- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.441
yorumun için teşekkür ederim canım...zaten göz rengini açabilmesi için tabi ki içeriğinde beyaz noktacıklar da olması lazım..o yüzden hiç grileşmesin dersem gerçeğe uygun olmayan bir istek olur :)
yani grilik ağırlığı çok fazla değildir umarım
canım mesela jennifer lopezin şu resimlerindeki lensleri beğendim..eğer nc ocreler de günlük hayatta böyle duruyorlarsa düşünebilirim...gözlerim orta kızıl-kahve....böyle mi duruyorlar nc ocreler ?
Eki Görüntüle 149292 Eki Görüntüle 149291
griliği çok ağır değil yani bende duruşu böyle. jenniferin resimdeki gözlerine yakın bi renk nc ocreler canım
kızlarr herkese selamlar forumu tkaip ediyorum ama hiç msj yazamadım sınav dönemini atlattım.. sevgili BAMBAM mellerin herkesin melinden daha şahanePP ve çok doğalllllllllll sevgili BURCU topaziolar cidden ne kdr doğal durmuş ve sana çok çoooook yakışmış sevgili PINAX imzadan sanki sezdim ben de Pp nazarlar değmesinnnn ama iceların süper süperrrrrrr çok çok yakışmış hepiniz çok güzelsiniz kızlar herkesin lensleri de süper bu arada benim meller bir doğallaştı sanki souflon la bana mı öyle geliyor anlamadım ama ton olarak açıldı mı nedir her gün takıyorum nerdeyse :))
teşekkür ederim canım bunu duyunca çok rahatladım
evet bence de nc ocreler nc mellerden daha yakın jennifer lopezin rengine..çünkü nc meller bazı durumlarda bariz yeşerebiliyor ama jennifer lopezinkiler daha pastel görünüyor..bariz yeşil olmasındansa hafif bir grileşmeyi yeğlerim..zaten amacım bariz bir renk olmaması...teşekkür ederim tekrar..ben de nc ocreye karar verdim o zaman
brownicimm cnm oncelikle kocaman bi gecmis olsun sinavlar icin dilerim harika sonuclar alirsinmeller icin guzel yorumun icin cok tesekkur ederim hayatim cnm cok mutlu oldum begendigine
cnmin ici guzellik gorustuk ama msgini yeni gordum cvp yazmadan olmaz hihihi.harika bir haber bu ne kdr sevindim mutlu oldum tatlim benm nazarlar degmesin
sevgili PINAX imzadan sanki sezdim ben dePp nazarlar değmesinnnn ama iceların süper süperrrrrrr çok çok yakışmış hepiniz çok güzelsiniz kızlar herkesin lensleri de süper bu arada benim meller bir doğallaştı sanki souflon la bana mı öyle geliyor anlamadım ama ton olarak açıldı mı nedir her gün takıyorum nerdeyse :))
bende hidrocharme ice almak istiorum ama nasıl duracak çok emin diilim vetman lütfen yardımm...siyah saçlı buğday tenliyim...sence yakışırmı??ben yıllarca b&l un optima color blue sunu kullandım çok yakışıo ama artk üretimden kaldrmışlarsence charme ice nası durur ghözlerim koyu kahve..tşekkürler.
evt crstal bu renk arkadaşlar benimde favori renklerimden birisi özellikle bu çocukda durusuna hayran kaldım
crstal
evt crstal bu renk arkadaşlar benimde favori renklerimden birisi özellikle bu çocukda durusuna hayran kaldım
crstal
,canım charm ıcelar yakışır ama ıceları alırken şöyle düşünün mutlaka resimlerden 1 ton koyudur öytle çok belirgin bir mavisi yok ıceların onu hesaba katarak almanızı tavsiye ederim normalde çok doğal ve güzel bir renk charm ıcelar:)bende hidrocharme ice almak istiorum ama nasıl duracak çok emin diilim vetman lütfen yardımm...siyah saçlı buğday tenliyim...sence yakışırmı??ben yıllarca b&l un optima color blue sunu kullandım çok yakışıo ama artk üretimden kaldrmışlarsence charme ice nası durur ghözlerim koyu kahve..tşekkürler.
herkese iyi akşamlar.arzu hanım dan ilk crystal lerimi bugün aldım.. muhteşem beklediğimin de ötesinde.size bir kez de burdan teşekkür etmek isterim.herkese lenslerini iyi günlerde kullanması dileklerimle iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?