soğan kürüne başlayacağım bana eşlik etmek isteyen varmı?

limonkabugsu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
856
245
slm kızlar ben geçen ay adetin 7.günü soğan kürüne başladım ancak 13.gün pembemsi kanamam oldu. korktum bıraktım sonra öğrendimki yumurtlama zamanında olabiliyormuş o kanama.. bende yerleşme kanamasi sandım çoçuğa zarar vermesin diye eşimlede beraber olmadık yumurtlamayı kaçırmışız tabi :KK43: nasıl üzüldüm anlatamam. bu ayda adetimi 10 gün kala yani yarın başlayacağım soğan kürüne. başlayacak yada başlayan varmı bi çatı altında toplansak birbirimze fikir versek yanyana olsak çok güzel olurr :) şu zor günlerde bizi bizden başkası anlayamaz...

Ben 10.gunundeyim bugun.
İllaki 7. Gunmu olcakmis canim:S önümüzdeki aynı yapsam acaba adet bitiminden bi hafta içinde başlanabilir diye biliyordum ben.

Sen bilirsin tatlım adet döngün kac gün sürüyo erken 25gün flnsa olur kullan 15 gün kullanıyosun 15.gün biter kür adet zamanın gelir o zamanda bana kalırsa başla sende :) ben dün akşam başladımm :)

Adet döngüm 29 30 günde bir. H.sonu başlayacağım bende işyerinde öğlen yapmam biraz zor olacak ama sadece akşam yaparım olmadi.

Adet döngüm 29 30 günde bir. H.sonu başlayacağım bende işyerinde öğlen yapmam biraz zor olacak ama sadece akşam yaparım olmadi.
Bende calişiorm tatlim öğlen için evden yapıp getirmiştim ama bugün bi yerde okudum çalişan kadınlar birini aksam yemekten önce diğerini yatmadan önce taze yapıp icebilirler diyo. Ben artik getirmicem işe aksam yat adan önce içerim. Gecen ay da ramazana denk gelmişti iftarda ve sahurda içmiştim faydasını gördüm. Yanlış yorumladığımız için yumurtlamayı yerleşme kanaması sandım ve boş geçirdik :KK43: Rabbim şifasını verir inşallah öğlenleri taze yapip içemioruz dua edelim olur inşallah.. Adet döndün iyi uzunmuş başla bence bi dhaki ayı bekleme bu akşamdan bakalım ne sonuc alacagız hayrlısı :)

Canımm basladnmı napıosn haftasnu konysamadk.. Ben persembe aksami basladim iyi gidiyodu bugüne kadar :KK43: bugün yine pembemsi kan geldi yumurtlama kanamasımı yoksa soğan bna xarar mı veriyo anlayamadım korkuyorym acıkcası :KK43: gecen ayda 13.gün böle vişey basıma gelmişti bi yerde yumurtlama kanamasi diye okumustum sonradan acaba olurmu öle bişey yumurtlama kanamasımı su gördüğüm şey acaba yoksa bi terslikmi var :KK43: dün aksamda kasıgım cok ağrımıştı noluyo anlayamadım :KK43:

X