- 5 Nisan 2015
- 117
- 19
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 yaş Sınırı var zaten demek ki 29 dan gün almış o zaman,yapacak birşey yok ha 1 ay sonra gitmiş ha 2 gün sonra sabır edip bekleyeceksiniz.Kizlar biz 1 ay sonra gidecek askere derken kendimizi oyle hazirlarkenn .. Sevdigim askerlik subesine gittii yasi 28 cok gec kaldigini 2 gün icinde alacaklarini soylemislerr. Duydugumdan beri agliyorum elbet gidecektii ama cok ani olduuu...
uzun dönem 12 ay oldu sanırım tam bilemiyorum , daha şanslısınız . biz o zamanlar nişanlıydık . yemin töreni izni bayramı derken geçti gitti . ben bi defter almıştım o yokken yaptıklarımı yazıyordum :) oda yazdı .şimdilerde bazen okuyorum , çok keyifli oluyor tavsiye ederim .Bende uzun donem bekliycem canimmm. Gecer dimi guclu gorunmem lazim onu daha da uzmemek iciiinn
Bende uzun donem bekliycem canimmm. Gecer dimi guclu gorunmem lazim onu daha da uzmemek iciiinn
Gittimi pekii??1 ay daha erken gelecek öyle düşün.
ben de sevgilim askere gitmeden gideceği tarih ve yer açıklanana kadar çok stres yaptım. mümkün olduğunca geç gitmesini istiyordum ama eğer gitmiş olsaydı şimdiye çok az kalmıştı askerliği
E yaşı küçük değilmiş neden bedelli yapmadı ki? Onca ay nasıl geçecek yaw? Benim eşim de gitmiş olacaktı şu an, bedelli için yaşı küçük bir dahaki bedelli çıkana kadar Lisans üstü eğitime devam edecek. Adam askere gitmemek için profesör olursa hiç şaşırmam :) Allah yardımcınız olsun. Üzülmeyin. Sevgiliniz üniversite okusaymış bari, en azından kısa dönem yapardı askerliği Hem de ertelenirdi biraz.Kizlar biz 1 ay sonra gidecek askere derken kendimizi oyle hazirlarkenn .. Sevdigim askerlik subesine gittii yasi 28 cok gec kaldigini 2 gün icinde alacaklarini soylemislerr. Duydugumdan beri agliyorum elbet gidecektii ama cok ani olduuu...
Gittimi peki? Ne
Gittimi pekii??