adore pure honey aldım ben evet yellow okadar açmıyormuş honey daha iyi açıyormuş diye honey aldım güneşte tam mel rengi duruyo ama normalde ocre gibi duruyo ama şimdi acaba yellowda alsammı diye düşünüyorum çünkü iyi açtı gözümü hemde açık kahve değil gözüm normal kahve aklım yellowda ben ykm nin arkasındaki optikten aldım ama ferruh filiz diye bir optik var ordada satılıyor karşıyakada ama açıkcası orası hiç ilgilenmedi soru soruyoruz bin zahmetle cevap veriyolar katologu yanına koyup gidiyolar muhabbet ediyolar çok saçma ben BİR OPTİK ten aldım kız özellikle herşeyinle ilgileniyo hamde numarayı hiç beklemedim ben hemen geldi lensler yarım saat içinde kız lavaboya gitti ellerini yıkadı takmama falan yardım etti ama yellowuda cok merak ettim oksijen geçirgenliği yüksek oldugu için cok rahat ama işte solotica kadar opak degil ama dedigim gibi solotica aşırı yeşil durmuştu yadırgamıştım bu cok doğal durdu önceden adore bi tone serisi vardı şimdi adore pure olmuş serinin adı özellikle koyu gözleri açması içinmiş bu seri