Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar evde otururken bakıyım bi dedim kaçak bağlantı buldum ve hemen topazio resimlerimi albümüme ekledim ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz yanlız resimlerdekinden bir tık daha koyu

Burcucum,senin gözlerin ela mı yoksa bu opak seri çok mu değişti,bu kadar iyi kaynaması inanaılmaz,bu arada son saç renginin resmini çektim canım,bayadır kızıl kumral tonu araştırıyordum,kuaförüme götüriciim

berrylipscim benim gözlerim ela değil koyu kahve aslında senin sorduğun sorulara ben sen sormadan cvp yazmışım:) bu arada saç rengimi beğenmene sevindim ama bu bana açık geldiğinden daha koyu yapıp aralarına ışıltı attırdım yani son halimde değil bu aslında :)

burcucum opak seri de doğallaşmışmı sanki diye düşündüm..hiç sevmediğim 3lü seridir,doğal değil bana göre ama bu topaziolar sanki yapaylığından sıyrılmış gibi..

Burcu cok begendim canim cok cok dogal duruyo ya benim topaziolarla hic alakasi yok :) Benim gözlerim ela ama böyle kaynasmamisti topazio. Yavas yavas dogru yolu buluyolar sanirim bu soloticacilar :)

1-2 ton koyu demissin gercekte, ama yine mutlaka belli ediyodur rengini. Koyu renkler bazen cok daha dogal durabilio bence ama tabi cok koyu gözlerde kendini belli etmeyen lensler gibi degil de, daha cok böyle öcü gibi parlamayan pastel tonlardan bahsediyorum.. sanada cok yakismis güle güle kullan

pinaxcım soru şeklinde sormadığın için ben anlıyamadım cvp yazmam gerektiğini bu topaziolar benim değil lens sattığım arkadaşımdan bikaç günlüğüne aldığım lensler.
1-2 ton koyu demiştim gerçeği için evet gerçekte daha koyu rengini gün ışığında belli ediyor tabiki ama bi quartzo gibi ben burdayım demiyor, dediğin doğru koyu tonlar çok daha doğal duruyo ben önceki topaziolarıda biliyorum denemiştim çok çok açıkdı hiç doğal bulmamıştım ama bunu gerçekten çok doğAL ve çok güzel buldum tekrardan kusura bakma soru şeklinde sorduğunu farketmedimmm:26:

tatlim benm merak ettim guzel haberlerini :81::79: ilk firsatimda msndeyim iisalla karsilasiriz hemencecik bu aralar cok younum bi vakit bulup giredm

ay cok sevindirik oldum icelarin icine sinmesine cok yakismis bence en kisa zmnda gorusmek uzere diyim opuldun guzelcim :97:

Burdayim güzelcimm seni msnde yakalayamiycam o zaman bu gidisle :)

iyi ozaman bi ip ucu veriyorum sana ) imzama baksanaaaaaaa

burcucum gerçekten yeni topaziolar çok güzel olmuş..sana da çok yakışmışlar...zaten ne taksan yakışıyor ayrı konu
valla mavi arayıp da grafitenin çok gri durmasından ve azulun çok mavi durmasından yakınan ve 2 sinin arasında olan bir renk arayanlar için ideal..yeni topaziolar anladığım kadarıyla azul-grafite arası bir ton yakalamışlar..koyuluğu azulun koyuluğuna yaklaşmış ama onun daha pasteli...zor lens beğenen ben bile çok beğendim

Burdayim güzelcimm seni msnde yakalayamiycam o zaman bu gidisle :)

iyi ozaman bi ip ucu veriyorum sana ) imzama baksanaaaaaaa

cnmin ici guzellik gorustuk ama msgini yeni gordum cvp yazmadan olmaz hihihi. harika bir haber bu ne kdr sevindim mutlu oldum tatlim benm nazarlar degmesin

Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama ben bal rengi bir lens arıyorum...şöyle yeşermeyen ve grileşmeyen bal rengi...ve biraz da siyah hareye ihtiyacım var gibi...
saç ve kaş rengim değişti şu an saçım da kaşım da açık kestane (ama siyah duranından değil çikolata kahve gibi duranından) ve mavi ile yeşil lensim onlara yakışmadı çok renkli kaldılar..

nc ocre veya cor ocre kullananların fikrini alabilirmiyim ? :26:
bazı resimlerde çok gri görüyorum onları..şüphe içindeyim...elimde rainbow fantasy deep hazel var ama naturel olmayan bir sarı-bej tonu veriyor ve çok opak...en olmadı freshlook pure hazel alıcam galiba..
ocreler koyu gri lens takmış gibi çok mu açıyor gözü ?

Son düzenleme:
güneşcim teşekkür ederim güzel sözlerin için bende bidahaki seçimimde nc ocre alıcam charm ocrenin rengini biliyorum ve çok beğendim nasılsa çekinip 2. el lens almaya hiç gerek yok süresi dolsun alıcam hemen

kızlarr herkese selamlar forumu tkaip ediyorum ama hiç msj yazamadım sınav dönemini atlattım.. sevgili BAMBAM mellerin herkesin melinden daha şahane PP ve çok doğalllllllllll sevgili BURCU topaziolar cidden ne kdr doğal durmuş ve sana çok çoooook yakışmış sevgili PINAX imzadan sanki sezdim ben de Pp nazarlar değmesinnnn ama iceların süper süperrrrrrr çok çok yakışmış hepiniz çok güzelsiniz kızlar herkesin lensleri de süper bu arada benim meller bir doğallaştı sanki souflon la bana mı öyle geliyor anlamadım ama ton olarak açıldı mı nedir her gün takıyorum nerdeyse :))

burcucum senin charm ocre resimlerini görmüştüm ancak yine de sorayım resimler yanıltabiliyor çünkü..
bu ocrelerde çoğu resimde grileşme görüyorum..hatta bazı kişiler sanki bal rengi değil resmen gri lens takmış gibiler grafitenin bulanık olanı gibi duruyor...ondan dolayı bal rengini soloticadan almaya korkuyorum gerçek hayatta da böyleler mi yoksa freshlook pure hazel gibiler mi ?

ben bi nc ocre kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm canım=) çok doğal harika bir görüntüsü var ben çok memnunum ama senin beklentilerini karşılarmı bilmiyorum grimsi bi görüntüsü var hatta ben ona vuruluyorum gri tonlar sevdiğim için ve ocreler çok açıldı kızlar ilk aldığım gibi kesinlikle değiller...
güneşcim dediğin gibi ocre koyu gri lens takmış gibide değilde daha çok ela ağırlıklı gri gibi nasıl anlatılır bilmiyorum değişik farklı bi renk oluyor

Güneşcim,benim freshlook pure hazel kullandığım dönem de oldu,açık kahve gözde bu kadar damarlı durabilir bir lens,yani yakından tabi ama freshlookda insanlar zaten dibine girip merak ediyorlar lens mi değil mi diye,çünkü bi tuhaflık olduğunu gerçek göz olmadığını anlıyorlar dibine girip anlayınca soruyorlar ve hep gereksiz aynı dialoglar,ama solotica da mel açık yeşil tonunda ela olsa da anlaşılmıyor freshlook a göre,bombe yok ve doku ister istemez önemli oluyor,insanların gözünün içine yakın mesafeden bile bakabilmek önemli...
Rainbow a doku güzel damar yok ama fantasy line serisinde bombe fazla demiştin,ben kullanmadım ama bombe de önemli bir unsur,uzak mesafeden bir tuhaflık var diyip merak edip dibine girmelerinin sebeplerinden biri de bombe,elite line daha iyi olabilir gibi,bunlar benim gözlemlerim
Ben ocrenin yakışacağını düşünüyorum çünkü bir miktar yeşermede oluyor galiba o pure hazel daki renk gibi,çok da gri durmuyor gibi sanki yeni seride,tabi kullananlar daha iyi bilir,onlar yorumlasa daha iyi olabilir Güneşcim

yorumun için teşekkür ederim canım...zaten göz rengini açabilmesi için tabi ki içeriğinde beyaz noktacıklar da olması lazım..o yüzden hiç grileşmesin dersem gerçeğe uygun olmayan bir istek olur :)
yani grilik ağırlığı çok fazla değildir umarım

canım mesela jennifer lopezin şu resimlerindeki lensleri beğendim..eğer nc ocreler de günlük hayatta böyle duruyorlarsa düşünebilirim...gözlerim orta kızıl-kahve....böyle mi duruyorlar nc ocreler ?

Eki Görüntüle 149292 Eki Görüntüle 149291

berrylipsciğim ben de pure hazeli sadece 1 kere alıp kullanabilmiştim ve aklımda kaldığı kadarıyla freshlook lensleri içinde kahve gözle en iyi kaynaşan renge sahipti...ancak çabuk yırtıldıkları için 3-4 kez takabildim ve hatırladığım kadarıyla uzaklardan da rengini sarı sarı parlayıp belli eden bir renkti...o zaman siyah saçlıydım ve lens olduğu belli oluyordu ama yine de gözlerime sempatik bir hava vermişti...çok uzun süre kullanmadığım için senin kadar iyi yorum yapamam tabi bu renk hakkında bir de aynı lensi bugün alıp taksam o günkü tecrübesiz günlerimdeki gibi aynen beğenirmiyim bilemiyorum tabi o da var ama yırtıldığında çok üzüldüğümü ve içimde kaldığını bugün bile anımsıyorum..

rainbowun elite line hazel olanı çok doğal ancak haresiz oldukları için birşeyler eksik kalıyor..yani hareye ihtiyacım olduğu kesin...hareli diye fantasy aldım onlar da korku filmi lensleri gibiler ve göz rengi sonucu da bildiğin insan teni rengi
bakalım canım eğer ocre çok grileşiyorsa nc mel düşünücem sanırım :44: yeni saç rengi yüzünden hoşlanmadığım renklere kaldım ama bu saça da başkaları gitmiyor..napalım olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…