- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.041
kızlar bende vetman arkadasımızdan soloticalarımı aldım tercihim nc ocre oldu.. gözlerim siyaha yakın çok güzel kapattı çok ta dogal oldu yanlız tek sıkıntım çok kayıyolar yok mudur bunu gidermenin bi yolu =(
canım kısa zamanda gözünün şeklini alırlar. benim de ilk günler öyleydi şimdi süper hiçbir sıkıntı yok :)
kızlar bende vetman arkadasımızdan soloticalarımı aldım tercihim nc ocre oldu.. gözlerim siyaha yakın çok güzel kapattı çok ta dogal oldu yanlız tek sıkıntım çok kayıyolar yok mudur bunu gidermenin bi yolu =(
Selam arkadaşlar,
Lens almayı planlarken dikkat ettiğim en önemli konu istediğim spesifik renk hakkında yeterli fotoğraf olup olmamasıydı. Vetman'dan Hidrocor Graffite sipariş etmeden önce bu renge dair her fotoğrafı incelediğimi sanıyorum ve kendi açımdan doğru bir karar vermişim. Aşağıda çektiğim fotoğrafları bulabilirsiniz ama öncesinde konu ile ilgili yorumlarımı yazacağım.
Hidrocor Graffite
1- Gözlerimin rengi tam olarak "koyu kahverengi". HG doğal rengi çok iyi kapattı. Pupil boşluğundan korkmuştum ama bildiğiniz mavi.
2- Çok açık mavi (çakır) olmasını beklemeyin zira HG çok açık değil. Grimsi mavi ve çok doğal duruyor. İfadeyi bulanıklaştırmıyor.
3- Korktuğum şeylerden biri de lens olduğunun belli olmasıydı. Damarlı, bombeli olmasından korkmuştum. Değil. Lens çevresi göz akıyla karışıyor ve lens olduğu belli bile olmuyor.
4- Ben senelerdir kullandığım için alışmış da olabilirim ama lenste batma, yanma, kayma olmadı. İlk taktığımda kaşındırdı biraz, o kadar. Bi ara 1-2 saatliğine lenslerle uyudum bile..:)))
5- Makyajla denemedim ama doğal hali ile bile gayet doğal duruyor ama dediğim gibi çakır gözlü olmak isteyenler Ice ya da Topazio tercih etmeliler.
Bu kadar :)))
Eki Görüntüle 256266 Eki Görüntüle 256267 Eki Görüntüle 256268 Eki Görüntüle 256269 Eki Görüntüle 256270 Eki Görüntüle 256271 Eki Görüntüle 256272
öncelikle renk harika çok yakışmış;ancak bana mı öyle geldi bilmiyorum SAĞ GÖZDE BOMBELİK VAR GİBİ :s
sanırım bir tanesi terss ..bana öle geldi..
Büyük olasılıkla ışıktandır. Bombelik yok çünkü.
sanırım daha yeşil. nette bakmştım tatlm.
Solocare aslında çok koyulaştırmaz rengi doygunlaştırır canım ama,sen açık halini seviyorsan souflon baya açık yapar ama,çok uzun süre kullanmamak lazım,yapısını bozuyor,solocare i de haftada bir iki kere kullanırsan bozulmayabilir canım
dernkycim merhaba şu an nc meller senin begendiğin bir ton var 2 sayfa önce aynen öyleler yani sen çok açık olan nc meli sevmemiştin geçen sene senin istediğin gibi oldu şu an nc meller koyuldu yani senin aldığın tonda değiller şu an :)hıdrocharm ocre fotosu eklerim bir de hıdorocor ocre fotosu ekleyeceğim tavsiye ederim:)
vetman bende cor ocre dusunuyorum....ne zaman eklıyeceksın cor ocre fotosu
Canım renuyu özellikle hiç önermiyorum ben soloticalarla rahatsızlık veriyormu iritasyon vesaire..Arkadaşlar, B&L Renu solotica lensler için uygun mu? Ben onu kullanıyorum ama lenslerin renginde herhangi bir değişiklik olsun istemiyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın.
arkadaşlar tam solotica nc mel alamaya karar vermiştim ki gözlerimin ölçümleri böyle çıktı( aranızda göz eğrisi ve çapı benim gibi nadiren bu ölçülere yakın olan var mı?? varsa hangi lensi kullanıyorsunuz?? soloticalar kayıyor mu??
Canım renuyu özellikle hiç önermiyorum ben soloticalarla rahatsızlık veriyormu iritasyon vesaire..
canım sana hıdrocharm serisi olabilir nc serisi sana olmaz diye düşünüyorum
canım çook tşkr edermm=)hemen o solüsyondan alıcam..dedğn gibi arada solocare a devam ederm..çok ii bi solüsyon aslında solotica için,başlarda epey batma vardı lenslermde bu sölüsyona geçtim 10 saat nöbette taktığım oluyo hç sorunsuz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?