Şoktayiiiimmmm

sonsuzol

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
117
19
30
Kizlar biz 1 ay sonra gidecek askere derken kendimizi oyle hazirlarkenn .. Sevdigim askerlik subesine gittii yasi 28 cok gec kaldigini 2 gün icinde alacaklarini soylemislerr. Duydugumdan beri agliyorum elbet gidecektii ama cok ani olduuu... :KK43:

Benim eşimde öyle gitmişti.Şok ta olunca nasıl geçtiğini anlamıyor insan.
Sayılı gün çabuk geçer bacım.

ağlayınca gitmesine engel olamayacağına göre artık sağ salim gidip gelmesi için dua etmeye başlamalısın bence :) hangi şehirde yapacak ?

Belgelerini teslim edince belli olacak sanirimm. Yaninda aglamak istemiyorum off cok zor

merak etme :) uzum dönem beklemiş biri olarak söylüyorum . nasıl geçip bitiyor anlamıyorsun .

Bende uzun donem bekliycem canimmm. Gecer dimi guclu gorunmem lazim onu daha da uzmemek iciiinn

Kizlar biz 1 ay sonra gidecek askere derken kendimizi oyle hazirlarkenn .. Sevdigim askerlik subesine gittii yasi 28 cok gec kaldigini 2 gün icinde alacaklarini soylemislerr. Duydugumdan beri agliyorum elbet gidecektii ama cok ani olduuu... :KK43:
29 yaş Sınırı var zaten demek ki 29 dan gün almış o zaman,yapacak birşey yok ha 1 ay sonra gitmiş ha 2 gün sonra sabır edip bekleyeceksiniz.

Bende uzun donem bekliycem canimmm. Gecer dimi guclu gorunmem lazim onu daha da uzmemek iciiinn
uzun dönem 12 ay oldu sanırım tam bilemiyorum , daha şanslısınız . biz o zamanlar nişanlıydık . yemin töreni izni bayramı derken geçti gitti . ben bi defter almıştım o yokken yaptıklarımı yazıyordum :) oda yazdı .şimdilerde bazen okuyorum , çok keyifli oluyor tavsiye ederim .

Üzülme canım nasılsa gidecekmiş. Gidicek diye stresi az olur daha çabuk da dönmüş olur. Sayılı gün çabuk geçer :)

Kacmismi?nerden biliyorsunuz kactigini? Okulu 3.senede hastaligindan dolayi birakti sonra 2 yilllik okudu 2 sene calismak zorunda kaldi ve simdi gidiyor. Bence cok takilmayin boyle seylere

Ne kadar erken giderse o kadar çabuk geri gelecek diye düşünün :) Allah kavuştursun. Her sevileni bekleyenine ulaştırsın Yaratan.

1 ay daha erken gelecek öyle düşün.

ben de sevgilim askere gitmeden gideceği tarih ve yer açıklanana kadar çok stres yaptım. mümkün olduğunca geç gitmesini istiyordum ama eğer gitmiş olsaydı şimdiye çok az kalmıştı askerliği :KK43:

Gittimi peki? Ne
1 ay daha erken gelecek öyle düşün.

ben de sevgilim askere gitmeden gideceği tarih ve yer açıklanana kadar çok stres yaptım. mümkün olduğunca geç gitmesini istiyordum ama eğer gitmiş olsaydı şimdiye çok az kalmıştı askerliği :KK43:
Gittimi pekii??

E yaşı küçük değilmiş neden bedelli yapmadı ki? Onca ay nasıl geçecek yaw? Benim eşim de gitmiş olacaktı şu an, bedelli için yaşı küçük bir dahaki bedelli çıkana kadar Lisans üstü eğitime devam edecek. Adam askere gitmemek için profesör olursa hiç şaşırmam :) Allah yardımcınız olsun. Üzülmeyin. Sevgiliniz üniversite okusaymış bari, en azından kısa dönem yapardı askerliği :KK43: Hem de ertelenirdi biraz.

X