Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bende vetman arkadasımızdan soloticalarımı aldım tercihim nc ocre oldu.. gözlerim siyaha yakın çok güzel kapattı çok ta dogal oldu yanlız tek sıkıntım çok kayıyolar yok mudur bunu gidermenin bi yolu =(

canım kısa zamanda gözünün şeklini alırlar. benim de ilk günler öyleydi şimdi süper hiçbir sıkıntı yok :)

Son düzenleme:
Ben yıllardır B&L Renu kullanıyorum solüsyon olarak. Solotica'ları da buna koyuyorum. Renginin de ne açılmasını ne koyulaşmasını istiyorum. :))) Ayrıca numaralı lens olduğu için hergün maksimum 10 saat takıyorum. Bunları 1 sene kullanacağım bir de. Şimdi asıl soru şu: Doğru bir halt mı yiyorum?

Son düzenleme:

öncelikle renk harika çok yakışmış;ancak bana mı öyle geldi bilmiyorum SAĞ GÖZDE BOMBELİK VAR GİBİ :s

canım çook tşkr edermm=)hemen o solüsyondan alıcam..dedğn gibi arada solocare a devam ederm..çok ii bi solüsyon aslında solotica için,başlarda epey batma vardı lenslermde bu sölüsyona geçtim 10 saat nöbette taktığım oluyo hç sorunsuz.:)

Arkadaşlar, B&L Renu solotica lensler için uygun mu? Ben onu kullanıyorum ama lenslerin renginde herhangi bir değişiklik olsun istemiyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın.

arkadaşlar tam solotica nc mel alamaya karar vermiştim ki gözlerimin ölçümleri böyle çıktı( aranızda göz eğrisi ve çapı benim gibi nadiren bu ölçülere yakın olan var mı?? varsa hangi lensi kullanıyorsunuz?? soloticalar kayıyor mu??

Arkadaşlar, B&L Renu solotica lensler için uygun mu? Ben onu kullanıyorum ama lenslerin renginde herhangi bir değişiklik olsun istemiyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın.
Canım renuyu özellikle hiç önermiyorum ben soloticalarla rahatsızlık veriyormu iritasyon vesaire..

canım sana hıdrocharm serisi olabilir nc serisi sana olmaz diye düşünüyorum

Canım renuyu özellikle hiç önermiyorum ben soloticalarla rahatsızlık veriyormu iritasyon vesaire..

canım sana hıdrocharm serisi olabilir nc serisi sana olmaz diye düşünüyorum

Vetman'cığım, herhangi biri rahatsızlığım yok şu aşamada. Bu lensler senelik olduğu için tedirginliğim o yüzden biraz da. Dokusuna bir zarar gelir mi, spesifik bir solüsyonla daha mı uzun süre kullanılır; bu sorular var kafamda sadece.

Rica ederim tatlım ne demek,solocare çok güzel solüsyon da işte uzun süre bir markayı kullanmak iyi olmuyor,bu da şampuan gibi demek ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…