son 2-3 ay... :(

3hilal

mutlu ol yeter
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
269
102
29
merhaba kizlar..

benim bir sorunum var, dügünüme 2-3 ay kaldi ve nisanlimla aramiz su an çok kötü. Kendisi asiri derecede kiskanc ve çok çabuk sinirleniyor. Simdi dün bir olay yasandi :

Facebooktan bir fotografci beni eklemisti, ve o kisi kendi resmini paylasmis ve ben onu belirsiz begendim yani öyle haber kaynaginda çikti begendim. Hic düsünmedim, incelemedim...
ama sonra nisanlim benim hesabima girip yaptiklarima bakmis ve arasinda bunu bulmus. o gecede bana gelmis diyor ki : ''senin facebook hesabini kapattim, yani dondurdum'' dedi. bende ''neden'' diye sordum. o da anlatti söyle böyle dedi. ben açiklamami yaptigim halde, devam etti inatliga. bundan 1-2 ay önce bizim bir akrabamiz var, kizin resmini begenmis ben birsey demedim. kendisi bana açikladi ''öylesine begendim'' diye. ben birsey demedim, ayni olay bende yasandi kiyamet koptu ve benimle konusmadan direk kapatmis silmis hesabimi. çok asiri derecede kiskanç biri... ve sorunum su... 2-3 ay sonra dügünümüz var salon hersey ayarlanmis halde ama ben çok huzursuzum su an. ve bununla böyle devam etmek istedigimden emin bile degilim... ne yapmaliyim ????!! :KK43:

Anlik ofkeyle yapilmis bi davranis bence. Sonradan konustugunuzda yaptigi seyin yanlis oldugunu ve facebook hesabinizi geri acmak istediginizi belirtebilirsiniz. Bos yere sizi uzdugunun farkina varir umarim

Anlik ofkeyle yapilmis bi davranis bence. Sonradan konustugunuzda yaptigi seyin yanlis oldugunu ve facebook hesabinizi geri acmak istediginizi belirtebilirsiniz. Bos yere sizi uzdugunun farkina varir umarim
maalesef, hatta dedim bugün anneme sürpriz hazirlamistim video ile anneler günü diye. ama sadece ona izin verdi. ''annen gördü mü, yorum yapti mi'' dedi. bende ''evet'' deyince.... ''tamam birdaha kullanmayacaksin facebooku'' dedi.

Iyyyy gıcık oluyorum şu abuk sabuk yasaklarla erkeklik taslıyorlar.
Erkekliği çok yanlış anlıyorlar ama beyinleri o kadar basıyor yapacak bir şey yok :KK14:
ya bide, ''bana güvenmiyormusun'' diye sordugumda... ''güveniyorum'' diyor... artik bu nasil bir güvenmekse...:KK12:

maalesef, hatta dedim bugün anneme sürpriz hazirlamistim video ile anneler günü diye. ama sadece ona izin verdi. ''annen gördü mü, yorum yapti mi'' dedi. bende ''evet'' deyince.... ''tamam birdaha kullanmayacaksin facebooku'' dedi.
yaptigim yorumlarla sizi etkilemek istemem hayatinizin dönum noktasindasiniz. Kalbinizin sesini dinleyin facebook kullanmak veya diger konularda gereksiz yere kiskanclik sizi ne kadar yipratir? Ve ileride dayanilamaz boyutlara gelir mi? bu durum icin sevdiginiz insandan vazgecer misiniz?

yaptigim yorumlarla sizi etkilemek istemem hayatinizin dönum noktasindasiniz. Kalbinizin sesini dinleyin facebook kullanmak veya diger konularda gereksiz yere kiskanclik sizi ne kadar yipratir? Ve ileride dayanilamaz boyutlara gelir mi? bu durum icin sevdiginiz insandan vazgecer misiniz?
kendisini çok seviyorumda, bide ben zaten sık bogaza hiç gelemiyorum o da yurtdisinda dogudugumdan kaynakli burda çok özgür oluyor insan kültürü çok farkli. nisanlimda adanadan oldugu için... çok kiskaniyor beni. çok kez yipratti beni bu kiskançlik yüzünden... hatta intihari bile kaç kez düsündüm onun yüzünden... ama kendisini de çok seviyorum inan ne yapacagimi bilmiyorm.

Boyle salak sacma kisitlamalardan nefret ederim neden izin veriyorsunuz?veya sizi dinlemiyorsa da neden bunca zaman devam ettiniz hayret dogrusu evlenince de aynen boyle olacak biliyorsunuz degil mi?Allah kolaylik versin ne diyeyim

kendisini çok seviyorumda, bide ben zaten sık bogaza hiç gelemiyorum o da yurtdisinda dogudugumdan kaynakli burda çok özgür oluyor insan kültürü çok farkli. nisanlimda adanadan oldugu için... çok kiskaniyor beni. çok kez yipratti beni bu kiskançlik yüzünden... hatta intihari bile kaç kez düsündüm onun yüzünden... ama kendisini de çok seviyorum inan ne yapacagimi bilmiyorm.
Baska ne konularda kisitliyor sizi? Bu cok onemli. Disari cikarken izin almak zorunda misin mesela ya da ailenle arkadaslarinla vakit gecirmeni de engelliyor mu

Baska ne konularda kisitliyor sizi? Bu cok onemli. Disari cikarken izin almak zorunda misin mesela ya da ailenle arkadaslarinla vakit gecirmeni de engelliyor mu
giyinmeme çok karisir, nerde oldugumu her dakika bilmek ister, veya nereye gidecek olacagmi

giyinmeme çok karisir, nerde oldugumu her dakika bilmek ister, veya nereye gidecek olacagmi
Bilmek istemesi aslinda cok guzel bir durum. Ama siz sık bogaz edilmis hissediyorsunuz sanirim :KK43: ayni sekilde siz de onun nerede oldugunu neler yaptigini bilmek istersiniz degil mi. Fakat evlenince bu durumlar agirlasabilir tavrinizi belli etmeye calisin derim ben

Bilmek istemesi aslinda cok guzel bir durum. Ama siz sık bogaz edilmis hissediyorsunuz sanirim :KK43: ayni sekilde siz de onun nerede oldugunu neler yaptigini bilmek istersiniz degil mi. Fakat evlenince bu durumlar agirlasabilir tavrinizi belli etmeye calisin derim ben
tabiki nerde oldugunu bilmek isterimde, onun gibi her dakika mesaj atmiyorum nerdesin felan diye. :KK43:

ha bi de aldatan erkeklerin %90 ı bu kafada olan tipler kişi kendi nasılsa karşıdakini öyle bilir hesabı

Şüphen varsa emin değilsen kaç kurtar kendini bildiğim bildik çaldığım duduk hesabı resmen

yanlış yoldasın.. tüm bunların evlenince katlanarak büyüyecek.. hayatını çekilmez kılacak. ben de göz yummuştum olsun demiştim ama evlendim çekilcek halde değildi yaşadıklarım.. marketteki kasiyerden bile kıskanan biri vardı karşımda. iyi düşün! onu sürekli dene! tepkilerine bak! evlenince katlanarak artacağını sakın unutma. ona göre değerlendir.

Benim önerim: Facebook hesabınızı açın, şifresini değiştirin ve "Kapatmayı düşünmüyorum" deyin. Bu şekilde neyin içine sürüklendiğinizi göreceğinizi düşünüyorum. Yoksa Facebook filan çok önemli olduğundan değil.

Pardon a siz 5 yasinda cocuk musunuz?kiskanc olabilir,sinirli olabilir ama sizin olan seyleri sizden izin almadan kendi kafasina gore kapatip acamaz.

X