- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.181
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu? Birşeyi yoktur inşallahMerhaba güzel topiğin güzel kertenkeleleri veeee anne kertenkelemmm B Brunello Cicinellinasılsınız
Ben iyi değilim. Oğlum merdivenlerden düştü uyutmaya çalışıyorum. Bir yandan da size geldim moralim yerine gelsin diye ☺
Merhaba güzel topiğin güzel kertenkeleleri veeee anne kertenkelemmm B Brunello Cicinellinasılsınız
Ben iyi değilim. Oğlum merdivenlerden düştü uyutmaya çalışıyorum. Bir yandan da size geldim moralim yerine gelsin diye ☺
Youlost16 ile B Brunello Cicinelli konuşmaları ve halletmeleri gereken bir durum var sanırım. Dün küsüştüler, umarım uzun sürmez. Her üyenin muhabbetinin dinamiği ayrı. Bromda tatlı sert uyarı yapmak durumunda, alınma mı oldu , başka bir durum mu bilmiyorum. Ben de zeprama seslenemiyorum,konuyu bilmiyorum
Ya ciddiler miydi ki onlar ben tatlı atışma sanmistiminsallah hallederler aralarinda
İnşallah. Amacımız tatlı tatlı konuşmak, kah didişmek, kah dertleşmek. Kötü sonla bitmemeli.
Kuzular selam edip çıkmalık geldim. Biliyorsunuz bir mevlid koşuşturmacası içindeyiz, yine göreve gidiyorum katya Mode onŞu aralar grupta bi soğuk rüzgarlar esiyor ya inş uzun sürmez
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu? Birşeyi yoktur inşallah
Sağolun teyzeleriYaa çok çok geçmiş olsuun. Şuan nasıl doktora gittiniz mi
teşekkürBende yumurtalama tedavisi görüyorum Evt bende daha bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalarım oluşmuş ama kistde oluşmuş 21. Günü de hormon testi yaptrcam 1,5 yıldan beri deniyorum ama tedaviye 2 aydan beri başladım inşallh darısı bana çok sevindim adınıza
Anlayan varsa yorum yapabilir mi
teşekkür ederim, darısı en hayırlı zamanda size ve tüm isteyenlere olsun,Bende yumurtalama tedavisi görüyorum Evt bende daha bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalarım oluşmuş ama kistde oluşmuş 21. Günü de hormon testi yaptrcam 1,5 yıldan beri deniyorum ama tedaviye 2 aydan beri başladım inşallh darısı bana çok sevindim adınıza buda ultrasonum
Anlayan varsa yorum yapabilir mi
Düzelirsiniz inşAllah balımKuzular selam edip çıkmalık geldim. Biliyorsunuz bir mevlid koşuşturmacası içindeyiz, yine göreve gidiyorum katya Mode on
Kutsal zebra konusunda da atışma kısmında evet şahsen ben ciddi değildim, kendi adıma. Ben ciddi ciddi atışmaya kalksam böyle tatlı durmaz, tatlı atışma sanmazsınız emin olun, ben gergin biriyimAma küslük konusunda ciddiyim. Ciddi ciddi küstüm yani. Bunun da topikle hiçbir ilgisi yok. Topikte soğuk rüzgar estiği falan da yok. Topik dışı şahsi 1 2 hareketinden dolayı küstüm. Mevzu derin değil es geçin, boşverin zaten herşeyde kalkıp gitmeye çalışıyor kimsenin nazıyla uğraşamıcam. Normalde gidene kal demek asla yapacağım şey değildir. 1 kere gidiyordu kal dedim çok istisna bir durumdu benim için, o da hukukumuz hatrına. Ama 2.defa demem.
Boşverin kısacası, önemli bir durum değil.
Hadi öptüm herkesi.
Geleceğim sonra çavv
Sağolun teyzeleriburnunun üzerine düştü. Hem kanadı hemde bikaç yeri sürtülmüş. Bide korktu tabi kuzum
bana da pko demişti dr, ilk bebeğim 1 seneye yakın olmadı, adetlerim düzensiz olduğu için tedaviye başladı dr,normalde 1 seneden çnce tedavi başlamıyoruz demişti,Yok göbek düşüklüğü jel vermedi doktor ne bilim bilmediğim birşeyide kullanmak istemiyorum artık nasip kader. Herşey son care tüp bebek herşeyi düşünüyorum artık bi sorun yok pkoyum ama olmuyor Allahm bilcegı bişey tabiki
Geçmiş olsunSağolun teyzeleriburnunun üzerine düştü. Hem kanadı hemde bikaç yeri sürtülmüş. Bide korktu tabi kuzum
amin tüm hamileler için inşaallahAllah sağlıkla kucağınıza aldırsın.
Tatlı telaşlarında kolaylıklar dilerim.Kuzular selam edip çıkmalık geldim. Biliyorsunuz bir mevlid koşuşturmacası içindeyiz, yine göreve gidiyorum katya Mode on
Kutsal zebra konusunda da atışma kısmında evet şahsen ben ciddi değildim, kendi adıma. Ben ciddi ciddi atışmaya kalksam böyle tatlı durmaz, tatlı atışma sanmazsınız emin olun, ben gergin biriyimAma küslük konusunda ciddiyim. Ciddi ciddi küstüm yani. Bunun da topikle hiçbir ilgisi yok. Topikte soğuk rüzgar estiği falan da yok. Topik dışı şahsi 1 2 hareketinden dolayı küstüm. Mevzu derin değil es geçin, boşverin zaten herşeyde kalkıp gitmeye çalışıyor kimsenin nazıyla uğraşamıcam. Normalde gidene kal demek asla yapacağım şey değildir. 1 kere gidiyordu kal dedim çok istisna bir durumdu benim için, o da hukukumuz hatrına. Ama 2.defa demem.
Boşverin kısacası, önemli bir durum değil.
Hadi öptüm herkesi.
Geleceğim sonra çavv
her allahın günü baskı yiyorum ama ters tepiyor bendeDura dura gelmiyor bacım oBende de gelmemişti hiç. Annemin sıkıştırmaları ve korkutmaları ile gaza geldim
her allahın günü baskı yiyorum ama ters tepiyor bende
Uyarı yapılacak bi durum söz konusu olmadı şiir yazmıştı bende sırf komiklik olsun sataşayım diye beğenmedim attım bu kadar küsmek için yada gitmek için yapmadım bidaha veda mjı atayım oda kal desin diye de yapmadım olay saçma bi şekilde gelişti özür dilediğimdede önemsenmediği için bende bu kararı aldım.Youlost16 ile B Brunello Cicinelli konuşmaları ve halletmeleri gereken bir durum var sanırım. Dün küsüştüler, umarım uzun sürmez. Her üyenin muhabbetinin dinamiği ayrı. Bromda tatlı sert uyarı yapmak durumunda, alınma mı oldu , başka bir durum mu bilmiyorum. Ben de zeprama seslenemiyorum,konuyu bilmiyorum
Merak ettiğin için sağol kuzum teşekkür ederim
gözünden kaçmış olmasin küsüsmeyin kızlarUyarı yapılacak bi durum söz konusu olmadı şiir yazmıştı bende sırf komiklik olsun sataşayım diye beğenmedim attım bu kadar küsmek için yada gitmek için yapmadım bidaha veda mjı atayım oda kal desin diye de yapmadım olay saçma bi şekilde gelişti özür dilediğimdede önemsenmediği için bende bu kararı aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?