• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba hanımlar ben de arzu hanımdan mavi ağırlıklı quartzolarımı aldım biraz önce elime geçti. burdan arzu hanımcığıma çok teşekkür ediyorum. tam istediğim gibiler. fotoğraf çektim bir iki tane. şu an gözlerim çok bulanık görüyor sadece sebebini anlayamadım. sağ gözümde çok az kayma yaptı. o da bir iki gün içerisinde lens göze alışınca şekillenecek. çok mutluyum! fotoğrafları gün içerisinde yüklemeye çalışacağım.

sevgili evenstarcım ben görmeden resimleri kaldırmışsın rica ederim güle güle kullanın;):16:

bende ouartzo aldım evet mavi ağırlıklı ve çok güzel.Eski seri topaziolarıma çok benziyor.Haresi hidroharm gibi belirginleşmiş.Soloticalar solüsyonda bekletildikçe güzelleşiyor.Bu hali bile çok güzel yakında resim yükleyeceğim.Tşk Arzu hanımcım:1:

rica ederim lamiacım oldukça açık bir mavi agırlıklı;):16:

Merhaba Arzu Hanım, soloticacıların quartzoları yeşertmeye pek niyeti yok galiba? :43: bendekilerin süresi de dolacak yakında, inatla ama nafile bi bekleyiş içersindeymişim gibi geliyor nedense..:50:

$image.webp $image.webp . Yeni aldığım charme mel

Merhaba ben 6 ay önce nc cristal lens almıştım fakat yalaşık 3 ay fln kullanabildim sonra lensin tekinde kuruma gibi oldu gözümden düştü ve taktgımda cok yanma yaptı.Bayadır takmadım bugun tekrar denedim yanma yoktu fakat gene gözümden düştü ve gözümde cok kuruma yaptı böle sorunla karşılasan var mı tekrar solotica almak istyorum ama güvenemiyorum buyuzden

bende dün solotica solflex mel sipariş verdim, bakalım nasıl olucak çok merak ediyorum. gözlerim orta kahve yarın resim paylaşırım meerak edeen arkadaşlar için:1::1:

Arzucum merhaba

Sonunda kesınlıle kararımı verdım solotıcanın hangı serısını alıcagıma.arzucum bu renk varmı elınde?

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 106
  • $image.webp
    $image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 104
  • $image.webp
    $image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 104
ben çok beyendim.Bende quartzo aldım.Topazio kullanan biri olmama rağmen quartzolar daha hoşuma gitti.Haresi belirginleşmiş sanki rengide açılmış gibi geldi.Hatta yeşilden çok maviye yakın.Sizede çok yakışmış.Güle güle kullanın

çok teşekkür ederim sizde güle güle kullanın:34:

Kızlar yeni aldıgım quartzo lar . karasızım sizce nasıl duruyolar yapay mı ?:18:

Eki Görüntüle 1134228

Eki Görüntüle 1134226

Eki Görüntüle 1134233

Çok yakışmış gerçekten :34: Kaş gözde güzelmiş Maşallah :nazar: Bazen yapaylık hissediyorsun lenslerde,ben lens kullanınca insanlarla çok yakından ve göz teması kurmaya çekiniyorum açıkcası :37:
En üztteki fotoğrafta biraz yapaylık fark ediyorum dikkatli bakınca ancak..Ama bence güzel :32:

Back
X