Soğan kürü nasıl yapılıyor?

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
Tarif edermisin iz arkadaslar adetin kaçıncı günü baslamamiz gerekiyor birde gerçekten ise yariyormu

Adetinin son günlerinde başla bu küre bir orta boy beyaz soğanı mor soğan olmayacak kabuğunu soy dörde böl bir buçuk su bardagı suya koy beş dakika kaynat ılık ılık iç sabah akşam içeceksin her öğün taze taze yapacaksın 15 gün boyunca devam edeceksin. adeti söktürür,kisti yok eder ,rahim iltihabına iyi gelir içini temizler ama kasıkta ağrı yapıyor,mide rahatsızlığı olanlarada önerilmiyor sevgilerimle

bende yaklasık 10 gundur yapıyorum kasıgım cok agrı yapıyor ınşallah kistler iltihaplar gecıyodur sol kasıgımda 1,5 cm kıst oldugunu soyledı doktor dvam edıyorum bakalım. demekki kasığım bundan agrıymus.

bende yaklasık 10 gundur yapıyorum kasıgım cok agrı yapıyor ınşallah kistler iltihaplar gecıyodur sol kasıgımda 1,5 cm kıst oldugunu soyledı doktor dvam edıyorum bakalım. demekki kasığım bundan agrıymus.
Doğum kontrol hapıda geçiriyor canım bişey olmaz çok küçükmüş benim dörtbuçuk santimdi geçti

Doğum kontrol hapıda geçiriyor canım bişey olmaz çok küçükmüş benim dörtbuçuk santimdi geçti

dogm kontrol hapınıda bıraktım artık bebk dusunuyoruz bakalım ınşallah kısmet ya. bende korkuyodum kasıgım neden agrıyokı dıye ya cok sagol rahatladm valla :)

dogm kontrol hapınıda bıraktım artık bebk dusunuyoruz bakalım ınşallah kısmet ya. bende korkuyodum kasıgım neden agrıyokı dıye ya cok sagol rahatladm valla :)
Genelde bütün yapanlarda oluyor canım tez zamanda kistinden kurtulup bebek sahibi olursun inşallah :)

Genelde bütün yapanlarda oluyor canım tez zamanda kistinden kurtulup bebek sahibi olursun inşallah :)

inşallah cnm rabbım tum ısteyenlere versın cok tesekkur ederım. bırde ben sımdı 15 gun kullanıcamya bırakıp adetıme 10 gun kala 7 gun daha kullanıcam dmı?

inşallah cnm rabbım tum ısteyenlere versın cok tesekkur ederım. bırde ben sımdı 15 gun kullanıcamya bırakıp adetıme 10 gun kala 7 gun daha kullanıcam dmı?
Evet ikinci adetinizi görmeden önce 5 yada 7gün kullanılır sen hamile kalmak istediğin için böyle canım hastalık için yapanlar 15 gün yapıp her altı ayda bir tekrarlarsa kadın hastalığında korunurmuşsun bide sen bu kürü bitirdikten sonra hamile kalmak için incir kürünü uygulamalısın hemen istiyorsan tabi

, post: 41672789, member: 634202"]Evet ikinci adetinizi görmeden önce 5 yada 7gün kullanılır sen hamile kalmak istediğin için böyle canım hastalık için yapanlar 15 gün yapıp her altı ayda bir tekrarlarsa kadın hastalığında korunurmuşsun bide sen bu kürü bitirdikten sonra hamile kalmak için incir kürünü uygulamalısın hemen istiyorsan tabi[/QUOTE]

[QUOTE="belinay 222

incir kürü nasıl yapılıyo acabaya hemen onada baslıyayım bıttıkten sonra evet hemen ıstıyorum artık :KK16:

Evet ikinci adetinizi görmeden önce 5 yada 7gün kullanılır sen hamile kalmak istediğin için böyle canım hastalık için yapanlar 15 gün yapıp her altı ayda bir tekrarlarsa kadın hastalığında korunurmuşsun bide sen bu kürü bitirdikten sonra hamile kalmak için incir kürünü uygulamalısın hemen istiyorsan tabi
incir kürü nasıl yapılıyo acabaya hemen onada baslıyayım bıttıkten sonra evet hemen ıstıyorum artık :KK16:

, post: 41672789, member: 634202"]Evet ikinci adetinizi görmeden önce 5 yada 7gün kullanılır sen hamile kalmak istediğin için böyle canım hastalık için yapanlar 15 gün yapıp her altı ayda bir tekrarlarsa kadın hastalığında korunurmuşsun bide sen bu kürü bitirdikten sonra hamile kalmak için incir kürünü uygulamalısın hemen istiyorsan tabi

[QUOTE="belinay 222

incir kürü nasıl yapılıyo acabaya hemen onada baslıyayım bıttıkten sonra evet hemen ıstıyorum artık :KK16:[/QUOTE]
Ben suan adetim kaçıncı günü baslamaliyim

merahaba,
ben soğan kürüne dün başladım akşam yemeğinden önce içtim gdce felaket kasık ağrım ve gazım oldu bu her seferde olucak mı böyle? birde adetmle 19,günde başladım yanlış zmanmı olmuş acaba ?

merahaba,
ben soğan kürüne dün başladım akşam yemeğinden önce içtim gdce felaket kasık ağrım ve gazım oldu bu her seferde olucak mı böyle? birde adetmle 19,günde başladım yanlış zmanmı olmuş acaba ?
bende başlıcamda merak ediyorum ne zaman başlıyor şuan baktım adet bitiminden iki gün sonra başlanması gerekiyormuş video izledim

Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko var yumurtluyirum ama çatlamiyor yanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.

Merhaba arkadaşlar yeni düşük yaptım kürtaj oldum ve bebeğim olmasını çok istiyorum bu kürleri yapmalimiyim bana da bi akıl verin :KK17:

Merhaba arkadaşlar yeni düşük yaptım kürtaj oldum ve bebeğim olmasını çok istiyorum bu kürleri yapmalimiyim bana da bi akıl verin :KK17:
Merhabalar geçmiş olsun bence 1 ay kendini dinlemeye almalisin allah sabır versin tabikide bebisin olacak 1 .oldu tekrar niye olmasin

X