şoktayım...

serraerdem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
56
0
16
Sakarya
kızlar dün test yaptırdım hamileyim.tedbir aldıgım halde oldu benim daha 10 aylık kızım var napacam ben şimdi psikolojım altust oldu.kayınvalidemlerle oturuyom ev küçük zor sıgısıyoz.dua edin kızlar benimde bir evim olsun bebiş olmadan kira veya kendi evim hiç farketmez yeterki olsunn.çıldıracam yoksa.............

CANIM bebek bereketiyle gelirmiş...

bu kesinlikle doğru bir söz... Rabbim yardımcın olacaktır
:31:

Son düzenleme:
amin canım bunlarla be ama ev sıkıntısı var psikolojık sorunlu kayunvalidem kayınpederim ben ilgileniyorum yukum çok agır çocuklarımı rahat istedigim gibi büyütemiyorum.yoıksa niye üzüleyim.rabbim vermis amenna

canım biz aylardır uğraşırıyoruz bebek olmuyo sakın üzülme vardır bi hayır belki bebek sayesinde çıkarsınız eve inş canım zor durum ama rabbimin bi bildiği vardır allah gönlüne göre versin inş:54:

canım biz aylardır uğraşırıyoruz bebek olmuyo sakın üzülme vardır bi hayır belki bebek sayesinde çıkarsınız eve inş canım zor durum ama rabbimin bi bildiği vardır allah gönlüne göre versin inş:54:

Allah en kisa zamanda cocuklarini rahat yetistirebilecegin bir ev nasip etsin hayirlisiyla, kolay degil durumun ama sabret insallah rahata erersin. Psikolojini de kontrol altinda tut cocuklarin icin birak 10 aylik bebegini karnindaki bile senin kotu psikolojinden etkilenecektir, Allah hayirlisini versin

Allah en kisa zamanda cocuklarini rahat yetistirebilecegin bir ev nasip etsin hayirlisiyla, kolay degil durumun ama sabret insallah rahata erersin. Psikolojini de kontrol altinda tut cocuklarin icin birak 10 aylik bebegini karnindaki bile senin kotu psikolojinden etkilenecektir, Allah hayirlisini versin

canım 10 yıldır sabrediyorum bireveçıkarım belki diye öylezorki anlatamam gece uyuyamazoldum.duaedinne olur..

canım uzme kendını bebek bereketıyle gelır ınsallah rabbım bunun mukafatını san averır de kendı evıne kavusursun tabıkı işin hiiç kolay degıl ama ne yapacaksın basına geldı bır kere...

önlemini aldığın halde gebe kalmışsın.. bunda bi hayır vardır..:16:
Allahım tez zamanda gönlünüze göre versin, evinize kavuşursun inş.
sakin ol , kendini yıpratma..Allahım dileyenin işini kolaylaştırır,herşeye dayanacak gücü verir..

Back
X