Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm çok güzel durmuş.bnm gözrengim seninkiyle aynı.sence charm ocre mi güzel yoksa nc ocremi?charm ocre li video yada foton varsa nolur eklermisin cnm rica etsem

teşekkür ederim canım...yanlız bende charm ocre yok...yani hiç kullanmadım..ama bana sorarsan charm olan pek doğal gözükmüyor..çok kalın ve simsiyah haresi var ve diğerlerine göre daha bombeli bir seri..ama kullanıp memnun kalanlar da var..yani biraz da zevk ve tercih işi...ben ncleri daha kibar buluyorum charmlara göre...

Son düzenleme:

gunescim ben de charm ice dusunuyordum ama ringi cok mu belirgin olur diye tereddut ediyordum bak simdi bu yazindan sonra tirstim:)

cnm benm bettycik tesekkur ederim begenmene cok mutlu oluorm valla

sedosh rica ederim cnm ne demek ayrica tesekkur ederim begendigine sevindim. aslinda charm icela az cok benziorlar yapi olarak aynilar boyamasi ve opakligi acisindan. bir hare farki var aralarinda. ama hareden dolayi midir nedir bilemiorm cor serisinde renk daha acik ve grimsi oluor die biliorm ben charm a kiyasla. crystal de sari noktaciklar mevcut sanirim dedigin gibi ice daha mavi gri ona kiyasla eger ki bu ton ariorsan crystal dusunmemekte haklisin cnm. simdiden hayirli olsun seciminde de kolay gelsin hihi alinca resimlerini bekliorz merakla

Vetmancım,en son çıkan serideki nc meller açılmış mı?
canım hıdrocor meller açıldı eminim yeni seri nc melleride açtılar yarın yenileri geliyor bakalım görücez açılıp açılmadıgını:)
Selam tatlım vetman:)) ben yeşile dönebilir belki diye carm ice lardan bahsettim. Sedosh unkiler çok güzel durmuş bayıldım, onu söylüyordum, charm ice bende yeşile dönermi diye

yok tatlım ne charm ıce nede charm grafite yada azul rengi asla yeşile dönmez yeşile dönmesi için içinde sarımsı bir boyama yada kahverengi tonlarda bir boyama olması lazım ancak bu renklerde mavi tonunun dışında başka renk yok o yüzden yeşile dönemez:)Bak topazionun pupil boşlugunda hafif bir sarı boyama var buda lensin bazı gözlerde yeşilimsi durmasına neden oluyordu ancak soloticanın diğer mavilerinde bu olmaz:)

sedosh canim merhaba! sen cor ice almayi dusunuyorsun.. charmelardan memnun diil misin? cok mu koyu merak ettim :)

ezginaz hayır canım charm larımdan cok memnunummmmmm ve onlara bayılıyorum... cok dogal ve cok rahat bır lens... kenarları sıyah olan cercewesı benı hıc rahatsız etmıyor yanı kotu gorunmuyorr ben gozumde cok begendım ve her gorende cok beyenıyor ınan bana .... cor ıce da alıcam cunku ben bır lens hasdasıyım ve onunla bılıkte topazıo ve quartzoda alacam.. aama charmı beyenmedıgım ıcın degıl canımm sadece bır lens hastası oldugum ıcın :)) ... ayrıca ekleyım bebek mavısı gıbı duruyor resımlerrde... gercekte cok az daha koyu ama asla yesııllık yok goren herkes mavıler cok yakıstı dıyor...cor ıce resımlermıde atarım sana gelınce sen kıyas yaparsın canım :) ..

Son düzenleme:

cnmmm cor ıce aldım bendee topazıo ve quartzoda :) ... dayanamadım hastalıkkk olduuuuuu yakında resımlerı eklerımmmmm bana yardımcı oldugun ıcın tesekkur ederımmmmm cor ıceları sende gordukten sonra almaya karar verdım :)xxx

canım sana önerim ocre ancak göz bebegin küçükse o zaman nc serisi sende olmaz ben sana cor yada charm serisini öneririm.ocre yada mel rengini düşünebilirsin:)

solotica hastalik yapior kesinlikle ben de 3. yu alicam azcik daha bekliorm renklerin gecen yazki kadar acilmasi umuduyla simdiden gule gule kullan sedoshcum bakalim favorin hangisi olacak merakla bekliorm rica ederim cnm ne demek bisi yapmadim ki ben. iisalla icine siner cok cok begenirsin

Son düzenleme:

cnm,yeni gelecek olan lenslerin renkleri daha mı açık olcakmş.bende almayı düşünüyrm o zmn bende mi beklesem acaba?

Bu zamana kadar yani Soloticayla tanışmadan önce freshlook kullanırdım...Ama şimdi 2 yıldır soloticanın Lensten öte birşey olduğunu anladım!!!!Hemde 3 rengini aldım hastalık gibi cidden..yeni gelen serilerdende alıcam...

Nc Esmeralda -Charme İCE - ve Charme Graffitelerim var en çok esmeralda ve ice'larımı takıyorum...bebek gözü bir lens damarsız asla buğulu görmüyorsunuz almayı düşünen veya terreddüt eden arkadaslar varsa hiç düşünmeyin derim...Önemli olan ne istediğinize karar verin size mavi mi cok yakışıyor yoksa yeşil mi? Önce onu belirleyin ve gerisi renk seçmek

****Esmeralda çimen yeşili süper bi renk... (tavsiye ederim)
****Charme İce gri-mavi süper bi renk... (saçlarınız koyuysa kesin tercih edin)
****Charme Graffiti Mavi - lacivert inanılmaz doğal bir renk ( Her tene herkese çok yakışıyor)

cnm,yeni gelecek olan lenslerin renkleri daha mı açık olcakmş.bende almayı düşünüyrm o zmn bende mi beklesem acaba?

bilmiorm ki hayatim oole bi beklenti benimki surekli deistiriorlar gecen yaz cor melleri denemis cok begenmistim ama koyulasti biraz rengi sonradan o ara almadim pisman oldum bi umut takip ediorm renkleri simdi ))

kızlar bana bi akıl verin nolur bir optikçiden aldığım lenslerde bulanıklık var.lensleri ışığa tutup baktığımda ortasında nokta nokta kabarcık gibi lekeler görüyorum ve lensleri defalarca temizledim ovaladım noktacıklar hala varlensleri aldığım yere geri yolladım kontrol etmeleri için ama lensi satan kişi lenslerde bozukluk olmadığını benim söylediğim noktacıkları görmediğini iddia ediyor.şimdi ben bu lenslerde hata olduğunu nasıl ispatlayabilirim?

Kızlar bugun yeni nc meller geldi topaziolar geldi renkleri inanılmaz açılmış topaziolar boncuk mavi nc mellerde geçen seneki gibi Brchnrc canımmm müjde nc meller açılmış:)

canım büyük ihtimal lenslerinde protein birikmiş aosept plus die bir soluson var onda bu sorunu halledebilirsin yada eczanelerde protein temizleme tabletleri mevcut onlarla sorununu halledebilirsin

canım büyük ihtimal lenslerinde protein birikmiş aosept plus die bir soluson var onda bu sorunu halledebilirsin yada eczanelerde protein temizleme tabletleri mevcut onlarla sorununu halledebilirsin

ama ablacım hiç kullanmadım ki lensleripaketini açtığımdan beri böyle yani ilk taktığımdan beri bulanık zaten 2-3 kere taktım o da bulanıklık geçmiş mi diye bakmak için hemen çıkardım

Son düzenleme:
ama ablacım hiç kullanmadım ki lensleripaketini açtığımdan beri böyle yani ilk taktığımdan beri bulanık zaten 2-3 kere taktım o da bulanıklık geçmiş mi diye bakmak için hemen çıkardım

leonacım o benim başıma natural touchlarda geldi:)hiç kullanılmamış lensdede pupilinde tortu biriktiğini öğrenmiş oldum:)
Natural touchları taktıgımda bulanık görüyordum ısıga tuttum ortasında bir buzlu tortulu kısım vardı solusyon döktüm tırnak değdirmeden ovaladım ovaladım solusyon döktüm tekrar takrar ovaladım geçti ve bir daha hiç olmadı demek kullanılmamış lenstede oluyormuş bir dene istersen benim yaptıklarımı belki düzelir:)
sodoshcum çok güzel topaziolar boncuk boncuk olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…