Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende senin gibi dusunuyorum hayatim bu tenle azcik daha acik goz daha ii uyuo en azindan kendimde daha ii uyduruorm ben. benm de babam yesil gozlu karadenizli. annem sarisin olmasina ragmen ilginc bi kombinasyon olarak gozleri kahve. ben de kahve baskin gelmis abimin koyu yesil/ela gozleri kiskanirim cok heuheuuue
demek ki senin gozlerin acik bal rengi gibi ki insanlar ela sanio vardir icinde yesiller
bu sprey lensleri ilk defa duydum ben nereden takip ettin sen merak ettim cok
bu arada o lens yerlestirme ameliyati yannis bilmiyorsam sadece Panama da yapiliyor. Mesela ABDde boyle bir ameliyat yok yannis bilmiyorsam. Inceledigim kadari ile de cok cok doal durmuor gibi geldi bana cok dumduz bir lens takiorlar. yani hani gozun icinde bir suru sekil fln olur ya o lens dumduz bir boyama. yani ben arastirdigimda o sekilde gormustum ama suan hala oole mi bilemiorm tabi. bir de bir cok kiside katarakt ya da gozde sorunlara yol acmis sanirim kimisinin gozu cok rahat kabul etmemis o protez lensi. dedigin gibi simdilik en iyisi contact lensler gibi duruyor

Son düzenleme:
kızlar buyrun topaziolarım, normalde maviler ancak flaştan mı kaynaklandı bilemiyorum yeşil görünüyorlar, beni soloticalarla tanıştıran Arzu Hanımada çoookk teşekkürlerr.. Bu arada kötü makyaj için kusura bakmayın

açıkcası erkek arkadaşımın kuzeni fransa da o söyledi bende baktım harbi varmş öyle birşey.
tam sitesi yok site ismini öğrenince haber veririm:)
yaa sen biliyo musun lens rengini koyulaştıran solüsyon? :26:
ocreyi ilk koyu kullanmam gerek de. birde bal rengi gibi gözlerim. ama sadece buğusu kafa karıştırıyo.
kıyafet rengi mi yansıtıyo yoksa ela gibi değil :)

yaaa dün aksam hidrocor melimin tekini kaybettm yenı almıstm neyse bugun tekrar spars ettm harıka bır renk süper dogal ama ilki internetten baktıgımda acık grnuodu geldiğinde ise koyu geldi bana şimdi alacagm kişi dokumasına gore deısıor bu gnderceklerım acık dedı varmı ole bişii?

cnmmmm süper ötesi görünüyo seninki melin hangi serisi nc mi???

Howarcim, cok sevinirim cnm eger ki ismini cismini ogrendiginde paylasirsan ilginc bisi baya
lens rengini degistiren olarak sanirim opti free yi koyultmak icin souflon u acmak icin kullaniyor arkadaslar ben renk degisimi icin denemedim hic. hos suan opti free kullaniyorum ama nc melde henuz bir degisim farketmedim. bir suredir solocare kullaniyordum gozlerimde biraz kuruluk basladi optifree ye dondum. ikisi de iyi solusyonlar aslinda ama opti free ile benm gozlerim baya rahat ediyor kuruluk azaldi
kesinlikle kiyafet ve ortamin rengi isigi cok etkiliyor goz rengini

canm biliyo musun sen gözde mukavelat'a çok benziyosn. yani resmine bakınca ilk o kız insanın aklına geliyo.
bilgi için çok çok sagol canım. ayrıca bilgiyi aldığım anda kesin yayınlarm:)

canm biliyo musun sen gözde mukavelat'a çok benziyosn. yani resmine bakınca ilk o kız insanın aklına geliyo.
bilgi için çok çok sagol canım. ayrıca bilgiyi aldığım anda kesin yayınlarm:)

tanimiyordum baktim hemnen tabi ki:) hosmus yahu ozellikle gozleri:) benzetme icin tesekkurler eh tabi gozlerin benzemedigi kesin ehihehuhi
cnm bilgi tesekkurler simdiden )))

lenslerim dağıtıma çıkmış bugün elime ualaşcaklarrrrr yuppiiiiiiiiiiii ayy inşallah güzel dururlar yoksa karalar bağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…