- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.481
hımm hareli bunda iyi diyosun pekii... tecrübeleneyim ancak o zaman olur ofreshlook ela ve yeşil nasıl? pure hazelden sonra?
tamam tatlım o zaman haresiz bakıyorum hazelinkini çok saol uğraştırdım bugün seni tekrardan hayırlı olsun ocre ların
umutlandım bulurum galibaalınca foto koyarım
Özür dilerim, yanlış anlama ama ben sevmedim Ocreleri, pek bi fark yok normal kahverengi gözdenKozmetik lensin amacı göz rengini değiştirmek değil mi? Çok bişey farketmicekse lüzum yok bence o kadar para verip Solotica almaya.
sorun değil yanlış anlamadım zevk meselesi tabi ki...benim elimde zaten radikal değişim yapan çok canlı renklerde lensler de var..bir de böylesini de edinmek istedim çünkü diğer renklerim her şartta kullanılacak renkler değillerdi...ayrıca bu fotoların kapalı ve gri bulutlu bir havada çekildiğini ve resimlerde olduğundan koyu çıktıklarını da belirtmek isterim...göz rengi açma derecesinden ve opaklığından memnun kaldım açıkcası..beklentilerimin üzerinde sonuç elde ettim :)
güneşcim nc ocrelerin hayırlı olsun güle güle kullan beğenmenede çok sevindim canımama ben resimleri göremedim neden ki acaba?:26:
sağol canımresmin yüklendiği sitede görüntüleme sorunları olabilir..ben ayrıca eklenti olarak mesaja ekliyorum senin için ve diğer göremeyenler için...üzerine tıklayınca büyür resimler..
hava çok kapalı ve resimler aceleye geldi biraz...
şimdi gördüm canım çok güzel ve doğal durmuş çok beğendim güle güle iyi günlerde tak=)
sağol canımresmin yüklendiği sitede görüntüleme sorunları olabilir..ben ayrıca eklenti olarak mesaja ekliyorum senin için ve diğer göremeyenler için...üzerine tıklayınca büyür resimler..
hava çok kapalı ve resimler aceleye geldi biraz...
şimdi gördüm canım çok güzel ve doğal durmuş çok beğendim güle güle iyi günlerde tak=)
teşekkür ederim canım
güneşcim ben ocre aşığıyım inan çok beğendim ama ocre doğal bi ton olduğu için en azından tek bi eyeliner'la muhteşem duruyolar ben çok beğendim lens dediğin ilk önce doğal olucak sonra renkli tabiki ama ocrenin havası apayrı ben çok fazla övgüler aldım ocrelerle mağzada çalışandan tut kuaförüme hatta yolda bi erkek tarafından durdurulup gözlerin çok güzel bile denildişuan sana sıradan renksiz bi lens gibi gelicek ama kullandıkca dahada seviceksin emin ol güzel günlerde kullan haresi daha ince muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?