Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hanim henuz ozel mesaj atamiyorum
nc grafitte yi onermissiniz hidrocor grafitte ye gore daha koyu diil mi lacivert gibi durmasin bende :) hatta corlarda da yeni seriler koyumus. bir de benim gozler iri. ne dersiniz?

işte bendeki nc grafiteler eski seri açık olanlardan yeni grafitelerin tüm modelleri koyu zaten o konuda garanti vermemem ama elimdekilerin açık olduklarını biliyorum..

Arkadaşlar bugün nc ocre siparişi verdim..
çünkü ocrenin cor olanını beğenmedim çok açık ve soluk duruyordu...charm serisinin de kalın haresi ve bombeli durabileceği endişesiyle ocreyi nc den seçtim..
fakat nc nin en az opak olan seri olduğu söyleniyordu...
orta kızıl kahve gözde gözlerimi ne kadar açar ve ne kadar mesafeden belli olur ? ya hiç belli olmaz da şeffaf lens gibi durursa :44:
nette çok fazla nc ocre resmi de bulamadım...bal rengi dursun istiyorum...

Son düzenleme:

Bayıldım ! Bayıldım ! aylardır bakmamıştım topiğe neler neler olmuş eski seriyi nerden buldun tatlım ? özelden yazarsan çok memnun olurum . bendeki yeni seri quartzoları 1-2 kere taktım ve aylardır elimi sürmedim yazık oluyor valla sırf kullanılsın diye kullansam mı ki :18: aslında almak isteyen olursada ulaşabilir bana. tertemiz duruyor şişelerinde

mesaj sayım yeterli olamadığından özel mesaj atmıyorum eğer satarsanız fiyat olarak ne düşünüyorsunuz ? :)

Arkadaşlar nc ocrelerim elime geçti...az sonra resim yükleyeceğim

güle güle kullan cnm :)

bu arada az önce yine eski sayfaları okurken gördüm opti free solüsyon lensleri koyulaştırıyormuydu ya ilk defa duydum demekki benim B&L lenslerim o yüzden günden güne koyulaşıyormuşş peki hangi solüsyon koyulaştırmaz acaba bilgisi olan varmı? solotica alcam onların da koyulaşmasını istemem

sağol canım :)
evet canım opti free koyulaştırıyor...sauflon all in one light kullanıyorum ben..onlar daha açık renk gösteriyor :)

hmm iice araştırıyım bakalım çünkü koyulaşınca hiç doğal durmuo lensler ya :/ bu ay solotica alcaktım ama artık gelecek aya kaldı hidrocor ocre veya hidrocor mel düşünüyorum ama arada kararsız kalıyorum.sen resimleri koy da onlara da bakıyım merak ettim nasıl durduğunu :97:

nc ocrelerin ilk resimleri :)
burada çok kapalı bir hava var ve resimler biraz aceleye geldi kusura bakmayın artık
daha sonra daha aydınlatıcı resimler yüklerim :) pencere önü ve oda içi çekimleri..daha aydınlık olanlar pencere önünde çekildiler..flaş ve makyaj yok...bu arada karar vermemde yardımcı olan ve içimi rahatlatan bütün arkadaşlara teşekkür ederim

evet yıllık olarak iyi ama ilk defa kullanacağm ya renkte kullanımım da sıkıntı olursa ilk etapta aylık falan istiyorum

tamam tatlım ben direk ona bakayım baktım takıp çıkarabiliyorum o zaman mel alayım hoşuma gitti dediğin gibi... ela ve yeşili nasıl peki? bide hareli mi iyi?

tamam tatlım ben direk ona bakayım baktım takıp çıkarabiliyorum o zaman mel alayım hoşuma gitti dediğin gibi... ela ve yeşili nasıl peki? bide hareli mi iyi?

canım benim şu an aldığım yeni lenslerin renginin adı ocre...meller ocrelerden daha sarılar...
ela türünde lens olarak bu markada mel ile ocre var...yeşil olarak verde ve verde marine var ancak onlar pek tercih edilmeyen, koyu ve canlı renkler...soloticada doğal ve tam bir açık yeşil diyebileceğimiz renk yok canım...haresiz modelini de kullandım bu markanın ama bu son aldığım hareli seri..yani natural colorslar daha hoşuma gitti...

Son düzenleme:
hımm hareli bunda iyi diyosun pekii... tecrübeleneyim ancak o zaman olur o freshlook ela ve yeşil nasıl? pure hazelden sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…