Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

nihayet lenslere bu aksam kavustum. tam istedigim gibi oldu. bombe yok. yalniz ters takinca cok cok az buyuk geldiler gozume ama o da goze batacak kadar belli degil. duz takinca hicbir sorun yok. pupil boslugu da beni rahatsiz etmedi gayet makul. b&l daki gibi bugulu degil gayet net goruyorum. su an resmi cekemiyorum cunku bendeki makinede flash var. gozumun isiga alerjisi oldugundan yarin ofiste arkadastan yardim alacagim. (ogle arasinda olacak muhtemelen cunku acayip yogun su aralar is.) lenslere gelirsek, super rahat, ince, batma hic yok (iki yonlu takilabildigi halde). taban rengimden dolayi bildigimiz buz mavisi ve gri karisimi oldu. yarin gun isiginda nasil olacaklar bilmiyorum, gorecegiz. su an basimda bir agri var ama bu is dolayisiyla mi lensten mi bilmiyorum. muhtemelen bademcik iltihabi ve is yogunlugundandir diyorum. ozetle bc ne kadar buyukse lens o kadar az bombeli oluyormus xD b&l'lari direkt tuvalete atip sifonu cekiverdim. yanarim onlara verdigim paraya xD akilsiz basin cezasini arada cuzdan da cekebiliyormus. Arzu hanima nezaketi, durustlugu ve sorumluluk bilinci icin yine tesekkur ederim ^^ yarin gorusmek uzere ^^

ne aldın cnmm crıstalmı aldın... hayırlısı olsun beyendıgıne cok sevındım... resım koy mutlaka

icemint aldim sedacigim ve cok tesekkurler ^^ tamam soz yarin koyacagim. bir kac kez denedim simdi ama flash isigindan gozlerim acik kalamadi. paso goz kapagimin resimleri cikti. lutfen kusura bakmayin ^^ yarin kesin koyacagim resimleri ^^

canim tesekkur ederim:) ancak okuyabildim cok yogundum kac gundur...

:)))mortiferacım hoşgeldin resimlerini bekliyoruz:)şimdi ıcemintler için zaman ver kendine ilk bir kaç gün rengi çok hoşuna bile gitmeyebilir daha sonra gün ışıgında 3-4 gün sonra doğallıgını ve gerçek göz rengi gibi renk değiştirdiğini görünce vazgeçemeyeceksin:))bende aynen öyle olmuştu

merhaba arkadaşlar, ben de lens araştırıyorum ama ilk olacakğı için denemeden almak istemedim.

vetman10 tüm mesajları okudum da sen tedarikçi olarak satış yapıyorsun.ben caddebostan taraflarındayım,buralarda bildiğin yer var mı? veya senin mağazan ne taraflarda?

Merhaba.

Lütfen forum içinde yada özel mesajlardan ürün alışı,satışı,temini yada takası gibi paylaşımlar yapmayınız..

Forum da el emeği,kitap, oto ve emlak dışı tüm ürünlerin alışı yada satışı yasaktır..

Bu tür mesaj yada içerikler gördüğünüzde,mesajın alt kısmında yer alan Kötü İçerik butonundan biz yetkililere bilgilendirme yapınız..

Saygılar

Kadınlar Kulübü

merhaba arkadasşlar benimde guartzo lenslerim dün geldi renkleri çok güzel ama bende çok kayma ve neticesinde bulanık görme yaptı. moralim çok bozuk ne olcak şimdi

mesajımın nasıl silineceğini bilemiyorum. sakıncalı bir içerikse silebilirsiniz.

Kızlar bugun yeni nc meller geldi topaziolar geldi renkleri inanılmaz açılmış topaziolar boncuk mavi nc mellerde geçen seneki gibi Brchnrc canımmm müjde nc meller açılmış:)

arzu hanım bu yeni seri nc mellerin fotoğrafları varsa paylaşabilirmisiniz? ben albümlere de bakamıyorum nette de yok yeni seriler. şu çizikli görünüme takıldım ben resmen :)

arzu hanım bu yeni seri nc mellerin fotoğrafları varsa paylaşabilirmisiniz? ben albümlere de bakamıyorum nette de yok yeni seriler. şu çizikli görünüme takıldım ben resmen :)

canımm fotoğrafını çekmeye fırsat olmadan bekleyenlerine gittiler ancak en kısa sürede kendi gözümde fotoğraflarını ekleyeceğim:)

merhaba arkadasşlar benimde guartzo lenslerim dün geldi renkleri çok güzel ama bende çok kayma ve neticesinde bulanık görme yaptı. moralim çok bozuk ne olcak şimdi

Benimde quartzolarım bugün geldi, aynen kayma yapıyor, çapı gözüme bayağı büyük, çok rahat olduğunu söyleyemem, rengide çok ahım şahım çıkmadı, bulanık görüyorum =/ Gece ışığında ancak böyle çıkıyor fotoğraf, belki sabah renge karşı olan fikrim değişir, ama çok rahatsız etti lens.. Bu arada, pupil boşluğuda çok fazla oldu, kötü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…