sol koluma giren ağrı :(

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
selam kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum.. benim sol koluma ara sıra iğne gibi birşey batıyor hep aynı yerden. sizinde hiç başınıza geldimi? doktora gittinizmi bu sebepten?

Acilen norolojiye gidin.belki baska sebeplerdendir ama yillar evvel babamin sol kolu agrimaya basladi bu agri iki yil belli araliklarla surdu..iki yil sonrada beyindeki bir damar tikanikligi sebebiyle felc gecirdi.
Sizi korkutmak istemem tabi ama ihmal etmeyin.belkide kucuk bir sebeptir

sol kolda ağrı kalp damar hastalıklarına işaret ediyo benim bildiğim ama orda ki ağrıdan kasıt iğne batması gibi bi his mi bilmiyorum

Canm banada oluyo ara sıra sag kolum birden şişiyo ve agrı giriyo henüz doktora gidip sebebini öğrenmedim ama insallah ciddi bisey yoktur. Doktora gidersen burayada yaz merak ettim.

Acilen norolojiye gidin.belki baska sebeplerdendir ama yillar evvel babamin sol kolu agrimaya basladi bu agri iki yil belli araliklarla surdu..iki yil sonrada beyindeki bir damar tikanikligi sebebiyle felc gecirdi.
Sizi korkutmak istemem tabi ama ihmal etmeyin.belkide kucuk bir sebeptir
oyy Allah korusun inşallah kötü birseyim yoktur babanizada çok geçmiş olsun..

Canm banada oluyo ara sıra sag kolum birden şişiyo ve agrı giriyo henüz doktora gidip sebebini öğrenmedim ama insallah ciddi bisey yoktur. Doktora gidersen burayada yaz merak ettim.
bende şişme olmuyor canım sızlıyor sanki iğne batiyor annem soğuktan usuttun falan diyerek türban bagladi suan geçti bende bilmiyorum neden oluyosa

X