Çok üzüldüm canım ama şunu unutmayalımki herşeyde bir hayır vardır Allahım nasip etmişse ötesi yok bence başka bir doktora daha görün çünkü bana geçen ay doktor gebesin dedi hatta keseyi bile gösterdi mutluluktan çıldırdık iki gün sonra battan bir gün sonra adet oldum doktorda uzmandı operatordu bunu söyleyen sonra başka doktora gittim o resmi gösterdim o kese değil kist dedi o yüzden başka bir doktora daha görün benim oğluma hamileliğimde iki aylıkken bir kanama bir kanama bacaklarımdan süzülüyordu o derece bir kan neyse hemen dr a gittik alalım düşüuo dedi başka bir doktora gittik iğne yaptı ilaç ve iğne verdi yüzde yüzlük kürtajdan ve düşükten kurtardı her gün ilaç içmiştim iki seferde iğne oluyodum şükür iyleştim bebeğimede bişey olmadı oğlum şimdi 12 yaşında o yüzden canım başka doktorada görün oda öyle derse o zaman yapsınlar ama nasibi varsa ne olursa olsun geliyo allahtan umudunu kesme nolur canım sana çok dua edeceğim sende dua et hakkımda hayırlısını ver de canım çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun