- 5 Şubat 2011
- 80
- 3
- 96
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.921
nihayet lenslere bu aksam kavustum. tam istedigim gibi oldu. bombe yok. yalniz ters takinca cok cok az buyuk geldiler gozume ama o da goze batacak kadar belli degil. duz takinca hicbir sorun yok. pupil boslugu da beni rahatsiz etmedi gayet makul. b&l daki gibi bugulu degil gayet net goruyorum. su an resmi cekemiyorum cunku bendeki makinede flash var. gozumun isiga alerjisi oldugundan yarin ofiste arkadastan yardim alacagim. (ogle arasinda olacak muhtemelen cunku acayip yogun su aralar is.) lenslere gelirsek, super rahat, ince, batma hic yok (iki yonlu takilabildigi halde). taban rengimden dolayi bildigimiz buz mavisi ve gri karisimi oldu. yarin gun isiginda nasil olacaklar bilmiyorum, gorecegiz. su an basimda bir agri var ama bu is dolayisiyla mi lensten mi bilmiyorum. muhtemelen bademcik iltihabi ve is yogunlugundandir diyorum. ozetle bc ne kadar buyukse lens o kadar az bombeli oluyormus xD b&l'lari direkt tuvalete atip sifonu cekiverdim. yanarim onlara verdigim paraya xD akilsiz basin cezasini arada cuzdan da cekebiliyormus. Arzu hanima nezaketi, durustlugu ve sorumluluk bilinci icin yine tesekkur ederim ^^ yarin gorusmek uzere ^^
ezginaz hayır canım charm larımdan cok memnunummmmmm ve onlara bayılıyorum... cok dogal ve cok rahat bır lens... kenarları sıyah olan cercewesı benı hıc rahatsız etmıyor yanı kotu gorunmuyorr ben gozumde cok begendım ve her gorende cok beyenıyor ınan bana .... cor ıce da alıcam cunku ben bır lens hasdasıyım ve onunla bılıkte topazıo ve quartzoda alacam.. aama charmı beyenmedıgım ıcın degıl canımm sadece bır lens hastası oldugum ıcın :)) ... ayrıca ekleyım bebek mavısı gıbı duruyor resımlerrde... gercekte cok az daha koyu ama asla yesııllık yok goren herkes mavıler cok yakıstı dıyor...cor ıce resımlermıde atarım sana gelınce sen kıyas yaparsın canım :) ..
nihayet lenslere bu aksam kavustum. tam istedigim gibi oldu. bombe yok. yalniz ters takinca cok cok az buyuk geldiler gozume ama o da goze batacak kadar belli degil. duz takinca hicbir sorun yok. pupil boslugu da beni rahatsiz etmedi gayet makul. b&l daki gibi bugulu degil gayet net goruyorum. su an resmi cekemiyorum cunku bendeki makinede flash var. gozumun isiga alerjisi oldugundan yarin ofiste arkadastan yardim alacagim. (ogle arasinda olacak muhtemelen cunku acayip yogun su aralar is.) lenslere gelirsek, super rahat, ince, batma hic yok (iki yonlu takilabildigi halde). taban rengimden dolayi bildigimiz buz mavisi ve gri karisimi oldu. yarin gun isiginda nasil olacaklar bilmiyorum, gorecegiz. su an basimda bir agri var ama bu is dolayisiyla mi lensten mi bilmiyorum. muhtemelen bademcik iltihabi ve is yogunlugundandir diyorum. ozetle bc ne kadar buyukse lens o kadar az bombeli oluyormus xD b&l'lari direkt tuvalete atip sifonu cekiverdim. yanarim onlara verdigim paraya xD akilsiz basin cezasini arada cuzdan da cekebiliyormus. Arzu hanima nezaketi, durustlugu ve sorumluluk bilinci icin yine tesekkur ederim ^^ yarin gorusmek uzere ^^
ya arzu abla bu azul cok guzel gorunur bende boyle dururmu bu resımde cok beyendım ama baska resımlerde o kdr beyenmedım Eki Görüntüle 160500
bende boyle dururmuuuuu ?
durur canım hatta sende daha bile güzel durur:)
arzuuuu nerdesın sana ozel mesaj attım bakarmısınnnn
Merhaba.
Lütfen forum içinde yada özel mesajlardan ürün alışı,satışı,temini yada takası gibi paylaşımlar yapmayınız..
Forum da el emeği,kitap, oto ve emlak dışı tüm ürünlerin alışı yada satışı yasaktır..
Bu tür mesaj yada içerikler gördüğünüzde,mesajın alt kısmında yer alan Kötü İçerik butonundan biz yetkililere bilgilendirme yapınız..
Saygılar
Kadınlar Kulübü
Kızlar bugun yeni nc meller geldi topaziolar geldi renkleri inanılmaz açılmış topaziolar boncuk mavi nc mellerde geçen seneki gibi Brchnrc canımmm müjde nc meller açılmış:)
hmm bide öyle denim ozaman.zaten ben bu lensleri istemiyorum artık ya quartzo alıcam
arzu hanım bu yeni seri nc mellerin fotoğrafları varsa paylaşabilirmisiniz? ben albümlere de bakamıyorum nette de yok yeni seriler. şu çizikli görünüme takıldım ben resmen :)
merhaba arkadasşlar benimde guartzo lenslerim dün geldi renkleri çok güzel ama bende çok kayma ve neticesinde bulanık görme yaptı. moralim çok bozuk ne olcak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?