- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.901
cnm çok güzel durmuş.bnm gözrengim seninkiyle aynı.sence charm ocre mi güzel yoksa nc ocremi?charm ocre li video yada foton varsa nolur eklermisin cnm rica etsem
teşekkür ederim canım...yanlız bende charm ocre yok...yani hiç kullanmadım..ama bana sorarsan charm olan pek doğal gözükmüyor..çok kalın ve simsiyah haresi var ve diğerlerine göre daha bombeli bir seri..ama kullanıp memnun kalanlar da var..yani biraz da zevk ve tercih işi...ben ncleri daha kibar buluyorum charmlara göre...
bence soloticada kendi gözün gibi duran lensler cormel ve cor ocre kendı gözün gibi oluyor cor mellerimden son derece memnunum insanlarla rahatca gözgoze gelebılıorum konsantrem dağılmıorben bambam hariç nc serisini doğal bulmuorum charmeda çok kalın fotolarda uzaktan göz alıcı fakat yakından ofsayt bence.bence en doğal renkler herkeste cor melcor ocre icemint açık ela gözlerde corserisi müthiş oluyor dalıah da olduğu gibi siyah gözlerdede grafıtte yı çok doğal buluorum..:76:
cnmmmmm tesekkur ederımmmm... sende cok beyendim cor ice ııııı... cok yakısmıs sanaa... crystal de dusundum ama cor ice mavılenıyor crıstal dırek gri diye cor ice daha guzel gıbı geldı... bgn heralde ya topazıo ya cor ıce sıparıs vericem yada ıkısınıde :))) cok saollll
canım hıdrocor meller açıldı eminim yeni seri nc melleride açtılar yarın yenileri geliyor bakalım görücez açılıp açılmadıgını:)Vetmancım,en son çıkan serideki nc meller açılmış mı?
Selam tatlım vetman:)) ben yeşile dönebilir belki diye carm ice lardan bahsettim. Sedosh unkiler çok güzel durmuş bayıldım, onu söylüyordum, charm ice bende yeşile dönermi diye
sedosh canim merhaba! sen cor ice almayi dusunuyorsun.. charmelardan memnun diil misin? cok mu koyu merak ettim :)
cnm benm bettycik tesekkur ederim begenmene cok mutlu oluorm valla
sedosh rica ederim cnm ne demekayrica tesekkur ederim begendigine sevindim. aslinda charm icela az cok benziorlar yapi olarak aynilar boyamasi ve opakligi acisindan. bir hare farki var aralarinda. ama hareden dolayi midir nedir bilemiorm cor serisinde renk daha acik ve grimsi oluor die biliorm ben charm a kiyasla. crystal de sari noktaciklar mevcut sanirim dedigin gibi ice daha mavi gri ona kiyasla eger ki bu ton ariorsan crystal dusunmemekte haklisin cnm. simdiden hayirli olsun seciminde de kolay gelsin hihi alinca resimlerini bekliorz merakla
kızlarrr ben kahverengi gözlüyüm.. beyaz tenliyim kaqşlarımda siyah.. yalnız gözbebeğim küçük solotica mel yada ocre yakışır mı?? bide göz bebeğim küçük olduğu için abez durur mu yada kayma
cnmmm cor ıce aldım bendee topazıo ve quartzoda :) ... dayanamadım hastalıkkk olduuuuuu yakında resımlerı eklerımmmmm bana yardımcı oldugun ıcın tesekkur ederımmmmm cor ıceları sende gordukten sonra almaya karar verdım :)xxx
solotica hastalik yapior kesinlikle ben de 3. yu alicam azcik daha bekliorm renklerin gecen yazki kadar acilmasi umuduyla simdiden gule gule kullan sedoshcum bakalim favorin hangisi olacak merakla bekliorm rica ederim cnm ne demek bisi yapmadim ki ben. iisalla icine siner cok cok begenirsin
cnm,yeni gelecek olan lenslerin renkleri daha mı açık olcakmş.bende almayı düşünüyrm o zmn bende mi beklesem acaba?
canım büyük ihtimal lenslerinde protein birikmiş aosept plus die bir soluson var onda bu sorunu halledebilirsin yada eczanelerde protein temizleme tabletleri mevcut onlarla sorununu halledebilirsinkızlar bana bi akıl verin nolurbir optikçiden aldığım lenslerde bulanıklık var.lensleri ışığa tutup baktığımda ortasında nokta nokta kabarcık gibi lekeler görüyorum ve lensleri defalarca temizledim ovaladım noktacıklar hala var lensleri aldığım yere geri yolladım kontrol etmeleri için ama lensi satan kişi lenslerde bozukluk olmadığını benim söylediğim noktacıkları görmediğini iddia ediyor.şimdi ben bu lenslerde hata olduğunu nasıl ispatlayabilirim?
canım büyük ihtimal lenslerinde protein birikmiş aosept plus die bir soluson var onda bu sorunu halledebilirsin yada eczanelerde protein temizleme tabletleri mevcut onlarla sorununu halledebilirsin
Kızlar bugun yeni nc meller geldi topaziolar geldi renkleri inanılmaz açılmış topaziolar boncuk mavi nc mellerde geçen seneki gibi Brchnrc canımmm müjde nc meller açılmış:)
ama ablacım hiç kullanmadım ki lensleripaketini açtığımdan beri böyle yani ilk taktığımdan beri bulanık zaten 2-3 kere taktım o da bulanıklık geçmiş mi diye bakmak için hemen çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?