Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hidrosummer azul kullanan yok mu yahu? tavsiye olunuyorsa alıcam ama seri yeni pek kimsede de yok galiba..
kullanan varsa özelden de mesaj atabilir..rahat mı, doğal mı? vs..merak ediyorum..:44:

cuma günü ettim canım been ptt kargo ile yolladı vetman bana cumartesi kapalı oluyor ptt kargo bildigim arzu abla eger ptt ile yollayacaksa anca pazartesi yollayabilir yarın elinde olur sanırım

deneyimlerimi yazayım benim göz çapık biraz ufak o sebeble charm mel aldım ama haresi resimlerdeki gibi belirgin degil kızlar çünkü gözümün beyazına denk geliyor tam o da grimsi bir ton veriyor yani ben lensim diye bagırmıyor çok dogal bir lens charm mel askeri yeşil gibi durdu gözlerimde zamanla rengi tabii oturacaktır ondan öte felaket dogal yani bausch lomb ve fress look kullandım ikiside meger berbat lenslermiş ölü balık gözü gibi bl'nin renkleri çook güzel ama lensim diye bagırıyor o kötü işte

göz çapım küçük olsaymış tadından nyenmezmiş bu lens ya da solotica çapa göre lens üretimine geçmeli derhalll

vetmancım çok teşekkür ediyorum lensler için öyle rahatki gözümde varlıgını hissetmiyorum

kesınlıkle katılıyorum en dogal lens bnde cor mel kullanıordm tekını kaybettm sımdı yenısı gelcek tek sıkıntım var sabah 8:30da takıorm saat 6 da cıkartmazsam dünyam kararıyo acayp batıo ama bl freshlooklarımda bole bı sorun hiç yaşamamıştım

rica ederim beyazz karanfilcim güle güle kullan:)eğer gözlerine küçük geldiyse bir dahaki sefere hıdrocor serisini denemeni öneririm eğer haresiz modelden hoşlanırsanenteresandır göz çapı büyük olanlarada küçük olanlarada haresiz hıdrocor modeli oluyor:)

mrb vetman özelden msj atamıyorm sana. yaa ocre almayı düşünüyorm ben
ama kayma problemi olmayan serisinden istiyorm. fiyatı , nasıl geleceği ve ödeme işlemleri ile ilgili de bilgi almak istiyorm
yardmcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
Lens almayı planlarken dikkat ettiğim en önemli konu istediğim spesifik renk hakkında yeterli fotoğraf olup olmamasıydı. Vetman'dan Hidrocor Graffite sipariş etmeden önce bu renge dair her fotoğrafı incelediğimi sanıyorum ve kendi açımdan doğru bir karar vermişim. Aşağıda çektiğim fotoğrafları bulabilirsiniz ama öncesinde konu ile ilgili yorumlarımı yazacağım.

Hidrocor Graffite

1- Gözlerimin rengi tam olarak "koyu kahverengi". HG doğal rengi çok iyi kapattı. Pupil boşluğundan korkmuştum ama bildiğiniz mavi.
2- Çok açık mavi (çakır) olmasını beklemeyin zira HG çok açık değil. Grimsi mavi ve çok doğal duruyor. İfadeyi bulanıklaştırmıyor.
3- Korktuğum şeylerden biri de lens olduğunun belli olmasıydı. Damarlı, bombeli olmasından korkmuştum. Değil. Lens çevresi göz akıyla karışıyor ve lens olduğu belli bile olmuyor.
4- Ben senelerdir kullandığım için alışmış da olabilirim ama lenste batma, yanma, kayma olmadı. İlk taktığımda kaşındırdı biraz, o kadar. Bi ara 1-2 saatliğine lenslerle uyudum bile..:)))
5- Makyajla denemedim ama doğal hali ile bile gayet doğal duruyor ama dediğim gibi çakır gözlü olmak isteyenler Ice ya da Topazio tercih etmeliler.

Bu kadar :)))

merhaba arkadaşlar... siteye yeni üye oldum..uzun zamandır solotica hakkındaki bir çok yazıyı okuyorum resimlere bakıyorum...gerçekten çok kaliteli gözüküyor... iki renk arasında kararsız aldım... gözlerim açık kahve güneşte bal rengi ile ela arası bir renk alıyor... charm mel ve charm ocre arasında gidip geliyorum..charm mel istiyorum ama gözlerim bal rengi gibi duracak diye endişe ediyorum.. benim isteğim ela ile yeşil arası bir renk olması...bir diğer sorunum ise sol gözüm bir kaza sonucu görme yetisini geçici olarak kaybetti ve diğer gözüme göre hare kısmı daha küçük ve silik gözüküyor... SOLOTİCA LENS gözümün bu kusurunu da kapatır mı diye sormak istiyorum .. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler... :)

charmlar kendınden harelı zaten kapıcaktır bence,charm mel askerı yesıl charm ocre daha bal rengı gıbı sanıyorum

maaşallah çok güzel yakışmmışş :) bende istiyorum tam rengi ve fiyatı nedir ? :/ Sadece intten mi bulabiliyoruz,kaç aylık ? Vetman Hidrocor Graffite mi markası :)) AYY çok hoşuma gitti lütfen paylaşın benimle bilgileri.

Sağol Heywol :))) Gözlerim şişik biraz, kötü bi gece geçirdim ama Betty'ye söz verdiğim için koydum.

Fiyat bilgilerini Vetman yolu ile öğrenebilirsin. Senelik bunlar.

canım bana mail gönderebilirsin soloticacenter@hotmail.com yada sahibinden sitesine gir solotica diye yazdır orada çıkan ilanlar bana ait soloticaarzu-vetman10 nickleri bana aittir :)lensleri ptt kargo ile kapıdan ödemeli alabilirsiniz lensi alırken postacıya ödeme yapabilirsiniz .Yada sahibinden sitesinden yada gitti gidiyordan özel satış açabilirim:)

merhaba gelincik bursa hoşgeldin.Öncelikle senin gözlerinde hıdrocharm mel ela durmaz direk ela yeşil tonda durur çünkü göz tabanın açık ama ocrede bal kahve durur çok az ela olur gözlerin .Bu arada senin gibi gözlerinde renk farkı olupda kapatmak isteyen bir kaç arkadaşa gönderdim ve hepsi çok memnun kaldılar hem doğal hemde kapatıcı bir özelliğe sahip soloticalar tavsiye ederim..

evet hovarcım yıllık bunlar ve aynen fotoğraflarda nasıl görüyorsanız o kadar doğal duruyorlar çünkü bu lensler sıradan boyama teknolojisiyle değil binlerce noktanın üst üste basılmasıyla üretilmiş buda soloticaların 3 boyutlu gibi göze takıldığında kaynaşmasını gözle bütünleşip inanılmaz doğaldurmasına neden oluyor:)

mezuracım güle güle kulllan canım grafitelerini gerçekten çok yakışmış ve göz yapına bu renk tam olmuş gerçek göz gibi duruyor

Teşekkür ederim Vetmancım.

arzu abla bana özelden tlfon numaranı gönderir misin. birşeyler sorayım ona göre sipariş verreyim.

kızlar soloticaların piyasada birebir çakmalarını çıkartmışlar bazı optiklerde var bunuda müşterilerimden duydum bu lenslerin belli bir geliş fiyatı var ve dolarla alınıyor kargo ücreti bile dolar üzerinden ödeniyor Brezilyaya ucuzzsa mutlaka şüphe ediniz mutlaka taklittir.Uzakdoğudan çakmalarını getirip Türkiyede sattıklarını duydum bilginiz olsun uyarmadı demeyin..Howarcım özelden telefonumu yazdım:)

kızlaaaar yardııııımmm.. 1 aylık cyrstallerim çok koyulaştı..başlarda açıklığından şikayet ediodum şmdi de resmen koyu yeşil oldu=(( açık grimsi hallerini istiyorum..solocare kullanıyorum..hangi solüsyon açar bilen var mııı??

Solocare aslında çok koyulaştırmaz rengi doygunlaştırır canım ama,sen açık halini seviyorsan souflon baya açık yapar ama,çok uzun süre kullanmamak lazım,yapısını bozuyor,solocare i de haftada bir iki kere kullanırsan bozulmayabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…