Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu? Birşeyi yoktur inşallah

Yaa çok çok geçmiş olsuun. Şuan nasıl doktora gittiniz mi

Ya ciddiler miydi ki onlar ben tatlı atışma sanmistiminsallah hallederler aralarinda
İnşallah. Amacımız tatlı tatlı konuşmak, kah didişmek, kah dertleşmek. Kötü sonla bitmemeli.
Şu aralar grupta bi soğuk rüzgarlar esiyor ya inş uzun sürmez
Kuzular selam edip çıkmalık geldim. Biliyorsunuz bir mevlid koşuşturmacası içindeyiz, yine göreve gidiyorum katya Mode on
Kutsal zebra konusunda da atışma kısmında evet şahsen ben ciddi değildim, kendi adıma. Ben ciddi ciddi atışmaya kalksam böyle tatlı durmaz, tatlı atışma sanmazsınız emin olun, ben gergin biriyim Ama küslük konusunda ciddiyim. Ciddi ciddi küstüm yani. Bunun da topikle hiçbir ilgisi yok. Topikte soğuk rüzgar estiği falan da yok. Topik dışı şahsi 1 2 hareketinden dolayı küstüm. Mevzu derin değil es geçin, boşverin zaten herşeyde kalkıp gitmeye çalışıyor kimsenin nazıyla uğraşamıcam. Normalde gidene kal demek asla yapacağım şey değildir. 1 kere gidiyordu kal dedim çok istisna bir durumdu benim için, o da hukukumuz hatrına. Ama 2.defa demem.
Boşverin kısacası, önemli bir durum değil.
Hadi öptüm herkesi.
Geleceğim sonra çavv

teşekkür
teşekkür ederim, darısı en hayırlı zamanda size ve tüm isteyenlere olsun,
ben ultrason çıktısından pek anlamıyorum malesef

Düzelirsiniz inşAllah balım

bana da pko demişti dr, ilk bebeğim 1 seneye yakın olmadı, adetlerim düzensiz olduğu için tedaviye başladı dr,normalde 1 seneden çnce tedavi başlamıyoruz demişti,
tedavide 3 ayın sonunda hamile kaldım ama düşük oldu, ardından hemen hamile kaldım,

2. çocukta korunmayı erken bıraktık ,eşime zaten zor oluyor dedim, korunmayı bıraktıktan sonra bir ay adet oldum hemen hamile kaldım, kızımla oğlumun arasında 3 yaş 4 ay var,

Tatlı telaşlarında kolaylıklar dilerim.

Uyarı yapılacak bi durum söz konusu olmadı şiir yazmıştı bende sırf komiklik olsun sataşayım diye beğenmedim attım bu kadar küsmek için yada gitmek için yapmadım bidaha veda mjı atayım oda kal desin diye de yapmadım olay saçma bi şekilde gelişti özür dilediğimdede önemsenmediği için bende bu kararı aldım.

gözünden kaçmış olmasin küsüsmeyin kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…