Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar, hidrosummer azul kullanan var mı? almak istiyorum ama cesaret edemedim..? yeni seri olduğu için fazla resim ve videosunu da bulamadım..bi vetmanda gördüm ona da herbişey yakışıyo zati..resmi olan varsa özelden de link atabilir..

hidrocor mel almak istiyorum.
daha önce denemediğim için, direkt sıfır almak istemiyorum.
Elinde olup da satmak isteyen, elden çıkarmak isteyen varsa satın alabilirim.
Bitme süresine ne kadar kaldığı çok önemli değil.

bunlar da makyajla nc ocre (b&l bio true solusyonda bekletip koyulaştırdım normalinde bal sarısılar)

yaaaaaaaaa çok harika görünüyo nasıl rengi koyu yaptın solüsyonda ne kadar beklettin. ( bende ilk kez alcam kimse anlasın istemiyorum çok doğal dursun.
erkek arkadaşım bile anlamasın. doğal göz rengim orta kahve. bu renk sana muhteşem olmuş. ve bende böyle istiyorummm

birde ben beyaz tenli kum ral saçlıyım. göz rengim bana uymalı ancak böyle uyar.
şu sprey lensler türkiyeye bi gelsin kökten kurtulcam bu sorundan :95:

sprey lensmi o ne ilk kez duydum:))

Bende merak edip o da neymiş dedim ve "iSee sprey lens" diye birşey buldum. Arkadaşın bahsettiği şey bu sanırım. 2010 da yayınlanmış bir habere göre sadece japonya ve isviçrede satılıyormuş. Bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası

birde ben beyaz tenli kum ral saçlıyım. göz rengim bana uymalı ancak böyle uyar.
şu sprey lensler türkiyeye bi gelsin kökten kurtulcam bu sorundan :95:

hhihii al benden de o kdr. ben de beyaz tenliyim sacimda sari gozlerim uymuo diye dusunuorm :26:
cnm ocre ve mel renkleri cidden cok doal kimse anlamior lens oldugunu ben de nc mel var.

kamuguzelkIsIsI meller cok guzel olmus gule gule kullan

Son düzenleme:

aswang tesekkurler paylastigin icin cnm ben de baktim simdi isvicreli bir firma diye yazior ama bazi yerlerde de gercek olmadigi yazior anlamadim gitti biraz daha arastirayim bari

Son düzenleme:
hhihii al benden de o kdr. ben de beyaz tenliyim sacimda sari gozlerim uymuo diye dusunuorm :26:
cnm ocre ve mel renkleri cidden cok doal kimse anlamior lens oldugunu ben de nc mel var.

teşekkür ederim canımmm gercekten nc meller cok dogal duruyo.. ve super bı renk bence heyatta vazgecmem artık bundan... bu arada benım tenım bugday..saclarım sarı bal tonlarında.gozlerım koyıu kahve..
degısıklık olsun dedım azcık mel mel bakayım ama super oldu

hidrocharm mel sipariş ettim vetmandan elimde olunca koyarım resimlerini bakalım nasıl duracak gerçi denemiştim ben leventteki yerde güzel olduydu

Eki Görüntüle 251601 Eki Görüntüle 251602 Eki Görüntüle 251603

kızlar nc mellerım.. 01.2016 seri..yorumm beklıyorum:18::18::18::18:

kaukel güzel cim sende nc meller beklediğimden açık durmuş normalde daha koyu ama gözlerin açık sanıyorum senin çok güzeller güle güle kullan canımcım :=)

Bence gayet hoş durmuş..İçinde yeşil de var ela da var. Mel'ler ışık hadisesine çok iyi yanıt veriyor kanımca. Güle güle kullan Kamu.

mezuracım aldınmı lenslerini 2-3 günn önce gönderdim :)

ama ancak böyle iyi durur ten rengimiz. babam sarışın yeşil gözlü.
zaten gözlerim buğulu herkez ela sanıyo ki ' hiç alakası yok halbuki ' .
ve sprey lens arkadaşın dediği gibi ama tam olarak üç kişinin göz yaşını kurutmş. ama ameliyat ile göz içine renkli tabaka yerleştirip
göz rengini tamamen değiştiriyo. ama sanırım kullanmayı bilirsek en iyisi lens :))))))).
:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…