bendee ama şiştim yaa sanki olcak gibiyim ama hala olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklemedeyim canim
Bende bu ay birçok yazı okudum ve olumlu sonuçlarıda okuyunca bende yaptım yımurtlamadan beş gün önce yapıştırdım halada var şu an belimde sende önce bi araştır istersen yap sonraarkadaşlar merhaba
bu yakı nasıl ve ne zaman yapılıyor,kaç gün yapmak gerekiyor,burda yapan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz,
saolasın,benimde bugün bitti reglim,yarın alıp yapıştırayım hemenBende bu ay birçok yazı okudum ve olumlu sonuçlarıda okuyunca bende yaptım yımurtlamadan beş gün önce yapıştırdım halada var şu an belimde sende önce bi araştır istersen yap sonra
Bugunu bi atlatirsam ben rahatliycam 30 gu de bir olurum bugun 31 gunbendee ama şiştim yaa sanki olcak gibiyim ama hala olmadı
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canımBugunu bi atlatirsam ben rahatliycam 30 gu de bir olurum bugun 31 gun
hadi inş canım haber ver mutlakaBugunu bi atlatirsam ben rahatliycam 30 gu de bir olurum bugun 31 gun
Bugunu bi atlatirsam ben rahatliycam 30 gu de bir olurum bugun 31 gun
soğan suyuda yaptım bütün kistlerim gitti iyi geldi bu sefer troid çıktı o düzene girdi erkeklik hormonum çıktı :) bitmedi bir türlü bana tek iyi gelen arı sütü ve polen oldu hemen hamile kaldım canım. yalnız pkodan kurtuluş çok zor canım Allah kolaylık versin.
hadi inş canım haber ver mutlaka
merhaba;soğan suyuda yaptım bütün kistlerim gitti iyi geldi bu sefer troid çıktı o düzene girdi erkeklik hormonum çıktı :) bitmedi bir türlü bana tek iyi gelen arı sütü ve polen oldu hemen hamile kaldım canım. yalnız pkodan kurtuluş çok zor canım Allah kolaylık versin.
ne kadar kullandınız pekicanım foto atıyorum ben bunları kullandım arı sütü ve polen karışımı ayrı ayrı kullandım karıştırmadım.günde 3 kere aç karnına poleni 1 şeker kaşığı arı sütünüde onun ince bir tahtası var onla çok az dilinin altına alıyosun.her ikisinide tahta ile kullanıyosun.metal girmiycek.inş faydasını görürsünüz canım
ben ayrı ayrı kullandım arı sütü tahta çubukla dilinin altına alıyosun çok az polen karışımı tahta şeker kaşığı ile yedim.günde 3 defa yaptım bunu canım bu ay hamile kaldım.bide arı sütü bebeğin rahme tutunmasınıda sağlıyo ayrıca erkeklerdede sper kalitesini arttırıyor.ben 20 günde öğrendim hamile kaldığımı hala arı sütünü kullanıyorum.fotosunuda attımmerhaba;
arı sütü ve poleni nasıl kullandınız çok merak ettim.hayırlı olsun bu arada bebeğiniz
peki hayatım bu kutunun içinde hem polen hemde arı sütümü var.yardımcı olduğun içinde çok teşekürederimben ayrı ayrı kullandım arı sütü tahta çubukla dilinin altına alıyosun çok az polen karışımı tahta şeker kaşığı ile yedim.günde 3 defa yaptım bunu canım bu ay hamile kaldım.bide arı sütü bebeğin rahme tutunmasınıda sağlıyo ayrıca erkeklerdede sper kalitesini arttırıyor.ben 20 günde öğrendim hamile kaldığımı hala arı sütünü kullanıyorum.fotosunuda attım
Canım hayırlısı olsun hamileliğin. Nerden aldın arı sütünü ve ne kadara aldın ..polen farklu onu nerden aldın. .ben ayrı ayrı kullandım arı sütü tahta çubukla dilinin altına alıyosun çok az polen karışımı tahta şeker kaşığı ile yedim.günde 3 defa yaptım bunu canım bu ay hamile kaldım.bide arı sütü bebeğin rahme tutunmasınıda sağlıyo ayrıca erkeklerdede sper kalitesini arttırıyor.ben 20 günde öğrendim hamile kaldığımı hala arı sütünü kullanıyorum.fotosunuda attım
arı sütü olan küçük olan kutudaki polen bal karışımı canımpeki hayatım bu kutunun içinde hem polen hemde arı sütümü var.yardımcı olduğun içinde çok teşekürederim
çok saol canım.ikisinide aktardan aldım.arı sütü 10 tl polen karışımı 25 tlye aldım canım.Canım hayırlısı olsun hamileliğin. Nerden aldın arı sütünü ve ne kadara aldın ..polen farklu onu nerden aldın. .
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım
hadi inş canım haber ver mutlaka
Oo fiyat çook iyimiş canım sağolçok saol canım.ikisinide aktardan aldım.arı sütü 10 tl polen karışımı 25 tlye aldım canım.