- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.161
Saol canımin içi teşekkürlerKeşbiş olsun . Ohhh mis miss otuur, keyifle yudumla kahveni
Bende yumurtalama tedavisi görüyorum Evt bende daha bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalarım oluşmuş ama kistde oluşmuş 21. Günü de hormon testi yaptrcam 1,5 yıldan beri deniyorum ama tedaviye 2 aydan beri başladım inşallh darısı bana çok sevindim adınıza buda ultrasonumtedavi mi görüyorsunuz?
ilk bebeğim hemen olmamıştı 3 ay yumurtlama tedavisi görmüştüm, klomen kullanmıştım, 3. ay hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlanmıştı, sonra kendiliğinden oldu,
eğer yumurtalar kist oluşturduysa adetle düşer dert etmeyin, Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda nasib eder inşaallah
Ben anlamıyorum, isteyen tüm kadınların anne olmasını dilerim demek istedim.Bende yumurtalama tedavisi görüyorum Evt bende daha bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalarım oluşmuş ama kistde oluşmuş 21. Günü de hormon testi yaptrcam 1,5 yıldan beri deniyorum ama tedaviye 2 aydan beri başladım inşallh darısı bana çok sevindim adınıza buda ultrasonum
Anlayan varsa yorum yapabilir mi
Hoşbulduk canmhoşbulduukk
1 yıl 7 aylık evliyım 1,5 yıldr uğraşıyorum tedavi görüyorm bu ay ilk defa klomen kullandm inşallh ama bu ayda ümidim yok ne bilim çok istiyorum belkide ondandr hiç cocugum olmayacak gibi bir his varMerhaba cnm.
Ne kadarlık evlisiniz, kontrol vs gittin mi.
Ümitsiz olma doğacağı günü bekliyordur. :))
Bol bol dua ederiz bizde
Ben anlamıyorum, isteyen tüm kadınların anne olmasını dilerim demek istedim.
Benımde keyfim yok nedense Herkese huzur versin RabbimBugüm pek keyfim yok. Beğenilerimi yaptım gidiyorum
Ya ciddiler miydi ki onlar ben tatlı atışma sanmistimYoulost16 ile B Brunello Cicinelli konuşmaları ve halletmeleri gereken bir durum var sanırım. Dün küsüştüler, umarım uzun sürmez. Her üyenin muhabbetinin dinamiği ayrı. Bromda tatlı sert uyarı yapmak durumunda, alınma mı oldu , başka bir durum mu bilmiyorum. Ben de zeprama seslenemiyorum,konuyu bilmiyorum
İnşallah. Amacımız tatlı tatlı konuşmak, kah didişmek, kah dertleşmek. Kötü sonla bitmemeli.Ya ciddiler miydi ki onlar ben tatlı atışma sanmistiminsallah hallederler aralarinda
evet ben yıllardır istiyordum ama eşim istemiyordu,
sonra bir şekilde oldu
Rica ederim canım,temizlik yaptım bitirdim bi rahatladim bende kuzum,simdi de kahvemi yaptım içiyorum benden iyisi yok şükürdinleniyorum
1 yıl 7 aylık evliyım 1,5 yıldr uğraşıyorum tedavi görüyorm bu ay ilk defa klomen kullandm inşallh ama bu ayda ümidim yok ne bilim çok istiyorum belkide ondandr hiç cocugum olmayacak gibi bir his var
Youlost16 ile B Brunello Cicinelli konuşmaları ve halletmeleri gereken bir durum var sanırım. Dün küsüştüler, umarım uzun sürmez. Her üyenin muhabbetinin dinamiği ayrı. Bromda tatlı sert uyarı yapmak durumunda, alınma mı oldu , başka bir durum mu bilmiyorum. Ben de zeprama seslenemiyorum,konuyu bilmiyorum
anam anam herkescikler hamişhayırlı olsun saglikla kucaginiza alın asla özenemiyorum kendimi sorguluyorum ama çocuk yapasım niye gelmiyor
Yok göbek düşüklüğü jel vermedi doktor ne bilim bilmediğim birşeyide kullanmak istemiyorum artık nasip kader. Herşey son care tüp bebek herşeyi düşünüyorum artık bi sorun yok pkoyum ama olmuyor Allahm bilcegı bişey tabikiHayır cnm ya olur mu öyle şey. Asla düşünme öyle. Ümidin olmalı, inanmalısın. Kalbini bozma. Eğer eşinde de sen de hiçbir sağlık sorunu yoksa bu jelle hamile kalanlar var onu bi dene istersen preseed miydi adı neydi. Birde göbek düşüklüğü var mı sende
Yok göbek düşüklüğü jel vermedi doktor ne bilim bilmediğim birşeyide kullanmak istemiyorum artık nasip kader. Herşey son care tüp bebek herşeyi düşünüyorum artık bi sorun yok pkoyum ama olmuyor Allahm bilcegı bişey tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?