Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam canım
Negocumm imkan olsa da sana iletsem Eki Görüntüle 2308889
Yaa ne makbule geçer var ya, zorla kalktım

Bende eti puftan kardan adam yaptırmıştım, birde kurabiye Amecey
Canım, elektrikli ev aletleri güvenlik açısından yasakmış. Ama evde yapıp getirenler olabilirmiş. Kek kurabiye falan. Çocukları dahil etmek lazım ve siz akıllı hatunlar sayesinde oğlumun gönlünü zirveye taşıyacağıma inanıyorum, tabi diğer kuzucukların da

yaaaa amecey benim oglanin en sevdiği kitap süper patates ve kaçak bezelye ben arada evdeki sebzelere yüz göz çizip oyun oynuyorum oglumla

aslında sebzelerden süper kahraman da yaptirabilirsin :) keceden ya da renkli peceteden pelerin. sonra cocuklar kas göz cizer :)

brokoli havuç patates portakal greyfurt salatalik aklına ne gelirse var kitapta sen de düşünebilirsin bunu.

tabi ben sizin orneklerden yola çıktım etkinlik ne neleri kapsıyo bilmiyorum:)

Allahtan bilmiyosun canım, bilsen ne cevherler pörtletcen ama işte. Kitaba bakıyorum hemen netten

Diloş Dayiya sorun dayımı oldum serooooo bakk insanlar yanlış anlayacakkk
Yaaa diloşummm seni yerimmmm yerimmm
Biliyon demi o inanmıyosan aha dayıya sor diyen oğlanı

Hahahahahahahaha düz doğurcam Yıkıldım

Ayy Allaha çok şükür çok vukatım var kazeni tanırım lisabelle falan zamanında görüntülü googleden muhabbet etmiştik kk kadınları ablanız star bebeğim

Allahtan bilmiyosun canım, bilsen ne cevherler pörtletcen ama işte. Kitaba bakıyorum hemen netten

ay teşekkür ederim beybisi ya
ben sana atarim sayfaları cekip özelden:)

ama sen sebze ve meyvelerin faydalarını araştır bence:) çok güzel bi etkinlik olur o şekilde. hem öğrenir hem eğlenirler.

mesela gözlerin kahramanı havuç

c vitamini kaynağı muhteşem portakal

bonus kafali süper yararlı (artık yarari neyse bakarsin ben bilmiyom ) brokoli gibi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…