Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

griliği çok ağır değil yani bende duruşu böyle. jenniferin resimdeki gözlerine yakın bi renk nc ocreler canım

griliği çok ağır değil yani bende duruşu böyle. jenniferin resimdeki gözlerine yakın bi renk nc ocreler canım

teşekkür ederim canım bunu duyunca çok rahatladım
evet bence de nc ocreler nc mellerden daha yakın jennifer lopezin rengine..çünkü nc meller bazı durumlarda bariz yeşerebiliyor ama jennifer lopezinkiler daha pastel görünüyor..bariz yeşil olmasındansa hafif bir grileşmeyi yeğlerim..zaten amacım bariz bir renk olmaması...teşekkür ederim tekrar..ben de nc ocreye karar verdim o zaman

brownicimm cnm oncelikle kocaman bi gecmis olsun sinavlar icin dilerim harika sonuclar alirsin meller icin guzel yorumun icin cok tesekkur ederim hayatim cnm cok mutlu oldum begendigine

umarım beklentilerini karşılar canım şimdiden güle güle kullan

Merhaba kizlar
On yildir lens kullaniyorum. Bu kez solotica almayi dusunuyorum. Birkac gundur buradaki yazilari okuyorum. Kafam cok karisti. Gözlerim orta kahve. Acik tenliyim. Saclarim koyu kestane. Saclarim eskiden platindi. Ama androgenetik dokulme basladi bende. Saclarimi boyatamayacam artik Lenste yesil tonlarin bana yakismadigini dusunuyorum hatta herkes oyle soyluyor. Hep mavi-gri kullandim. Bana da yardimci olur musunuz? Lutfen

Son düzenleme:
bende hidrocharme ice almak istiorum ama nasıl duracak çok emin diilim vetman lütfen yardımm...siyah saçlı buğday tenliyim...sence yakışırmı??ben yıllarca b&l un optima color blue sunu kullandım çok yakışıo ama artk üretimden kaldrmışlar sence charme ice nası durur ghözlerim koyu kahve..tşekkürler.

cnmin ici guzellik gorustuk ama msgini yeni gordum cvp yazmadan olmaz hihihi. harika bir haber bu ne kdr sevindim mutlu oldum tatlim benm nazarlar degmesin

CANIM benim cok cok cok sagol

Cok cok tsk ederim brownicim :))) mellerini severek takmana sevindim canim, nazar degmesin aman

Merhaba ozynicky ben en son hidrocharm ice aldim. Albümümde resimler var... Gözlerim koyu kahve demissin, beklentilerini karsilar mi bilemiyorum benim gözlerim acik kahve-ela--- kararini etkilemek istemem tabi ama sanirim nc biraz daha yumusak duracaktir senin gözünde.

herkese iyi akşamlar.arzu hanım dan ilk crystal lerimi bugün aldım.. muhteşem beklediğimin de ötesinde.size bir kez de burdan teşekkür etmek isterim.herkese lenslerini iyi günlerde kullanması dileklerimle iyi akşamlar

Yeni lens alıcam ama bir türlü karar veremedim cor mel kullanıyodum gözlerim neredeyse siyah gibi o yüzden hiç güzel durmadı ne önerirsinz char ocre charm grafite charm ice nc crystal arasından bi secim yapmam lazım bana bir yardım edin :)

Ya bu cocugun kendi gözüde kesin koyu degildir! Koyu gözde hayatta böyle durmaz...

Ama orjinal durmus cocukta :) yakismis

,canım charm ıcelar yakışır ama ıceları alırken şöyle düşünün mutlaka resimlerden 1 ton koyudur öytle çok belirgin bir mavisi yok ıceların onu hesaba katarak almanızı tavsiye ederim normalde çok doğal ve güzel bir renk charm ıcelar:)

güle gülen kullanın sevgiili tolunay resim isterizzz

kızlar konuyla alakasız olacak ama lens temizleme makineleri var bunlardan kullananınız oldu mu?
ben kendi lenslerimi bir arkadaşımın bu bahsettiğim cihazında temizlettim. ağırlaşma yapıyordu. bir taktım yeni alınmış gibi oldu lens.
arkadaşım da bu cihazı yeni aldığı için şu konuda şüphelerimiz var, bu alet uzun vadede lenslere zarar veriyor mı yıpratma, aşındırma, boyasında zedeleme vs. gibi..
uzun zamandır bundan kullanan varsa, açıklarsa çok sevinirim??

Arzu hanim henuz ozel mesaj atamiyorum
nc grafitte yi onermissiniz hidrocor grafitte ye gore daha koyu diil mi lacivert gibi durmasin bende :) hatta corlarda da yeni seriler koyumus. bir de benim gozler iri. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…