- Konu Sahibi White Mocha
- #30.201
arzu hanım merhaba çok uzun bi ara vermiştim şimdi görünce yeniden dayanamadım daha önce hidrocor mel almıştım Eki Görüntüle 1100416 foto da olan 2012 hidrocor mel idi şimdi yeniden almak istiyorum acaba yeni seri hakkında bilgi alabilir miyim ?![]()
merhaba architector wats updan resim gönderebilrim 0507 923 59 60
Arzu hanım merhaba,
Ben yaklaşık 3 gündür forumları deli gibi okuyorum..Çok koyu hatta siyaha yakın gözlerim var size danışmak ve mümkünse sipariş vermek istiyorum..Esmeralda, ve nc mel ile hidrocharme mel arasında kaldım..doğal durması tabiki tercih sebebim ama çok ben burdayım da demesin istiyorum.Esmeralda yı çok beğendim ama bazı gözlerde kayma yapınca belli oluyor lens olduğu..Koyu göz rengi olmasına rağmen açıyor esmeralda ama kayma problemini nasıl çözebiliriz ?
![]()
kayma herkezde olmuyor göz çapı solotica lenslere uyumsuz olan kişilerde kayıyor herkezin göz ölçüleri soloticalara uyumlu olmayabiliyor
yeni seri quartzo resim yüklermisiniz
son seri resim yüklüyorum tabiki ama elime son gelen quartzolar inanın aynı seri olmalarına rağmen resmen bir kısmı yeşil agırlıklı boyanmış diğer kısmı mavi ağırlıkda seri seriyi tutmuyor ben bile bu kadarda olmaz dedim yani