Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hımm hareli bunda iyi diyosun pekii... tecrübeleneyim ancak o zaman olur o freshlook ela ve yeşil nasıl? pure hazelden sonra?

yani aslında tam olarak daha iyi de demem doğru değil..şöyle ki..seçtiğin renge bağlı..ben mesela başka renklerin haresiz halini (mavi ve yeşilin) almıştım onlar öyle hoşuma gitmişti ancak bu renk için bu rengin haresizi gördüğüm resimlerde diğer haresiz renkler kadar hoş durmuyordu çiğ duruyordu...
bal rengi-ela tarzı lensler hareliyken daha iyi gözüküyorlar bence...

canım ben o sorduğun renkleri kullanmadım ancak duyduğuma göre freshlookun haresiz yeşili hareli olandan daha doğalmış..hareli olan bombeli gözüküyormuş...

tamam tatlım o zaman haresiz bakıyorum hazeli çok saol uğraştırdım bugün seni tekrardan hayırlı olsun ocre ların

Son düzenleme:
Özür dilerim, yanlış anlama ama ben sevmedim Ocreleri, pek bi fark yok normal kahverengi gözden Kozmetik lensin amacı göz rengini değiştirmek değil mi? Çok bişey farketmicekse lüzum yok bence o kadar para verip Solotica almaya.

sorun değil yanlış anlamadım zevk meselesi tabi ki...benim elimde zaten radikal değişim yapan çok canlı renklerde lensler de var..bir de böylesini de edinmek istedim çünkü diğer renklerim her şartta kullanılacak renkler değillerdi...ayrıca bu fotoların kapalı ve gri bulutlu bir havada çekildiğini ve resimlerde olduğundan koyu çıktıklarını da belirtmek isterim...göz rengi açma derecesinden ve opaklığından memnun kaldım açıkcası..beklentilerimin üzerinde sonuç elde ettim :)

Başka lenslerin de varsa ayrı tabi:) Zaten sen beğendikten sonra mesele yok, güle güle kullan canım

güneşcim nc ocrelerin hayırlı olsun güle güle kullan beğenmenede çok sevindim canımama ben resimleri göremedim neden ki acaba?:26:

güneşcim nc ocrelerin hayırlı olsun güle güle kullan beğenmenede çok sevindim canımama ben resimleri göremedim neden ki acaba?:26:

sağol canım resmin yüklendiği sitede görüntüleme sorunları olabilir..ben ayrıca eklenti olarak mesaja ekliyorum senin için ve diğer göremeyenler için...üzerine tıklayınca büyür resimler..
hava çok kapalı ve resimler aceleye geldi biraz...

güneşcim ben ocre aşığıyım inan çok beğendim ama ocre doğal bi ton olduğu için en azından tek bi eyeliner'la muhteşem duruyolar ben çok beğendim lens dediğin ilk önce doğal olucak sonra renkli tabiki ama ocrenin havası apayrı ben çok fazla övgüler aldım ocrelerle mağzada çalışandan tut kuaförüme hatta yolda bi erkek tarafından durdurulup gözlerin çok güzel bile denildi şuan sana sıradan renksiz bi lens gibi gelicek ama kullandıkca dahada seviceksin emin ol güzel günlerde kullan haresi daha ince muhteşem

sağol burcucum o iltifatlarda mutlaka senin güzelliğinin de payı vardır canım
canım ben açıkcası ilk defa farklı bir seriden aldığım için opaklık ve gözrengi açma konusunda şüphelerim vardı ancak cor serisinden çok da bir farkı olmadığını gördüm..pupil geçişi de hiç rahatsız edici değil...belki rengin ve rolu vardır...zaten benim gözler ocreye çok yakın bir renk...bana yardımcı olan arkadaşlar da öyle demişlerdi zaten...yok kesinlikle sıradan bir lens gibi gözükmediler gözüme..ve beklediğimden daha çok açtılar gözrengimi ancak fotolar kapalı havada çekildiği için fotolara tam yansımadı..gözlerim jennifer lopezinkinden daha bile açık oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…