meraba kızlarrrr ben bir solotica aşığı olarak gecen sene vetmandan hidrocor mel almııştım okadar doğalki ama çok yeşil durmuştu bu sene ilkkez numaralı lens kullanayım dedim gözlerim 1,25 charm ocre almayı çok istedim ama gecen sene meller gözümde cok kayma yapıyordu bunun sebebi gözümün çapı 8,5 mm ama solotica 8,7 miş o yüzden gözüme büyük gelmiş mecburen artık solotica kullanamıyorum bende ona en yakın doğal lens araştırdım adore markasını buldum adore yellow çok yeşil duruyomuş o yüzden ben honey rengini aldım ama inanılmaz doğal solotica cok doğal olmasına karşın benim göz çapıma uymadıgı için cok üzülmüştüm ama adorelere bayıldımmmmm özellikle hareli sevenler için mükemmel hidrocharmların haresii çok sert duruyodu bunda her renge göre hare yapılmış inanılmaz doğal duruyo birde oksijen geçirgenliği yüksek olduğu için saatlerdir gözümde hiçbir yanma batma yok meller çok yakıyodu gözümü donuk bakış oluşmadı çapı 8,6 resimleri yüklüyorum ocre gibi çamurlu durmuyo mel gibide cok yeşil durmuyo tam ela oldu buyrun resimler solotica için çapı uymayanlara alternatif marka ilk 2 resim flaşlı sonrakiler flaşsız gözlerim normal kahve