- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.981
merhaba canım hıdrocor ocre denedim fotoğraflarını ekleyeceğim çok güzel saf ela bir tonda duruyor koyu gözde
Vetmancm benmde lenslerimin suresi doluyor ama ocre mi alsam diyorum bu sefer.rica etsem bana bi yeni seri nc mel hc ocre fotosu koyar msn ?senin goz renginden biraz acik benimki ,sendekine cok benziyor durusu bende
dernkycim merhaba şu an nc meller senin begendiğin bir ton var 2 sayfa önce aynen öyleler yani sen çok açık olan nc meli sevmemiştin geçen sene senin istediğin gibi oldu şu an nc meller koyuldu yani senin aldığın tonda değiller şu an :)hıdrocharm ocre fotosu eklerim bir de hıdorocor ocre fotosu ekleyeceğim tavsiye ederim:)
Eki Görüntüle 251601 Eki Görüntüle 251602 Eki Görüntüle 251603
kızlar nc mellerım.. 01.2016 seri..yorumm beklıyorum:18::18::18::18:
sonuncusu flaslı sanırım,hos gornuyorlar gule gule kullan kamuguzelı:)
sonuncusu flaslı sanırım,hos gornuyorlar gule gule kullan kamuguzelı:)
bunlar da makyajla nc ocre (b&l bio true solusyonda bekletip koyulaştırdım normalinde bal sarısılar)
birde ben beyaz tenli kum ral saçlıyım. göz rengim bana uymalı ancak böyle uyar.
şu sprey lensler türkiyeye bi gelsin kökten kurtulcam bu sorundan :95:
sprey lensmi o ne ilk kez duydum:))
birde ben beyaz tenli kum ral saçlıyım. göz rengim bana uymalı ancak böyle uyar.
şu sprey lensler türkiyeye bi gelsin kökten kurtulcam bu sorundan :95:
Bende merak edip o da neymiş dedim ve "iSee sprey lens" diye birşey buldum. Arkadaşın bahsettiği şey bu sanırım. 2010 da yayınlanmış bir habere göre sadece japonya ve isviçrede satılıyormuş. Bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası
hhihii al benden de o kdr. ben de beyaz tenliyim sacimda sari gozlerim uymuo diye dusunuorm :26:
cnm ocre ve mel renkleri cidden cok doal kimse anlamior lens oldugunu ben de nc mel var.
kamuguzelkIsIsI meller cok guzel olmus gule gule kullan
selam kızlarrrrrraranıza yenı katıldım ve bugun sevgılı vetman dan aldıgım solotıca nc mellerım elıme ulastı..cok dogal duruyorlar ama bıraz koyulasmıs tonu askerı yesıl gıbı durdu kahverengı gozlerımde..
Bence gayet hoş durmuş..İçinde yeşil de var ela da var. Mel'ler ışık hadisesine çok iyi yanıt veriyor kanımca. Güle güle kullan Kamu.
hhihii al benden de o kdr. ben de beyaz tenliyim sacimda sari gozlerim uymuo diye dusunuorm :26:
cnm ocre ve mel renkleri cidden cok doal kimse anlamior lens oldugunu ben de nc mel var.
kamuguzelkIsIsI meller cok guzel olmus gule gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?