- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.561
Yaa keşke oraya gitseydiniz, yemişim temizliği
Haberlerde gördüm ilgimi çekti
Evet yaaa msn emojilerine benzetmistim ben deDemiştim daha önce KK teknik bölümde bir konudan alıyorum. O zaman msn için kullanıyoduk.
Ben sık kullandığım için bu yazdığım sekme dışında başka sekmede o başlık hep açık.
Zepp'den Msn Ifadeleri kizlar buyrun.....
cimcimeee nasil yapiyin sunlariii:63:www.kadinlarkulubu.com
Görmemezlikten geliyor bak hele, cvp tinneAyni seyi sormusuz canim yaa
Kız yaa yaptığın benzetmeyi okuyunca yerin dibine girmek gibi bi eylem gerçekleştirmek istedimAma o kadar komik duruyor ki adamı buraya getirtmeyelim deyişinNarkotikçiyi, esrar sararken çağırmak gibi bir şey
Canım bende aynıyım, günlük işleri yaptım, gerisi tırtBugünkü en tembel üye benim. Sabahtan evi minik bir topladım. Çocukları aldık çıktım. Toplantıydı,arkadaşlarla kahveydi, vitrin bakmasıydı sürttüm bu saate kadar. Minikom uyudu ama bugün ev işlerini öteliyorum yarına. Günlük işler tamam. Detay sonra
Görmemezlikten geliyor bak hele, cvp tinne
Ohh iyi bari yarın da varmışev şimdi tertemiz oldu negom:) yarın erkenden gider bol bol gezeriz diye bugün iptal ettik:)
bugünkü program çok güzelmiş yarina bakmadik ama nasip:)
yarın kahvaltıyı yapar gideriz :) bol bol gezeriz:) eve de cok yakın metroyla bi kac durak var
Soyledi kuşum :)Görmemezlikten geliyor bak hele, cvp tinne
Fırına kim gidecek
Ya böyle şeylere erinmezdim ben, bir kaç aydır bir şey oldu bana
Emrivaki işleri sevmem. Ben kendi kendime yaparımbiz arkadasa baby showere sürpriz yaptık baska bi arkadaşın evinde
zaten o aslında a kendi kendine yapılmıyo beybi başkası senin için organize ediyo herşeyi yapıyo sana sürpriz oluyo
aslını bilen arkadaşin varsa o yaparçok da satafatli değildi gün menüsü gibi bi menu vardi cay ve elle yapılmış pankart balonlar:) azcik kisiyle çok eğlence
He güler gider evetKız yaa yaptığın benzetmeyi okuyunca yerin dibine girmek gibi bi eylem gerçekleştirmek istedimrezillik kazen gelse okusa sadece güler sonra da döner gider
Heleee niggam, bozduk seni deCanım bende aynıyım, günlük işleri yaptım, gerisi tırt
Eyyy sağolasıııııınnnSayfayı f5 le müdür
yok bu sessiz versiyonu o yarım ağızlı hali böyle olurdu nigi sinli girir diyicik viy bii
Yok kız senlik bisi değil balım, adamın mekanını ele geçirmişim onu da dislamisim gibi hissettiğim icin bi anHe güler gider evetNiye yerin dibine geçiyon datlum benim, benzetmenin dozu mu fazla amaann oluyor bazen işte elimin ayarı yok
Olsun, bu hissinin sebebi benim ⚘ kabul et ve k.bakmaYok kız senlik bisi değil balım, adamın mekanını ele geçirmişim onu da dislamisim gibi hissettiğim icin bi an
Emrivaki işleri sevmem. Ben kendi kendime yaparımZaten ben onu yaparsam babyshower diye değil "doğurmaya az kaldı kutlayalım bakalım partisi" olarak değiştirip daha cool hale getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?