Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularım ben kaçıyorum. Yapacağım birkaç materyal ve yarına hazırlık için yapacağım etkinlikler var. Sonra da seksü geyşam gelir zaten. Yarın evde kendisi haberiniz olsun. Sonraki gün gelirim uğrayamazsam bidaha. Öptüm hepinizi,

Kızlar. Vallah ben kadınım
İnanmıyorsanız aha dayıya sorun D Dilos06
Demi diloşum o beni gördü

Yeni gelenlerdenim ya hani, ondan açıklama yaptım hee
Diloş Dayiya sorun dayımı oldum serooooo bakk insanlar yanlış anlayacakkk

Brom Allah kolaylıklar versin.
Önümüzdeki hafta aile katılım etkinliği başlıyor.
Senden ve bilenlerden fikir almam mümnkün mü? Şuan degil, sadece aklında olsun. Senin yaratıcılığının bir damlası kafi gelecektir

Brom Allah kolaylıklar versin.
Önümüzdeki hafta aile katılım etkinliği başlıyor.
Senden ve bilenlerden fikir almam mümnkün mü? Şuan degil, sadece aklında olsun.
Tabiki kuzum, elimden geldiğince yardım etmeye fikir vermeye çalışırım

Kolay gelsin canimm.

Aheahahahha yaaa
Akıllım ben seni gördüm, şahsen yanlış anlamam. İlk zamanlar kendi foton ppndi. Arabanın yanıydı yanlış hatırlamıyorsam
Öne kız yaaaa ne K KurkmantoluS bakk senin yüzünden heeee kafanı kırıcam simdi ifşa edion ne beniiiiii

Ben limonata yapmıştım çocuklar tek tek gelip elektrikli narenciye sıkacağıyla limon sıkmışlardı.

Eti puftan kardan adam, turşu, bitmiş hamur kutusundan kumbara, kurabiye....

Ben limonata yapmıştım çocuklar tek tek gelip elektrikli narenciye sıkacağıyla limon sıkmışlardı.

Eti puftan kardan adam, turşu, bitmiş hamur kutusundan kumbara, kurabiye....
Yoğurt mayalamayı düşünüyordum ben de. Sence el işi tarzı birşeyler mi, pratik yemek içecek tarzı mı burda bir karar kılalım önce. Çok eğlensinler istiyorum

Yoğurt mayalamayı düşünüyordum ben de. Sence el işi tarzı birşeyler mi, pratik yemek içecek tarzı mı burda bir karar kılalım önce. Çok eğlensinler istiyorum

Yiycek etkinliklerini çok seviyo çocuklar. Yoğurtta mantıklı tabi turşu yaptıran oldu bizde de.
Eski çoraptan peluş oyuncakta olur.
Yada kağıttan bişeyler. Aklıma gelir yine söylerim.

Tarihiniz ne zaman?

Yiycek etkinliklerini çok seviyo çocuklar. Yoğurtta mantıklı tabi turşu yaptıran oldu bizde de.
Eski çoraptan peluş oyuncakta olur.
Yada kağıttan bişeyler. Aklıma gelir yine söylerim.

Tarihiniz ne zaman?
Haftaya başlıyor. 2 hafta 1 sıra geliyor. Tahminimce var daha. Geçen yıl sıram gelmeden okul bitti,tatildir seminerdir,özel günler falan giremedim ben. Oğlumun çok içinde kaldı. Hala söylenir, herkesin annesi geldi sen gelmedin diye. 22 aylık oğlum da olacak orda. Çok üstün performans sergileyemem sanırım. Ama etkinlikten sonra,mutlaka bir oyun da araya sıkıştırmak istiyorum

Taaamaam düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…