Maske Tarifleri solgun cilt icin ne yapmali

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

lady_gulshen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
9
0
27
Merhaba kizlar.benim 18yaşım var yüzümde sivice filan yok ama yüzüm çok solgun sanki 25-30 yaş yüzü gibi.sizce ne krem yada doğal ne yapabilirimki cildim biraz parlaklaşsın ve beyazlasın biraz.göz altı morşukşarda bir yandan, artık pudrasız dışarı cıkmaz oldum yaaa.nolur yardımcı olum denediyiniz ürünleri benle paylaşsanız sevinirim :) :KK15:

bende şimdi burda okudum patatesi rendenin ince tarafından rendeleyip suyunu temiz yüzüne sürüyosun. rende yaptığın yeri de yüzüne sıvayıp yarım saate yakın bekliyosun ve yıkıyosun. beyazlatıp pudralı bi görünüm veriyormuş deneyen çok kişi memnun kalmış. ben ayrıca azcık yoğurtla azcık karbonatı karıştırıp yüzüme sürüyorum maske yüzümde kuruyo 15-20 dk sonra ılık suyla yıkıyorum. düzenli kullanımda o da çok etkili.