- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.421
kızlar evde otururken bakıyım bi dedim kaçak bağlantı buldumve hemen topazio resimlerimi albümüme ekledim ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz yanlız resimlerdekinden bir tık daha koyu
tsk ederim bitanem :) görüssek iyi olur bende özledim... hem güzel haberlerim vardir belki
icelar icime sindi güzelim, görenler bayildi bende yakistigini düsünüyorum :))) bundan sonra bide charm meli mi alirim ve lens sevdam biter insallah :79:
tatlim benm merak ettim guzel haberlerini :81::79: ilk firsatimda msndeyim iisalla karsilasiriz hemencecikbu aralar cok younum bi vakit bulup giredm
ay cok sevindirik oldum icelarin icine sinmesinecok yakismis bence en kisa zmnda gorusmek uzere diyim opuldun guzelcim :97:
evet gerçektede en az bu kadar doğal diyebilirim önceki seri için hayır yapay diye söylüyodum hep fakat bunada bi o kadar güzel ve doğal bulduğumu söylemeliyim bunun nedenide öncekinden çok çok hatta şöyle söylüyüm 3-4 tık daha koyu olduğunu düşünüyorum koyu olması ister istemez doğallık katıyo lense
Burdayim güzelcimmseni msnde yakalayamiycam o zaman bu gidisle :)
iyi ozaman bi ip ucu veriyorum sana) imzama baksanaaaaaaa
güneşcim teşekkür ederim güzel sözlerin için bende bidahaki seçimimde nc ocre alıcam charm ocrenin rengini biliyorum ve çok beğendim nasılsa çekinip 2. el lens almaya hiç gerek yok süresi dolsun alıcam hemen
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama ben bal rengi bir lens arıyorum...şöyle yeşermeyen ve grileşmeyen bal rengi...ve biraz da siyah hareye ihtiyacım var gibi...
saç ve kaş rengim değişti şu an saçım da kaşım da açık kestane (ama siyah duranından değil çikolata kahve gibi duranından) ve mavi ile yeşil lensim onlara yakışmadı çok renkli kaldılar..
nc ocre veya cor ocre kullananların fikrini alabilirmiyim ? :26:
bazı resimlerde çok gri görüyorum onları..şüphe içindeyim...elimde rainbow fantasy deep hazel var ama naturel olmayan bir sarı-bej tonu veriyor ve çok opak...en olmadı freshlook pure hazel alıcam galiba..
ocreler koyu gri lens takmış gibi çok mu açıyor gözü ?
Güneşcim,benim freshlook pure hazel kullandığım dönem de oldu,açık kahve gözde bu kadar damarlı durabilir bir lens,yani yakından tabi ama freshlookda insanlar zaten dibine girip merak ediyorlar lens mi değil mi diye,çünkü bi tuhaflık olduğunu gerçek göz olmadığını anlıyorlar dibine girip anlayınca soruyorlar ve hep gereksiz aynı dialoglar,ama solotica da mel açık yeşil tonunda ela olsa da anlaşılmıyor freshlook a göre,bombe yok ve doku ister istemez önemli oluyor,insanların gözünün içine yakın mesafeden bile bakabilmek önemli...Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama ben bal rengi bir lens arıyorum...şöyle yeşermeyen ve grileşmeyen bal rengi...ve biraz da siyah hareye ihtiyacım var gibi...
saç ve kaş rengim değişti şu an saçım da kaşım da açık kestane (ama siyah duranından değil çikolata kahve gibi duranından) ve mavi ile yeşil lensim onlara yakışmadı çok renkli kaldılar..
nc ocre veya cor ocre kullananların fikrini alabilirmiyim ? :26:
bazı resimlerde çok gri görüyorum onları..şüphe içindeyim...elimde rainbow fantasy deep hazel var ama naturel olmayan bir sarı-bej tonu veriyor ve çok opak...en olmadı freshlook pure hazel alıcam galiba..
ocreler koyu gri lens takmış gibi çok mu açıyor gözü ?
ben bi nc ocre kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm canım=) çok doğal harika bir görüntüsü var ben çok memnunum ama senin beklentilerini karşılarmı bilmiyorum grimsi bi görüntüsü var hatta ben ona vuruluyorum gri tonlar sevdiğim için ve ocreler çok açıldı kızlar ilk aldığım gibi kesinlikle değiller...
güneşcim dediğin gibi ocre koyu gri lens takmış gibide değilde daha çok ela ağırlıklı gri gibi nasıl anlatılır bilmiyorum değişik farklı bi renk oluyor
Güneşcim,benim freshlook pure hazel kullandığım dönem de oldu,açık kahve gözde bu kadar damarlı durabilir bir lens,yani yakından tabi ama freshlookda insanlar zaten dibine girip merak ediyorlar lens mi değil mi diye,çünkü bi tuhaflık olduğunu gerçek göz olmadığını anlıyorlar dibine girip anlayınca soruyorlar ve hep gereksiz aynı dialoglar,ama solotica da mel açık yeşil tonunda ela olsa da anlaşılmıyor freshlook a göre,bombe yok ve doku ister istemez önemli oluyor,insanların gözünün içine yakın mesafeden bile bakabilmek önemli...
Rainbow a doku güzel damar yok ama fantasy line serisinde bombe fazla demiştin,ben kullanmadım ama bombe de önemli bir unsur,uzak mesafeden bir tuhaflık var diyip merak edip dibine girmelerinin sebeplerinden biri de bombe,elite line daha iyi olabilir gibi,bunlar benim gözlemlerim
Ben ocrenin yakışacağını düşünüyorum çünkü bir miktar yeşermede oluyor galiba o pure hazel daki renk gibi,çok da gri durmuyor gibi sanki yeni seride,tabi kullananlar daha iyi bilir,onlar yorumlasa daha iyi olabilir Güneşcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?