Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saol canımin içi teşekkürler bu arada Youlost16 dan niye ses yok nerelerde ki acep
Youlost16 ile B Brunello Cicinelli konuşmaları ve halletmeleri gereken bir durum var sanırım. Dün küsüştüler, umarım uzun sürmez. Her üyenin muhabbetinin dinamiği ayrı. Bromda tatlı sert uyarı yapmak durumunda, alınma mı oldu , başka bir durum mu bilmiyorum. Ben de zeprama seslenemiyorum,konuyu bilmiyorum

Bende yumurtalama tedavisi görüyorum Evt bende daha bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalarım oluşmuş ama kistde oluşmuş 21. Günü de hormon testi yaptrcam 1,5 yıldan beri deniyorum ama tedaviye 2 aydan beri başladım inşallh darısı bana çok sevindim adınıza buda ultrasonum

Anlayan varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• D5119745-D432-4A4D-ABF9-024D69B60E14.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 8862E6EC-A975-47A6-960D-7FA5A0D1EB6B.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 82644F1B-5C1A-425A-ACFD-6A86F1EFCDEE.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 16AA1933-1DE6-48A2-AD04-82D4ADC3305C.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 17
Ben anlamıyorum, isteyen tüm kadınların anne olmasını dilerim demek istedim.

Merhaba cnm.

Ne kadarlık evlisiniz, kontrol vs gittin mi.
Ümitsiz olma doğacağı günü bekliyordur. :))
Bol bol dua ederiz bizde
1 yıl 7 aylık evliyım 1,5 yıldr uğraşıyorum tedavi görüyorm bu ay ilk defa klomen kullandm inşallh ama bu ayda ümidim yok ne bilim çok istiyorum belkide ondandr hiç cocugum olmayacak gibi bir his var

Ya ciddiler miydi ki onlar ben tatlı atışma sanmistiminsallah hallederler aralarinda

1 yıl 7 aylık evliyım 1,5 yıldr uğraşıyorum tedavi görüyorm bu ay ilk defa klomen kullandm inşallh ama bu ayda ümidim yok ne bilim çok istiyorum belkide ondandr hiç cocugum olmayacak gibi bir his var

Hayır cnm ya olur mu öyle şey. Asla düşünme öyle. Ümidin olmalı, inanmalısın. Kalbini bozma. Eğer eşinde de sen de hiçbir sağlık sorunu yoksa bu jelle hamile kalanlar var onu bi dene istersen preseed miydi adı neydi. Birde göbek düşüklüğü var mı sende

Şu aralar grupta bi soğuk rüzgarlar esiyor ya inş uzun sürmez

anam anam herkescikler hamiş hayırlı olsun saglikla kucaginiza alın asla özenemiyorum kendimi sorguluyorum ama çocuk yapasım niye gelmiyor

Dura dura gelmiyor bacım o Bende de gelmemişti hiç. Annemin sıkıştırmaları ve korkutmaları ile gaza geldim

Yok göbek düşüklüğü jel vermedi doktor ne bilim bilmediğim birşeyide kullanmak istemiyorum artık nasip kader. Herşey son care tüp bebek herşeyi düşünüyorum artık bi sorun yok pkoyum ama olmuyor Allahm bilcegı bişey tabiki

Jeli doktorunada sorabilirsin cnm. Forumda da araştır istersen pko lu olarak hamile kalanı okumuştum o jel ile. Preseed mi neydi. Rabbim tez vakitte güzel haberini aldırsın burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…