Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa keşke oraya gitseydiniz, yemişim temizliği
Haberlerde gördüm ilgimi çekti

ev şimdi tertemiz oldu negom:) yarın erkenden gider bol bol gezeriz diye bugün iptal ettik:)

bugünkü program çok güzelmiş yarina bakmadik ama nasip:)

yarın kahvaltıyı yapar gideriz :) bol bol gezeriz:) eve de cok yakın metroyla bi kac durak var

Evet yaaa msn emojilerine benzetmistim ben de teşekkürler canim

Ama o kadar komik duruyor ki adamı buraya getirtmeyelim deyişin Narkotikçiyi, esrar sararken çağırmak gibi bir şey
Kız yaa yaptığın benzetmeyi okuyunca yerin dibine girmek gibi bi eylem gerçekleştirmek istedimrezillik kazen gelse okusa sadece güler sonra da döner gider

Canım bende aynıyım, günlük işleri yaptım, gerisi tırt

Ohh iyi bari yarın da varmış

Emrivaki işleri sevmem. Ben kendi kendime yaparım Zaten ben onu yaparsam babyshower diye değil "doğurmaya az kaldı kutlayalım bakalım partisi" olarak değiştirip daha cool hale getiririm

Kız yaa yaptığın benzetmeyi okuyunca yerin dibine girmek gibi bi eylem gerçekleştirmek istedimrezillik kazen gelse okusa sadece güler sonra da döner gider
He güler gider evet Niye yerin dibine geçiyon datlum benim, benzetmenin dozu mu fazla amaann oluyor bazen işte elimin ayarı yok

He güler gider evet Niye yerin dibine geçiyon datlum benim, benzetmenin dozu mu fazla amaann oluyor bazen işte elimin ayarı yok
Yok kız senlik bisi değil balım, adamın mekanını ele geçirmişim onu da dislamisim gibi hissettiğim icin bi an

Emrivaki işleri sevmem. Ben kendi kendime yaparım Zaten ben onu yaparsam babyshower diye değil "doğurmaya az kaldı kutlayalım bakalım partisi" olarak değiştirip daha cool hale getiririm

kız onun hamileliği çok sıkıntıydi onda parti yapacak hal kalmamıştı ama moral olmuştu:) bide sadece en samimi oldugu kisiler vardi. ayni is yerinden çoğu kişiyi cagirmamistik mesela toplam alti yedi kisiydik yapsalar da bisey deme. sen de ayri yap kutlamani

ben yapmamıştım mesela :) ilk yaş gününe de kimseyi cagirmadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…