- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.601
Tamam canımaynen negom ama aslında toplam 500 tl tuttu corapla iki tane tek ayri aldık onlar kampanyasizdi 200 falandi onlar
3 lu uzun kollu ince balıkçı yaka bluz aldim, ikili uzun kollu bluz aldim, bi tane daha ikili uzun kollu bluz aldim. 4 tane tek alt aldim ama ikililer de vardi, bi tane kapsonlu sweet aldim fermuarlı. aldığım tek altla takım yaptım onu. corap ve iki ayri ustle bunlarin hepsi 500 tuttu :)
Yaa ne makbule geçer var ya, zorla kalktımNegocumm imkan olsa da sana iletsemEki Görüntüle 2308889
Toz aldırmakta olur bence çocuklaraBende eti puftan kardan adam yaptırmıştım, birde kurabiyeAmecey
Canım, elektrikli ev aletleri güvenlik açısından yasakmış. Ama evde yapıp getirenler olabilirmiş. Kek kurabiye falan. Çocukları dahil etmek lazım ve siz akıllı hatunlar sayesinde oğlumun gönlünü zirveye taşıyacağıma inanıyorum, tabi diğer kuzucukların daBende eti puftan kardan adam yaptırmıştım, birde kurabiyeAmecey
Haftalık gülme hakkımı kullandım bugün,tamamToz aldırmakta olur bence çocuklara
Haftaya başlıyor. 2 hafta 1 sıra geliyor. Tahminimce var daha. Geçen yıl sıram gelmeden okul bitti,tatildir seminerdir,özel günler falan giremedim ben. Oğlumun çok içinde kaldı. Hala söylenir, herkesin annesi geldi sen gelmedin diye. 22 aylık oğlum da olacak orda. Çok üstün performans sergileyemem sanırım. Ama etkinlikten sonra,mutlaka bir oyun da araya sıkıştırmak istiyorum
Allahtan bilmiyosun canım, bilsen ne cevherler pörtletcen ama işte. Kitaba bakıyorum hemen nettenyaaaa amecey benim oglanin en sevdiği kitap süper patates ve kaçak bezelyeben arada evdeki sebzelere yüz göz çizip oyun oynuyorum oglumla
aslında sebzelerden süper kahraman da yaptirabilirsin :) keceden ya da renkli peceteden pelerin. sonra cocuklar kas göz cizer :)
brokoli havuç patates portakal greyfurt salatalik aklına ne gelirse var kitaptasen de düşünebilirsin bunu.
tabi ben sizin orneklerden yola çıktım etkinlik ne neleri kapsıyo bilmiyorum:)
Yaaa diloşummm seni yerimmmm yerimmmDiloş Dayiya sorun dayımı oldum serooooo bakk insanlar yanlış anlayacakkk
Hahahahahahahaha düz doğurcamKız daha geçen gün mevlit yapmasam da babyshower mı yapsak dedim eşime çünkü ikisi de dışarıda olacağı için masrafı çok olur
Sonra fiyatları öğrenince ikisinden de vazgeçtim. Ben sadece doğrucam. Düz doğurucam. Kendim okuyup üflerim çocuğu
Heee bilmem mi seni hiç Allah seninYaaa diloşummm seni yerimmmm yerimmm
Biliyon demi o inanmıyosan aha dayıya sor diyen oğlanı
Araba sürdüm de geldim, accuk totom kalktı sürebildiğim içinHeee bilmem mi seni hiç Allah senin
Serooooo dayi
Afferim benim bacımaaaaa tebrik ediyorum seniAraba sürdüm de geldim, accuk totom kalktı sürebildiğim için
Ayy Allaha çok şükür çok vukatım var kazeni tanırım lisabelle falan zamanında görüntülü googleden muhabbet etmiştik kk kadınlarıKazen reyiz füze atmış
Öyle yavrum doğru söylüyor. Biz açık etmediği sürece anlayamayız. Açık ettiğinde de suçlayamayız çünkü yanılıyor olmak da var. Ama titiz bir takiple herşey ortaya çıkıyor. İşte o noktada acımam ifşa yaptığım en iyi şeylerden biridir. Pralin adlı üyeden hatırlayanlar vardır ban yiyorum sonunda ama olsun
O yüzden şu erkek mevzusunu kapatalım şimdilik, herkes itham altında kalıyor gibi oluyor. Ama dediğim gibi şüphelendiğimiz isim tek seferlik gelip bir daha gelmeyen yeni üye bir isimdi. Kimse acaba beni mi düşündüler gibi bir düşünceye kapılmasın lütfen.
Saol kuzu evde boncuk isi gbi bisey yapiyorumOyy Allah yardımcın olsun böceğim. Ne işinde çalışıyorsun?
İyy yapyonnn balimm takilll bakalimben de iyiyim bocumtemizlik yapıyorum esimi yolladim evden çocukla arada da buraya bakıyorum meraktan
Allahtan bilmiyosun canım, bilsen ne cevherler pörtletcen ama işte. Kitaba bakıyorum hemen netten
İyy yapyonnn balimm takilll bakalim
Ah eski ben ah,ne kadan da yakışıklıyımBenim atmayacağım ne malum?
Eki Görüntüle 2308885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?